• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ruh sağlığı bozulacak olanlar bir psikolog ya da psikiyatristten randevu alıp dertlerini ona aktarsın
Aslında olay bu kadar basit
bazen birşeyleri aktarmanın bile iyileştirici gücü vardır. Herhangi bir geribildirim olmasa da birileri seni duysun istersin. Muhtemelen bu sebeple buraya yazıyorlar.

Konunun özüne gelirsek
Herkesin özgür iradesiyle girdiği bi platformdayız bence
Sizi rahatsız ediyorsa girip okumak zorunda değilsiniz
Bana da iyi gelmeyen konular oluyor
Girip bakmıyorum mesela
Bi üyeden hoşlanmıyorsam göz ardı ediyorum
Kalkıp da kaç bin üyeyi yola getirecek değilim
Mümkün de değil zaten
Kesinlikle.

Çok uzun zamandır takip ettiğim bir site kk. Ancak ne zaman özellikle bir derdim var köşesinde saçma olsun olmasın bir başlık okusam altında neredeyse linçci bir tayfa görüyorum. İşin garibi soruyu soran kişiler sessizce sinerken sosyal etkiyle lince katılanlar da var. Moderatörler neden buna birşey yapmıyor? Bence başkalarının hatalarından, ayıplarından hatta belki de aptallıklarından nevrotik bir haz almayı bir kenara bırakıp siber zorbalık yaptığımızın farkına varmalıyız. Birbirine psikolojik tanı koyan bile gördüm. Ve pek çok başlığın altında da asla yardım edici ve pozitif geribildirim yok.
Bunu bende fark ettim ve hep aynı kişiler dikkatimi çekti ne zaman bi bdv konusuna girsem belli başlı olan o kişiler linç tayfası olarak anında belirmiş oluyor insanlara yardımcı olmak gibi Bi amaçları yok tamamen olay çıkarıp can sıkmaya yönelik yazıyorlar sanki dünyada en dogru en akıllı kendileriymiş gibi sürekli bi yüksekten bakma mevcut yazdıklarında

Burada akıla, mantığa uygun olan şeyler zaten olumsuz eleştiri almıyor . Kişi soruyor "sizce ne yapmalıyım?" diye ve insanlar uygunsuz olduğunu güzelce söylüyor, sonrasında tekrarı geliyor . Kişi yine bildiğini okuyor , aradan birkaç ay sonra yeni konu açıyor "size anlatmıştım sorunlarımı ,şimdide böyle oldu." Diye . İnsanlar ne yapsın ?

Çok uzun zamandır takip ettiğim bir site kk. Ancak ne zaman özellikle bir derdim var köşesinde saçma olsun olmasın bir başlık okusam altında neredeyse linçci bir tayfa görüyorum. İşin garibi soruyu soran kişiler sessizce sinerken sosyal etkiyle lince katılanlar da var. Moderatörler neden buna birşey yapmıyor? Bence başkalarının hatalarından, ayıplarından hatta belki de aptallıklarından nevrotik bir haz almayı bir kenara bırakıp siber zorbalık yaptığımızın farkına varmalıyız. Birbirine psikolojik tanı koyan bile gördüm. Ve pek çok başlığın altında da asla yardım edici ve pozitif geribildirim yok.
O kadar doğru ki.

Beğenmedim nerden atılıyor. Ben de sadece beğen butonu var.😂
IMG_20210812_222504.png

Begen butonuna uzun basinca bunlar cikiyor,en sondaki begenmedim demek 😄😂

Bunu bende fark ettim ve hep aynı kişiler dikkatimi çekti ne zaman bi bdv konusuna girsem belli başlı olan o kişiler linç tayfası olarak anında belirmiş oluyor insanlara yardımcı olmak gibi Bi amaçları yok tamamen olay çıkarıp can sıkmaya yönelik yazıyorlar sanki dünyada en dogru en akıllı kendileriymiş gibi sürekli bi yüksekten bakma mevcut yazdıklarında
Aslında bunları tek tek yönetime bildireceksin. İncelenecek bu kişilerin yorumları. Başka türlü temizlenmez.

Bazi uyeler israr ve inatla ayni hatalari yapmaya devam edip uzerine burda da dalga gecer gibi hicbir soyleneni takmayip benzer konular acinca insan deliriyor haliyle bi muddet sonra

Bdv de surekli takılırsaniz oyle olmadigini anlarsınız. Arada girmekle gerçekten anlasilmiyor

Burada akıla, mantığa uygun olan şeyler zaten olumsuz eleştiri almıyor . Kişi soruyor "sizce ne yapmalıyım?" diye ve insanlar uygunsuz olduğunu güzelce söylüyor, sonrasında tekrarı geliyor . Kişi yine bildiğini okuyor , aradan birkaç ay sonra yeni konu açıyor "size anlatmıştım sorunlarımı ,şimdide böyle oldu." Diye . İnsanlar ne yapsın ?
Cevap vermemekte bir çözüm değil midir peki?
İlla sayfalarca kızmak alay etmek mi gerekiyor?
Bazen beni de aşırı sinirlendiren konular oluyor yazıyorum sonra baktım gerçekten sinirlendiren bir yere gidiyor cevap vermiyorum konuya da bakmıyorum.
Uzun uzun linçlemek dalga geçmek karşıdaki insana bir fayda sağlamıyor ki

Ben değilim, ama hikayesini merak ettim
Hikasi şöyle; arada uğrayıp bdv de linççi tayfaya yönelik bı konu açıyo,50 sayfa linç yiyo, sonra konusu kilitlenip, üstüne de güzel bir banla kapanışı yapıyo, yanında da bı kaç tatlış götürüyo 🤗 bu tarz olaylar falan 😂

Hikasi şöyle; arada uğrayıp bdv de linççi tayfaya yönelik bı konu açıyo,50 sayfa linç yiyo, sonra konusu kilitlenip, üstüne de güzel bir banla kapanışı yapıyo, yanında da bı kaç tatlış götürüyo 🤗 bu tarz olaylar falan 😂
Olur böyle şeyler. İnsanlar çok sever eleştirmeyi.

Aslında bunları tek tek yönetime bildireceksin. İncelenecek bu kişilerin yorumları. Başka türlü temizlenmez.
Bunlar grup olarak kanka olmuşlar birine bişey yazınca birçok yerden linçe ugruyabilirsin bende
Bdv de surekli takılırsaniz oyle olmadigini anlarsınız. Arada girmekle gerçekten anlasilmiyor
Sürekli takılan biriyim her konuya bakmaya çalışıyorum ve bakınca çogu yorumu okuyorum öyle olmasa aynı kişilerin birçok konuda benzer tavır takındıgını da fark edemezdim arada bir baksam bunlar gözüme çarpmaz binlerce konunun içinden sadece aynı kişilerin belli tarz yorumlarının oldugu konuları bulacak kadar da tesadüfe inanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back