• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne münasebet? 😮🤪
Neredeyse her konuda var. Ben kimseyi tanımam etmem. Hepimiz kendimize azcık pay çıkarsak yeter.
Yorumlara komple hakimsiniz
Ama insanlar kim hiç bilmiyorsunjz
Hıhı evet 🙄
Valla çok güzel de veririm ama malum yasak var ban yemek istemiyorum yoksa şuraya rahat 8 - 10 isim yazarım
Yarım cesaretle farkındalık oluşturma mı olur Allah aşkına?
Laf söylüyorsunuz ama laf sahibine gitmiyor filan
E ne anladım böyle farkındalık oluşturmadan
Ya herkes bana demiyordur der de üstüne alınmazsa?
Boşa gitti tüm çaba 🤦‍♀️

Neredeyse her konuda var. Ben kimseyi tanımam etmem. Hepimiz kendimize azcık pay çıkarsak yeter.
Sebep? Neden siz soylediniz diye ehlileselim? Konulardan uyelerden bile bihabersiniz. Gelip burda 2 konu okuyup “herkes kendine pay cikarsa yeter” diyebilmek nasil bir uslupsuzluktur

Kimse ile dalga geçmedim ,haddim cidden değil özümde de buyum . Ancak örnek veriyorum ,kişi konu ısrarla açıp diyor " a kişisi işte benimle sadece sexting olarak takılıyor ve bu ayni iş yerinde birkaç kişi ile devam etmiş ediyor ama son görüştüğü adama aşık olmuş,aradan 2 gün geçti tekrar açtı başka şekilde şimdi görücü usulü biriyle görüşecegim ,ne yapmalıyım ?" Yani inanın dalga geçmedim ama defaten de yazdım o kişiye yapma canım ,etme canım vs ... Yani bu elestiri de mi kötüye alınıyor ? Yani herkes dalga geçmiyor . Ben buraya örnek veriyorum kendi derdim ile girdim 2020 de bebek sahibi olmak için caresizligime bir nebze aynı durumları yaşayan muzdarip olanlardan bir umut , ışık görmek için ve konular da çok açtım kimse benimle dalga geçmedi . Çünkü yönelttigim şeyler dalga geçilecek şeyler değildi. Ama ben insanlara malzeme verirsem dalgaya da müsait olur durum.
Ben de gebeyim. Gebe konularını okuyorum bu aralar. Ama orada bile mesela kadın demişki işte ikili test sonucumdan korkuyorum. Yorum şu hayırdır kötü çıksa o cana mı kıyacan, ne analar var.

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee burada her gün en azından bir yarım saat buralara göz gezdiren üyeler var; arada nadiren yoğun günlerim oluyor ki onun harici ben de dışarıda bile olsam tele bakacağımda bi göz gezdirir okurum, artık uğrak yerim olmuş burası. Şimdi siz aktif değilsiniz ya, bazı üyeleri burada eski konularından-neleri dert edebildiğinden yazım stilinden (Nick değiştirse bile tanıyoruz artık) tutun basit olayları büyütme huyuna kadar bilip çözdüğümüz oluyor. Öylesi üyeler de konu açınca, alaya alınıyor ya da linç yiyor.

X bir üye var misal, her konusu bariz "İlgilenin benle" konusu; başlığı bile ona göre açıyor.
Bir başka Y üye var, kaynanasının ilgisine takmış vaziyette, dedik durduk bak güzelim kadını boşver ne güzel işte sana ilişmiyormuş, takıl kendi kendine hayatını yaşa; yok ille kv ilgisi... E artık 3. konusuna dalga geçmeye başlıyorsun.
O yüzden bu ortaya çıkışınız çok gereksiz. Normalde ben de tiye alırdım, çünkü bu çıkış da buranın adeti oldu :) Aylık bir iki kez ortaya sallıyor biri gelip, linç grup, vahşet takımı, vampir kadınlar filan neler dendi yani bize de makara oluyor. Ciddi anıma denk geldiniz bakın açıkladım uzun uzun. Bi daha olursa bu kez ben de dalga geçerim, ya da belli olmaz konunun gidişine göre dalga da geçebilirim. Sürü psikoloççisi, napçan :)) : D
Bu da linç etmekte haklılar bazen ama her zaman aynı tavır olmuyor yoksa arada bende linç edecek şeyler yazıyorum hak edene ama derdine derman arayana kişiye derdini umursamadan başka şeyler soruluyor konu çok başka yerlere gidiyor konunun sahibi de aradıgı çözüme ulaşamadan sinirlendigi ile kalıyor

Ve pek çok başlığın altında da asla yardım edici ve pozitif geribildirim yok
Neden genelleme yapıyorsunuz ? Avukatım, burada birçok kez hukuki konu sorana genel de olsa bilgi verdim. Akabinde genel olarak cevapladım lütfen tüm bilgilerle avukata danışın diye ekledim. Evcil hayvanım var evcil sorulara elimden geldiğince yazdım. Evlilik sevgililik dert anlatılan bir sürü konuda gördüğüm kadarıyla yazmaya çalıştım. Kimseyi linç etmedim dalga geçmedim.

Ve benim gibi birden çok üye -nickleri bile aklımda- yardımcı olan içlerinde doktoru var öğretmeni var var da var. Hemcinslerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.

Böyle genelleyerek bizler için de kırıcı bir durum oluyor. Ya kimlerin linç edip üstten baktığını söyleyin ya da genellemeden bahsedin bence. Böyle herkesin üstüne kalıyor..

Bahsettiğiniz durumu birkaç kez gördüm,hem başıma geldi hem başka konularda gördüm…Ve çoğunda da alakasız tartışmalar çıkıyor olan konu sahibinin sabote edilip kapatılan konusuna oluyor..Geçenlerde bir konu gördüm gerçekten konu sahibine yardımcı olacak bi yorum yapacaktım fakat bir baktım milletin birbirine ve konu sahibine sataşmaları yüzünden konu sapmış ve de kapanmış…Yapacak bir şey yok,buraya konu açmak bu tarz şeyleri de göze almak demek maalesef…

Neden genelleme yapıyorsunuz ? Avukatım, burada birçok kez hukuki konu sorana genel de olsa bilgi verdim. Akabinde genel olarak cevapladım lütfen tüm bilgilerle avukata danışın diye ekledim. Evcil hayvanım var evcil sorulara elimden geldiğince yazdım. Evlilik sevgililik dert anlatılan bir sürü konuda gördüğüm kadarıyla yazmaya çalıştım. Kimseyi linç etmedim dalga geçmedim.

Ve benim gibi birden çok üyenin nicki bile aklımda yardımcı olan içlerinde doktoru var öğretmeni var var da var. Hemcinslerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.

Böyle genelleyerek bizler için de kırıcı bir durum oluyor. Ya kimlerin linç edip üstten baktığını söyleyin ya da genellemeden bahsedin. Böyle herkesin üstüne kalıyor..
Yarası olan gocunur.

Ne münasebet? 😮🤪

Yorumlara komple hakimsiniz
Ama insanlar kim hiç bilmiyorsunjz
Hıhı evet 🙄

Yarım cesaretle farkındalık oluşturma mı olur Allah aşkına?
Laf söylüyorsunuz ama laf sahibine gitmiyor filan
E ne anladım böyle farkındalık oluşturmadan
Ya herkes bana demiyordur der de üstüne alınmazsa?
Boşa gitti tüm çaba 🤦‍♀️
Benim bi çabam yok kimseye laf anlatamicagımı gayet iyi biliyorum ki bu bahsedilen kısım zaten herşeyi en iyi ben biliyorum modunda oldugu için sensin dense bile ben degilim diyecek kafada oldugundan hiç ugraşamam sadece konu sahibi dert yanınca onunla aynı düşüncede oldugumu bunu benimde fark ettigimi belirtmek istedim

Ben de en çok geri çekilmeyle korunuyorum hamile kaldım konularına ayarım
Hayır yani bir risk almışsın tamam mı hamile kalma ihtimalinin yüksekliği belli gelip ağlarsan ben kendi adıma üzerim yani

saçma çünkü tamam mı seçim yapmışsın o iş bitmiş orada
Vander çok sempatiksiniz yahu.😁

Katılmıyorum. Yüzde 70 kıymetli fikirler çıkıyor kk' den. Yüzde 30' luk bir linç tayfası var. Burayı uzun zamandır kullanan biriyseniz, onların da kimler olduğunu biliyosunuz zaten.
O kişilerin tamamı bende engelli. Konuya yorum yazsalar bile görmüyorum.
Sadece olgun ve yol gösterici insanların yorumları kalıyor geriye.
Dikeni var diye gülden vazgeçecek halimiz yok🤗
2017 de evlenirken zayıflayacam kafasıyla çok girerdim. Vallahi tanımıyorum, ama bana paylaşırsanız ben de basayım gitsin.

Ben de gebeyim. Gebe konularını okuyorum bu aralar. Ama orada bile mesela kadın demişki işte ikili test sonucumdan korkuyorum. Yorum şu hayırdır kötü çıksa o cana mı kıyacan, ne analar var.
İşte haklı olunan yerlerde var haksız olunan yerlerde . Sizde bilirsiniz ki hayat gibi burada aynı. Herkesin dili ,kalemi aynı değil . Ben daha yumusagimdir ama bir başkası değil amacım şunu bunu savunmak değil ama herkesin neyi nasıl gördüğü farklı .

Ben söyledim diye kimse ehlileşmez bu çok belli zaten.
Bu belli olan bir sey degil, genel gecer bir kuraldir. Kimse tanimadigi birisi istiyor diye fikirlerini, dusuncelerini ve en onemlisi bunlari ifade edis seklini degistirmez

Ben söyledim diye kimse ehlileşmez bu çok belli zaten.

Benim bi çabam yok kimseye laf anlatamicagımı gayet iyi biliyorum ki bu bahsedilen kısım zaten herşeyi en iyi ben biliyorum modunda oldugu için sensin dense bile ben degilim diyecek kafada oldugundan hiç ugraşamam sadece konu sahibi dert yanınca onunla aynı düşüncede oldugumu bunu benimde fark ettigimi belirtmek istedim
Ben konunun amacı siber zorbalığa farkındalık oluşturmak diye gelmiştim
Demek yanlış gelmişim
Suya sabuna dokunmadan içindekileri dökmeli konuymuş meğer 🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back