• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadının site kurallarından haberi yok, ifade butonlarını görmemiş bile, kalkmış “linç idiyirlir, zirbilik yipiyirlir” diye konu açıyor. Daha önceki üyelere açılan konular çok daha başarılıydı. En azından aktif üyelerdi, ne demek istedikleri belliydi. Hatta isim veren bile vardı. Başarısız buldum ben bu girişimi 😒
Bu sefer doğrudan hedef olamadın, direkt sana açılmadı konu diye kıskandın değil mi… wahşet team başkanı olarak nasıl anılmam böyle bir konuda dedin değil mi?

seni nalet kadın!!1! :KK67: :63:

şimdi aklıma takıldı gece gece.niye bu kadar eğitimle hala ortaokulda rehberlik öğretmenisiniz?sizce bu bir başarısızlık değil mi?bu siteyle uğraşacağınıza buna odaklansanız
Hayır aksine kalifiye bir psikolojik danışman olmak bence gıpta edilmesi gereken birşey. Normal şartlarda eline para geçen pek çok kişi eğitimi gereksiz bulur. Ben öyle düşünmüyorum.Doktora yapıp üniversiteye geçeceğim.

Kaynatmak; espiriler gulmeceler eglenmeceler. Evet "don" dedim. Ama genelde durduk yere "don" demem, bı altyapısı olmalı ki "don" demiş olmalıyım 😂 ama yine de çok merak ettiyseniz "hayır don giymiyorum". 😂

Bende don ile ilgili bir bilgi paylasayim: Bir cok otelde su isiticilarda donunu kaynatan oluyormus. Bazilari hatta don veya coraplarini icinde unuttugu icin oteller degistirmek veya temizettirmek zorunda kaliyormus. Simdi bu bilgi ile rahat uyumaya calisin 😁

İyi de senin dediğin o kesim sadece karşı düşüncesini söylemiyor. Dalga geçiyor ve aşağılıyor hatta benim anlam veremedğim hayır yanlış anlaşıldı öyle değil diyosun ısrarla seni o yönden suçluyor. Yok yani öyleysemde evet öyleyim derim yani neyden ve kimdem çekineceğim ? Konu sahibine %100 katılıyorum. Benim de açılan konularda aynı fikre sahip olmadığım ve yorum yaptığm oldu ama dalga geçerek ya da aşağılarak değil .
beni diyorsan asla aşağılaman ama dalga geçip geyiğe vururum tarzım bu benim evde de böyleyim 😂 mesela geçen bebeğim ağlarken "ne ağlıyon lan kestik mi" gibi cümleler kurup kahkaha attım😂 Sonra o da gülmeye başladı tarzımı beğeniyi sağolsun 😂

İyi de senin dediğin o kesim sadece karşı düşüncesini söylemiyor. Dalga geçiyor ve aşağılıyor hatta benim anlam veremedğim hayır yanlış anlaşıldı öyle değil diyosun ısrarla seni o yönden suçluyor. Yok yani öyleysemde evet öyleyim derim yani neyden ve kimdem çekineceğim ? Konu sahibine %100 katılıyorum. Benim de açılan konularda aynı fikre sahip olmadığım ve yorum yaptığm oldu ama dalga geçerek ya da aşağılarak değil .
Sizi bilmem, konunuzu bilmem ama genel olarak gözlemimi yazdım ben.
Belirli bir örnek üzerinden ilerlemedim.
İroni, mübalağa, kinaye, iğneleme vb bir sürü anlatım çeşidi vardır.
Bir kimseye de ‘şu şekilde anlatamazsın’ denemez ki!
Herkesin tarzı farklıdır, kendine seçtiği yöntem de öyle.
Açışekilde aşağılama yapılıyorsa moderatörler var burda, bir tuşa bakıyor her şey.

Aynı zamanda bazı konularda sıkıntı yaşıyoruz, öyle saçma sapan damdan deveden anlatımlar, dediğini reddetmeler ya da birden bire cevap verene saldırmalar falan.
Lincin nirvanasını yemiş hatta düzenli yiyen insanım, hiç de umrumda olmadı olamaz.
Aksine beni düşünmeye sevk eder, hala aynı kanıdaysam yoluma devam ederim.
Karşımdakini ya da karşımdakileri suçlamak neyin nesi?

Her konu linclenmiyor.

Ama kabul edilmesi imkansiz temel basliklarimiz var; tepki cekiyorlar.

-asgari ucretle lüks yasayip kolejde cocuk okuttugunu iddia edenler

-calisan kadinlarin evlenince "evime yetemem" bahanesiyle kocalarinin 3 max 5 bin maasina güvenip isten cikmasi, kendini hizmetci konumuna sokup bogaz tokluguna yasamasi, ustelik bir de calisan kadinlara laf atmasi

-kadin erkek esitligine inanmayan "kadin biraz geride durmali" diyen, kadinin ezilmesine canak tutan kafa yapisi

-yıllardır ihanete, siddete ugrayan ama asla bosanmayi dusunmeyen, hatta bunlara ragmen 2 ay evvel yeni dogum yapmis kadinlar, savunma da genelde "cocugumun kardesi olsun tek kalmasin istedim"

-sorunlu iliskilerde korunmayip "kazayla hamile kaldim"cılar
Ben kendi adıma, bir şekilde hamile kalmış, bakamayacağı için kürtaj olmayı tercih eden kadınlara katil muamelesi yapanları linçliyorum en çok.

Hayır aksine kalifiye bir psikolojik danışman olmak bence gıpta edilmesi gereken birşey. Normal şartlarda eline para geçen pek çok kişi eğitimi gereksiz bulur. Ben öyle düşünmüyorum.Doktora yapıp üniversiteye geçeceğim.
doktora olmadan geçti ama tanıdığımm.siz madem birinciliklere aşinasınız çoktannnn kabul görmeniz davetler almanız gerekmiyormuydu ?her köşebaşında bir üniversite var malummm

doktora olmadan geçti ama tanıdığımm.siz madem birinciliklere aşinasınız çoktannnn kabul görmeniz davetler almanız gerekmiyormuydu ?her köşebaşında bir üniversite var malummm
Anamm siz çok art niyetlisiniz. Doktora olmadan öğretim görevlisi olamazsınız. Yani Adana'ya kar yağsa da olamazsınız en birinci olsanız da olamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back