- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.186
- 598
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Biz de yedikTamam canım laf yetıstıremezsın yazcaktım .Klavyem bazen yazmıo .Farketmemısım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de yedikTamam canım laf yetıstıremezsın yazcaktım .Klavyem bazen yazmıo .Farketmemısım
Öyle bir sistem olmalı ki. Biz engelleyince konularımızı göremesinler MuneEngellesen neyki yine goruyor yıne cevap verıp kendı gıbı arkadaşlarınıda cagırıyor :):)
Seni sevmeyen ölsün, Allah beee...gaza geldimbeni seviyor musun mesela?
Bu sebepten banlansam zoruma gitmez ki en azindan kimsenin kalbini kırmamış olurum gönlüm rahat uyurumeee bu konuştuklarınız da yasak olan konunun konu dışı yorumları oluyor
Bu konudan iş çıkmaz çekirdekleri kaldırın ben gidiyorum.eee bu konuştuklarınız da yasak olan konunun konu dışı yorumları oluyor
Psikolojik danısmanlıktan deliye nasıl evrildiniz yaHepimiz deliyiz zaten.
Başı çeken belliMinnoş üyelerde mi var.
Ben iyisi uyuyayım.
Linç team üyelerini konu sahibi banlanmadan açıklasa bari... Özellikle kimler davet ediyor kimi davet ediyor. Ve beni neden davet etmiyor. Bu üçünü istiyorum. Teşekkürler.
Bu konudan iş çıkmaz çekirdekleri kaldırın ben gidiyorum.
Yapma işte .Konuya cevap ver .Yenı konu açılmış .Birde inandıramıyorum.Geçmişi karıstırmayın konu neyse cevap verın .Burdada benım yasadıklarımla ılgılı yorum yapmanız hiç uygun deıl .Başka bır konudan konuşuyoruz.Bak seni tanıyorum konu açtığın zaman öncesini bildiğim için öyle yorum yaparım çünkü konuların hep birbiri ile bağlantılı. Yaşadıkların kolay değil farkındayım ama bunun çözümü bu değil
hele bir gitmeden nasıl psikoterapist oldunuz onu açıklayın .Bu konudan iş çıkmaz çekirdekleri kaldırın ben gidiyorum.
Karen Horney derki her insan nevrotiktir. Esas korkulması gereken ipin diğer ucu psikotizmdir. Ben demiyorum vallahi kitaplar diyor.Psikolojik danısmanlıktan deliye nasıl evrildiniz ya
Neden bu soruyu soran kişileri aşağıladınız ki şimdi? Siber zorbalık yapmayın lütfen.Ama kv koltuk takımımı beğenmedi benzeri sorulara mı yanayım
Böyle bir konuyu açtığın için seni canı gönülden tebrik ediyorum başlığı okuyunca ne demek istediğini o kadar iyi anladım ki ❤ böyle düşünen bir ben değilmişim demek ki. Akbaba gibi duran bir kesim var kesinlikle , sırf zaman geçsin ,biri konu açsında saldırayım ,tırnaklarımı çıkarayım deyip resmen pusuda bekliyorlar. Bazen o kadar soğuyorum ki buradan , onların yüzünde hiç gelesim gelmiyor. İşin tuhafı mesela bi yanlış anlama oluyor daha doğrusu saldırmak için kendi istedikleri gibi anlıyorlar . Sen hayır öyle değil deyip açıklama yapsan da ısrarla akbaba kesimi aşalayıcı yorumlar yapmaya devam ediyor. Ki sen buraya derman bulmaya geliyorsun o kesim de yaraya tuz basıyor.Çok uzun zamandır takip ettiğim bir site kk. Ancak ne zaman özellikle bir derdim var köşesinde saçma olsun olmasın bir başlık okusam altında neredeyse linçci bir tayfa görüyorum. İşin garibi soruyu soran kişiler sessizce sinerken sosyal etkiyle lince katılanlar da var. Moderatörler neden buna birşey yapmıyor? Bence başkalarının hatalarından, ayıplarından hatta belki de aptallıklarından nevrotik bir haz almayı bir kenara bırakıp siber zorbalık yaptığımızın farkına varmalıyız. Birbirine psikolojik tanı koyan bile gördüm. Ve pek çok başlığın altında da asla yardım edici ve pozitif geribildirim yok.
Ay evetbeni seviyor musun mesela?
Vallahi üniversiteyi birincilikle bitirdim. Üstüne birincilii bursuyla klinik psikoloji yüksek lisansı yaptım. 2 sene bdt eğitimi 1 sene süpervizyon aldım.hele bir gitmeden nasıl psikoterapist oldunuz onu açıklayın .
hee sen de haklısınnn ne diyimmBu sebepten banlansam zoruma gitmez ki en azindan kimsenin kalbini kırmamış olurum gönlüm rahat uyurum
Bu arada sizi doğru mu hatırladım bilmiyorum ama ilk üyeliğimde ilk açtığım konuda yaptığınız bir yorum yüzünden epey üzüldüğümü hatırlıyorum acayip sıradan bir konuydu bir de10 yıllık bir üyeyim ve eskiye oranla yardımcı olmaya çalışan üye sayısı çok çok azaldı bu benim de dikkatimi çekiyor. Daha ziyade sırf muhalefet olsun diye çıkıntı yorumlar görüyorum.
Ama bu konuyu açtığınız için siz de iğneleyici yorumlara maruz kalacaksınız.. Üzgünüm, iyi akşamlar.
Durrr getir e kola cips söyledim.Bu konudan iş çıkmaz çekirdekleri kaldırın ben gidiyorum.
Başlık ve içerik zıt değil mi yaSiteyi ilk okudugum zamanlar banada acimasiz gelirdi bazilari ama gercekten oyle degilmis. O kadar cok ayni türden insanlar olaylar varki.. gercekleri gormemek icin caba harciyolar bazilari resmen. Hatta baslarda sivri dilli gelen bi uyenin yorumlarini ariyor gozlerim hep ve cogunlukla hak veriyorum.