- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Gönder bakalımHaklısın Ben de çok kirginim onlara. Ve size laflar hazirladim durun sizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönder bakalımHaklısın Ben de çok kirginim onlara. Ve size laflar hazirladim durun sizzz
Bazi uyeler israr ve inatla ayni hatalari yapmaya devam edip uzerine burda da dalga gecer gibi hicbir soyleneni takmayip benzer konular acinca insan deliriyor haliyle bi muddet sonra
Kim mesela?Bunlar grup olarak kanka olmuşlar
Allah razı olsun. Ben de ayıp olmasın diye hep beğen'e basıyordum.Eki Görüntüle 2900571
Begen butonuna uzun basinca bunlar cikiyor,en sondaki begenmedim demek
1 kere mi konu acma hakki var?Burada akıla, mantığa uygun olan şeyler zaten olumsuz eleştiri almıyor . Kişi soruyor "sizce ne yapmalıyım?" diye ve insanlar uygunsuz olduğunu güzelce söylüyor, sonrasında tekrarı geliyor . Kişi yine bildiğini okuyor , aradan birkaç ay sonra yeni konu açıyor "size anlatmıştım sorunlarımı ,şimdide böyle oldu." Diye . İnsanlar ne yapsın ?
Kadının site kurallarından haberi yok, ifade butonlarını görmemiş bile, kalkmış “linç idiyirlir, zirbilik yipiyirlir” diye konu açıyor. Daha önceki üyelere açılan konular çok daha başarılıydı. En azından aktif üyelerdi, ne demek istedikleri belliydi. Hatta isim veren bile vardı. Başarısız buldum ben bu girişimiSiteye bu kadar uzak olup, eleştirmek için konu açmanız
Aynen katiliyorum. Sosyal hayatta elbette her dogru her yerde soylenmez ama sanal ortamda dogru soyluyorum diye lincliyor yaftalamasini da hic kabul edemeyecegimVallaha bazilari linc olmayi hak ediyor. Mesela sirf evlenmek icin cocugunu baska aile üyelere postalayanlar "linc" edilmeyi de hak ediyorlar benim gözümde. Aslinda hakikati oldugu gibi yazmak benim gözümdede linc degil. Bahsettiginiz üyelere bir süre sonra yorum dahi yapmiyorum, cünkü nede olsa dinlemeyecekler
Burada demek istediği şu;Siz psikolojik danişmanmışsınız bundan sonra sizi etiketleriz yorum yapmayız
Evet bu gibi konularda çok haklısınız.Vallaha bazilari linc olmayi hak ediyor. Mesela sirf evlenmek icin cocugunu baska aile üyelere postalayanlar "linc" edilmeyi de hak ediyorlar benim gözümde. Aslinda hakikati oldugu gibi yazmak benim gözümdede linc degil. Bahsettiginiz üyelere bir süre sonra yorum dahi yapmiyorum, cünkü nede olsa dinlemeyecekler
Hay ağzına sağlıkBurada demek istediği şu;
Bende çok kez denk geldim, konu sahibine “ sende okb var “ “ sende anksiyete var “ “ sende panikatak var “… gibi teşhis koyuyorlar. Koydukları tanının tanı kriterleri hakkında en ufak fikirleride yok. Ayrıca bunu alaycı, tahammülsüz, linçleyen, kışkırtan bir tavırla yapıyorlar. Yani sizin konu sahibini etiketlemenize gerek yok. Herkes haddini bilse yetecek hepimize :)
Bizim tayfaKim mesela?
Yuvarlak konuşmak kimsese farkındalık yaratmıyor bence
Madem belli isimler var kafanızda ortaya laf atmak yerine direkt isim de verin
Tamam o zamanOlur böyle şeyler. İnsanlar çok sever eleştirmeyi.
Neredeyse her konuda var. Ben kimseyi tanımam etmem. Hepimiz kendimize azcık pay çıkarsak yeter.Kim mesela?
Valla çok güzel de veririm ama malum yasak var ban yemek istemiyorum yoksa şuraya rahat 8 - 10 isim yazarımKim mesela?
Kimse ile dalga geçmedim ,haddim cidden değil özümde de buyum . Ancak örnek veriyorum ,kişi konu ısrarla açıp diyor " a kişisi işte benimle sadece sexting olarak takılıyor ve bu ayni iş yerinde birkaç kişi ile devam etmiş ediyor ama son görüştüğü adama aşık olmuş,aradan 2 gün geçti tekrar açtı başka şekilde şimdi görücü usulü biriyle görüşecegim ,ne yapmalıyım ?" Yani inanın dalga geçmedim ama defaten de yazdım o kişiye yapma canım ,etme canım vs ... Yani bu elestiri de mi kötüye alınıyor ? Yani herkes dalga geçmiyor . Ben buraya örnek veriyorum kendi derdim ile girdim 2020 de bebek sahibi olmak için caresizligime bir nebze aynı durumları yaşayan muzdarip olanlardan bir umut , ışık görmek için ve konular da çok açtım kimse benimle dalga geçmedi . Çünkü yönelttigim şeyler dalga geçilecek şeyler değildi. Ama ben insanlara malzeme verirsem dalgaya da müsait olur durum.Cevap vermemekte bir çözüm değil midir peki?
İlla sayfalarca kızmak alay etmek mi gerekiyor?
Bazen beni de aşırı sinirlendiren konular oluyor yazıyorum sonra baktım gerçekten sinirlendiren bir yere gidiyor cevap vermiyorum konuya da bakmıyorum.
Uzun uzun linçlemek dalga geçmek karşıdaki insana bir fayda sağlamıyor ki
Ben size ayar vermedim. Siz site kurallarından hatta siteden bihaber şekilde konu açtınız. Haddinizi neticenizden bulduğunuzu öğrenmiş oldum böylece.Siz bana ayar verecek haddi nereden bulduysanız ordan Kudralobar
Vallahi helal. Uzun uzun yazmışsınız. Çok teşekkürler.Pumpkinspicelattee burada her gün en azından bir yarım saat buralara göz gezdiren üyeler var; arada nadiren yoğun günlerim oluyor ki onun harici ben de dışarıda bile olsam tele bakacağımda bi göz gezdirir okurum, artık uğrak yerim olmuş burası. Şimdi siz aktif değilsiniz ya, bazı üyeleri burada eski konularından-neleri dert edebildiğinden yazım stilinden (Nick değiştirse bile tanıyoruz artık) tutun basit olayları büyütme huyuna kadar bilip çözdüğümüz oluyor. Öylesi üyeler de konu açınca, alaya alınıyor ya da linç yiyor.
X bir üye var misal, her konusu bariz "İlgilenin benle" konusu; başlığı bile ona göre açıyor.
Bir başka Y üye var, kaynanasının ilgisine takmış vaziyette, dedik durduk bak güzelim kadını boşver ne güzel işte sana ilişmiyormuş, takıl kendi kendine hayatını yaşa; yok ille kv ilgisi... E artık 3. konusuna dalga geçmeye başlıyorsun.
O yüzden bu ortaya çıkışınız çok gereksiz. Normalde ben de tiye alırdım, çünkü bu çıkış da buranın adeti oldu :) Aylık bir iki kez ortaya sallıyor biri gelip, linç grup, vahşet takımı, vampir kadınlar filan neler dendi yani bize de makara oluyor. Ciddi anıma denk geldiniz bakın açıkladım uzun uzun. Bi daha olursa bu kez ben de dalga geçerim, ya da belli olmaz konunun gidişine göre dalga da geçebilirim. Sürü psikoloççisi, napçan :)) : D
Belliki piçikolok ablamız ilgi bekliyorKadının site kurallarından haberi yok, ifade butonlarını görmemiş bile, kalkmış “linç idiyirlir, zirbilik yipiyirlir” diye konu açıyor. Daha önceki üyelere açılan konular çok daha başarılıydı. En azından aktif üyelerdi, ne demek istedikleri belliydi. Hatta isim veren bile vardı. Başarısız buldum ben bu girişimi