- 3 Nisan 2014
- 36.132
- 147.290
- 798
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Son durum ne linççiler açıklandı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Susar misiniz 1 saniye onlarin kendilerine psikoterapist demelerini lincliyorum su an taam miSiz şimdi pdr mezunlarını aşağılayıp linçlendiniz mı bana öyle geldi cık cık:)
Bu gibi konuların banlandığını ve yasak olduğunu bilmiyordum. Ama tabi akşam akşam yok yere modumu düşüren bir takım hanımefendiler oldu. Aman neyse.Gerçekten böyle bir atraksiyona girmeye gerek var mıydı?
:):)Her seye yorum yapnak zorunda deılsınız.Siz iş buldunuz mu
Tamam canım laf yetıstıremezsın yazcaktım .Klavyem bazen yazmıo .Farketmemısım
Hakikaten on numara anlattın.Ben bugün ciddili usluyum. Güzel güzel anlattım, tane tane açıkladım.
Psikiyatrist-psikolog fetişim var çünkü. Psikoterapist yazmış nick altına, hemen dert dökesim geldi, uzun uzun açıkladım niye yaramazlık yaptığımızı. : ( Terapi oldum ben konuda. Sürü piskolocimi keşfettim. Meğer kötü arkadaş kurbanıymışım ben.
Vander neden kendine devamlı ruh hastası okb falan diyorsun merak ettim cidden konudan bağımsızE tamam gitsin o başka şeylerle ilgilensin allah allah
Hem ben ruh hastasıyım haberim yok bir şeyden
Burda seni bozan arkadaşını da etiketle itiraf et bir nevi günah çıkarmaya bağla ve sıyrıl git konudan sen. Arın kardeşim.
Ayy ben de bugün yaptım ondan.Vallahi ben de hamileyim. Ne işim var ne anlatıyorum bilemedim. En son ikili test okuyordum.
Minnoş üyelerde mi var.Minnoş üyeler yok bu listede
Hepimiz deliyiz zaten.Biz ruh hastasida seviyoruz gel gel
beni seviyor musun mesela?Bir tane geyik konusu vardi,yani hala var hali hazirda.O konuda hep lincli tayfayi görüyorum ben nedense
Ama bazıları bana sempatik geliyor, onlara lafim yok, seviyorum yorumlarini
Yoooo cevaptı o .Tlfna bisey oldu demınde yazı yazmamış .Kendi kendine konuşmaya başladın iyi gelmedi bu konu sana galiba
Ya 9 gün oldu çıkmadı. Sapık gibi hastaneyi arıyorum habireAyy ben de bugün yaptım ondan.
İnsanı strese sokuyor bu testler
Sory bi de bu kişiler zorba oluyodu di miKarşim gel kulağına söylüyüm, burada herkesin içinde olmaz. Sonra dövdürür beni çıkışta.
Kimisi galiba tam 10. Günü bekliyor.Ya 9 gün oldu çıkmadı. Sapık gibi hastaneyi arıyorum habire
Bak seni tanıyorum konu açtığın zaman öncesini bildiğim için öyle yorum yaparım çünkü konuların hep birbiri ile bağlantılı. Yaşadıkların kolay değil farkındayım ama bunun çözümü bu değilTamam canım laf yetıstıremezsın yazcaktım .Klavyem bazen yazmıo .Farketmemısım
Hakikaten on numara anlattın.
eee bu konuştuklarınız da yasak olan konunun konu dışı yorumları oluyorKimisi galiba tam 10. Günü bekliyor.
Bana da 15 gün dediler bakalım ne zaman çıkacak