- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Helal olsun :)Hafızayı bi resetle, fazlalıkları sil, hatırlama fonksiyonların bozulmuş.
Arkadaşlarım değil onlar, vahşet team üyeleri. Ben başkanlarıyım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun :)Hafızayı bi resetle, fazlalıkları sil, hatırlama fonksiyonların bozulmuş.
Arkadaşlarım değil onlar, vahşet team üyeleri. Ben başkanlarıyım.
O konuyu okumustum hayal dünyasında yasayan bi kizdi resmen mesela ona ne gibi ciddi yorum yapilabilir ki bi yerden sonra? Davranislari birbirini tutmuyordu. Ben konu sahibi gibi arada bir 1 2 konu okuyup duyar kasanları anlamıyorum. Gercekten burda vakit gecirip olaylari insanlari sürekli actiklari konulari görünce hak veriyorum. Gercekten magdur insanlar linclenmiyor bence. Ayrica gercek hayatımızda oldugu gibi burdada uslubu daha yumusak ve sert insanlar elbette olacak. Kimisi hayata daha duygusal bakar kimisi daha realistik bakar.asıl doğru yorumları devamlı burda olan üyeler yapıyor konu açanlara.geçmişte yazdıklarını da biliyorlar çünkü doğru değerlendiriyorlar.geçmişi karıştırma diyenler olmuş.ee eski konusunda eşim ağzımı burnumu dağıttı yazıyor.yenisinde basit bir sorun anlatıyor eşiyle ilgili .eskiler karıştırılmaz mı?bir konuda çocuğu hiç görmedim diyor.diğer konuda annesine oğlundan hamileyim diyeceğim diyor.buyur burdan yak
Beni de beni de.Bu beni bir miktar incitti
İtiraf et sende linçlemek istiyorsun bilinç altın yazmışTamam canım laf yetıstıremezsın yazcaktım .Klavyem bazen yazmıo .Farketmemısım
Babam beni okutmadı, 17’mde kocaya verdi. Niye yarama tuz basıyorsunuz? Zorbalık değil mi bu?
Bir geyik topiği varmış, linçci tayfa hep oradaymış, onlar kendini biliyordurHerkes biliyor ama kimse söylemiyor.
En sonunda ben söyliycem linççileri
Bende onu giyiyorum don kardesi ciktik seninkide siyah miBen yüksek bel A101 bato giyiyorum. Bunu yazarken birinin çıkıp konu sahibinin pdr olduğuna aslaa inanmıyoğrum yazmasından korkuyorum.
:):)Yok halim yok :) Ben sevgıden yanayım .Ölüm var .Çok uzerıme gelınmedıgı surece cızgınden cıkmam .İtiraf et sende linçlemek istiyorsun bilinç altın yazmış
İyi de senin dediğin o kesim sadece karşı düşüncesini söylemiyor. Dalga geçiyor ve aşağılıyor hatta benim anlam veremedğim hayır yanlış anlaşıldı öyle değil diyosun ısrarla seni o yönden suçluyor. Yok yani öyleysemde evet öyleyim derim yani neyden ve kimdem çekineceğim ? Konu sahibine %100 katılıyorum. Benim de açılan konularda aynı fikre sahip olmadığım ve yorum yaptığm oldu ama dalga geçerek ya da aşağılarak değil .Bir kesim zannediyor ki, biri konu açsın da şununla eğlenelim diye gezen bir grup var.
Halbuki, insanlar aynı görüşte olabilir, aynı şeyi bu konuda savunup alt konuya geçtiğinde taban tabana zıt şey için kalem atışması yapıyor olabilirler.
Saygı baki olduğu sürece, ister grup olsun ister düşman, fikrini başkalarına beğendirme zorunluluğu yoktur.
Aslında olan; biraz hayata rahat bakan, premses olmayıp soran, sorgulayan, araştıran ve sesi çıkan kadınların, toplum normlarınca ötelenmesini burada da yaşaması.
Tam da bu konu açılırken yine fişlenmeye çalışılan kadınlar gibi yani…
Bir geyik topiği varmış, linçci tayfa hep oradaymış, onlar kendini biliyordur
Beyaz alınır mı yahu. Neneme mi benzeyimBende onu giyiyorum don kardesi ciktik seninkide siyah mi
halkın arasına karışmaniz büyük incelik.Basit bir memuruz yahu. Belediye ekmekten portakallı top ekmek de alıyoruz.
Ben halkın kendiyim zaten.halkın arasına karışmaniz büyük incelik.
Kaynatmak; espiriler gulmeceler eglenmeceler. Evet "don" dedim. Ama genelde durduk yere "don" demem, bı altyapısı olmalı ki "don" demiş olmalıyım ama yine de çok merak ettiyseniz "hayır don giymiyorum".Kaynatmayı anlamadım.Don demıssınız konu sahıbıne sız gıymıyormusunuz dedım :)
topiğimizi izliyorlar demiştim kızlar.sefammızzzzz olsunnnn.bu kadar önemsendiğimizi bilmiyordummBir geyik topiği varmış, linçci tayfa hep oradaymış, onlar kendini biliyordur
Ben hiç geyikte takılmıyorum o zaman ben linççi değil miyim? Nasıl olurBir geyik topiği varmış, linçci tayfa hep oradaymış, onlar kendini biliyordur
Lincli konu gelene kadar kabugumda bekliyorum ben dayanamadim geldim sonunda burayadaButun gun seni arıyorduk sende sustun bizi dinliyorsun butun kk birbirine girdi senin yüzünden
Ben fazla ponçikmişim, dahil değilmişim öğrendim az önceher seferinde heyecanlanıyorum acaba ben de varmıyım içlerinde diye.sonuçlanmadan kapanıyor konu.üzülüyorumm kırılıyorummm
Kaynatmak; espiriler gulmeceler eglenmeceler. Evet "don" dedim. Ama genelde durduk yere "don" demem, bı altyapısı olmalı ki "don" demiş olmalıyım ama yine de çok merak ettiyseniz "hayır don giymiyorum".