Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Söyle düsünün: Belki insanlar disardan böyle göründüklerinin farkinda bile degil. Benim bir ögrencim bana bir kere "Sizi kahve alirken gördüm. Yanimdan gectiniz. Asker gibi yürüyorsunuz sert bir yüz ifadesiyle" dedi

Aynı konuya baktım bana da saçma geldi ama cevap yazma gereği duymadım çünkü yazacağım ve ona faydası olacak bişeyim yoktu istesem benzer tepki verip bende linç tarzı şeyler yazabilirim ama bunu tercih etmedim ve konudan çıktım bunu yapmak çok zor değil baktı uymuyor düşünce şekilde herkesin kendi düşüncesi benimle aynı olmak zorunda değil diyip çıksalar daha iyi degil mi

Yarası olan gocunur.
artemisal ı ben bdv den tanıyorum beğeniyorum çünkü hemen hemen her gün buradayım yıllardır.siz madem siteye girmiyorsunuz nereden anladınız yarası olduğunu ya da gocunduğunu?sizinki de linç o zaman

Çok teşekkürler.Sanırım benim kk bilgim gaydırıgubbakcemile emojisi zamanında kalmış.

Kadin yaziyor kocamla hic sorunum yok boşanıyorum cok üzgünüm, bir kurcaliyorsunuz defalarca siddet, evi terk etmiş, yok kaynanası sunu yapmış kadına defalarca ayril denmiş. Bakıyorsunuz tarih 2 hafta once. Ne diyeceksiniz su sorunun vardi diyorsunuz evet diyor hani kocanla hic sorunun yoktu. Bazi sorun var çözülür bazi sorun var cozulmez. Siddet görmüş kadına boğazına bıçak dayanmış kadına boyle yazınca evliliğini kurtar kim der. Kiziliyor ister istemez canını yolda mi buldun deniyor.

artemisal ı ben bdv den tanıyorum beğeniyorum çünkü hemen hemen her gün buradayım yıllardır.siz madem siteye girmiyorsunuz nereden anladınız yarası olduğunu ya da gocunduğunu?sizinki de linç o zaman
Var bi tutarsızlık ama
İzlemedeyim

Atalarımız demiş hanımefendi ordan biliyorum.

Yoo zamanında ismi konu başlığına yazarak bile bu tarz konu açanlar oldu. O kişiler bunun siber zorbalık olduğunu düşünmez merak etmeyin. Ha bende varsam söyleyebilirsiniz sorun değil.

Yorum yazmanın kuralları site yönetimince belirlenmiş. Onun dışında herhangi bir kota yok. E kişilerin hür iradesi, yazarlar ve kendileri için neyin iyi olduğuna da kendileri karar verirler herhalde koca koca insanlar, değil mi? Herkes de tek tip değil, kimi yazmak ister, kimi de sizin gibi çekilmeyi tercih eder.

O benim işte eski konuları açan, çok keyif alıyorum Allah affetsin.
Çünkü bazı şeylerin başını bilmek gerekiyor, bir çeşit amme hizmeti.

Gerçeklerin insanın yüzüne vurulmasının adı da linç olmuş . Gerçekler acıtıyor gerçekten, gözlerini açsınlar diye yapılıyor o yorumlar.

Neden herkesin sizin gibi davranmasını bekliyorsunuz? Sizin davranışınızın doğru olduğu ne malum?

Yani burada argo hakarete uğradığım halde bile çok nahif cevap veriyorum ay daha ne yapayımmm
Linç edilince ağlayacaklar onları pohpohlayan insanlara anlatsınlar

Bak ciddi soruyorum harbi burada linç edilince ağlayan var mı ya? Yoh artık ben de linç edildim bir konuda beğenmedim patlaması yaşadım ben hala normal yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…