• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanları klavye arkasında rencide etmek, sinir hoplatmak, laftan anlamayacak birine laf anlatmaya çalışmak mı daha dogru yoksa size uymayan bişeyi karıştırmadan insanların görüşlerini kendisine bırakıp uzak durmak mı dogru
Benim canım hangisini istiyorsa o doğru 😉

Neyse sevgili kıymetli zamanını verip okuyan kişiler amacım kesinlikle onu bunu etiketlemek gibi başka bir sosyal zorbalık yapmak değildi. Özellikle birinden rahatsız olsam onu şikayet ederim zaten. Ama bu basit mesajda dahi ponçik beni bile ti'ye alanlar oldu. İnsanoğlu böyledir başkasının kusuruyla o kusuru oya oya dürtmekten haz alır. Had bildiremezsinciler, duyar kasıyorcusunlar, konu sahibinin psikolojik danışman olduğuna inanmayanlar, aaa sen nasıl psikolojik danışmansın atasözü söyleyen danışman mı olurcusunlar. Ve daha neler neler. Sevgiyle, huzurla, sağlıcakla kalın efenim.
Senin danismanlik yetkin yooook, psikoterapist degilsin sen bizi cildirtmak mi istiyosun 🤣

Aşk olsun eğer cağırıyorsaniz. Beni çağırmadiniz bunca yıl. Kim cağırıyorsa versin misketlerimi küstüm işte. :63:
Valla ben de açıldığından beri soruyorum
Ama kim kimi çağırıyor söyleyen yok
Herkes görmüş ama aybı zamanda kimse görmemiş 🙄

Ben bugün ciddili usluyum. Güzel güzel anlattım, tane tane açıkladım.
Psikiyatrist-psikolog fetişim var çünkü. Psikoterapist yazmış nick altına, hemen dert dökesim geldi, uzun uzun açıkladım niye yaramazlık yaptığımızı. : ( Terapi oldum ben konuda. Sürü piskolocimi keşfettim. Meğer kötü arkadaş kurbanıymışım ben.

Linçe gerek yok.Hatalısın yada degılsın denır .Ben en cok dedektıflere fitil oluyorum.Sen boyleydın sen soyleydın .Evet oleydı veya boyleydı sen konuya cevap ver .Neyse ya .Degısmez bu döngü .

Nereyı okudun bılmıorum ki
Allam kime ne yazdığınızı bile bilmiyorsunuz resmen 😂😂😂

66DCB5E3-F9EE-4F7F-9642-1163A7757C45.png

Valla ben de açıldığından beri soruyorum
Ama kim kimi çağırıyor söyleyen yok
Herkes görmüş ama aybı zamanda kimse görmemiş 🙄
her seferinde heyecanlanıyorum acaba ben de varmıyım içlerinde diye.sonuçlanmadan kapanıyor konu.üzülüyorumm kırılıyorummm :KK12:

Linçe gerek yok.Hatalısın yada degılsın denır .Ben en cok dedektıflere fitil oluyorum.Sen boyleydın sen soyleydın .Evet oleydı veya boyleydı sen konuya cevap ver .Neyse ya .Degısmez bu döngü .
Konu önceki konunuz ile bağlantılı olunca verilen cevaplar doğru olmaz ki🤷

Ben bugün ciddili usluyum. Güzel güzel anlattım, tane tane açıkladım.
Psikiyatrist-psikolog fetişim var çünkü. Psikoterapist yazmış nick altına, hemen dert dökesim geldi, uzun uzun açıkladım niye yaramazlık yaptığımızı. : ( Terapi oldum ben konuda. Sürü piskolocimi keşfettim. Meğer kötü arkadaş kurbanıymışım ben.
Burda seni bozan arkadaşını da etiketle itiraf et bir nevi günah çıkarmaya bağla ve sıyrıl git konudan sen. Arın kardeşim. 😌

Her konu linclenmiyor.

Ama kabul edilmesi imkansiz temel basliklarimiz var; tepki cekiyorlar.

-asgari ucretle lüks yasayip kolejde cocuk okuttugunu iddia edenler

-calisan kadinlarin evlenince "evime yetemem" bahanesiyle kocalarinin 3 max 5 bin maasina güvenip isten cikmasi, kendini hizmetci konumuna sokup bogaz tokluguna yasamasi, ustelik bir de calisan kadinlara laf atmasi

-kadin erkek esitligine inanmayan "kadin biraz geride durmali" diyen, kadinin ezilmesine canak tutan kafa yapisi

-yıllardır ihanete, siddete ugrayan ama asla bosanmayi dusunmeyen, hatta bunlara ragmen 2 ay evvel yeni dogum yapmis kadinlar, savunma da genelde "cocugumun kardesi olsun tek kalmasin istedim"

-sorunlu iliskilerde korunmayip "kazayla hamile kaldim"cılar

Hiç gerek yok.
Prensip olarak, gönüllülük esaslı çalıyorum.
Bir tane geyik konusu vardi,yani hala var hali hazirda.O konuda hep lincli tayfayi görüyorum ben nedense :KK48:
Ama bazıları bana sempatik geliyor, onlara lafim yok, seviyorum yorumlarini:KK70::KK51:
Valla ben geldim. Sırf linç yapan tayfayi öğrenmek icin. Ben de 10 yıldır burdayım. Artık öğrenmenin vakti geldi. Belki de o tayfayim. Konu sahibi ben hariç de mi? 🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back