Kadınlar Kulübü & Trendyol !

tc ziraat bankası visa elektron kartı üstünde alışveriş yapar para çeker diyo kkzlar yani trendden alışveriş yapabiliyosam çok mutlu olacağım bu kart ile

bir çok alışveriş sitesi var fakat bu sitelerin içerisinde kalite olarak öne çıkan isimlerden bir tanesi trendyol.

fakat elbet benimde olmasını istediğim bazı şeyler var.indirim kuponu vermekte çok cimri davranıyorsunuz. anlık indirimler verebilirsiniz.

ayrıca çeyiz ürünlerine diğer sitelerden daha az yer veriyorsunuz. ev tekstil, mutfak ve dekorasyon ürünlerine biraz daha önem verebilirsiniz.

Bu önerileriniz hepsi değerlendiriliyor ve sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için büyük bir ekip gece gündüz çalışıyor bu nedenle çok yakında güzel süprizleri sizlere sunacağız.

Neden farklı butiklerden alışveriş yaptığımızda ayrı kargo ücreti alınıyor,anlamadım?100 Tl nin üstüne kargo ücretsiz deniyor,ama tek bir butikten yapmak gerek.Kaç kere vazgeçtim,sepetime attığım şeyleri almaktan.
Bence en acil bu soruna çözüm bulunmalı.

aynen bende katılıyorum size kargo ücretleri çok fazla insan ucuza aldım diye seviniyor ama sipariş sayfasında bi bakıyorsun farklı bir rakam sonra almaktan vaz geçiyorsun dışarıda da aynı para en azından dokunarak deneyerek alırım diyor insan...
bu kargo ücretlerine gerçekten çok acil bir çözüm üretilsin...
birde küçüçük bir takıya da kocaman bir kabana da yanı para ödüyorsun...

birde 36 beden kotta 27 beden üst 75 diyorlar ama nerde sürekli modeller değişiyor ama hepsinde aynı şey yazıyor ama hiç biride görünüşte öle değil şahsen kendimle karşılatırıyorum bu tarz şeylerde yanıltıyo insanı bunlara da dikkat edilmesi gereyor

kampanyalarınız çok güzel ama nekadar indirimli olsada bazıları yinede pahalı geliyor.arkadaş davetinin dışında indirim çeki ve anlık indirim çekleri verilebilirsiniz,verilen bir sipariş sonrası bir dahaki alışveriş için kullanabileceğimiz ücretsiz kargo hakkı verebilirsiniz.ürün bedelinin üstüne kargo ücreti birde taksitte vade farkıda biniyor.en azından vade farksız 3 taksit yapmalısınız.fazladan para vermemek için bu ay aldığım 5 parçayı tek geçirdim bu yüzden dün çok beğendiğim buena vista marka elbiseden son anda vazgeçtim.

yukarda yazmayı unutmuşum geçen ay bazı üyelerinize 30 tl lik çek hediye etmişsiniz bizim ne günahımız var bizze niye çek gelmedi.

öncelikle tsk ederim böyle güzel bir site kurup bizleri elinizden geldigi kadar daha saglik li bilgilendirdiginiz icin ,,, estetik ilgili biligiler isdiyorum basimdan cok kötü olay gecdidigi icin trk de cok iyi estetisyenler var ama bilemiyoruz ... en iyi esetetik üzerinde basarili dr lari ögrenmek daha cok bilinclenmek isidiyorum ,,,almanya ya geliyorlar iki kozmetik solunuyla anlasiyorlar bizde inannip gidiyoruz istanbul gibi yere orda cok güzel madur olup geliyoruz ... ltf bu konu üzerinde yardimci olursaniz seviniirirm böylece böyle para düsükünü dr larada firsat vermemis olucaksiniz cok tsk ederim ...

bize özel olsun kadınlar kulubune ayrıcaklıklı bişeyler olsun yahu
kadın özel,anneye özel,bebeğe özel yani sizden olsun yeter

bencede kadınlar kulübü üyelerine ayrı bir ayrıcalık olsun :) mesaja indirim çeki fena olmaz

güvenilir tabikide ben daha önce yaptım hatta diğer sitelerden daha çabuk yollluyorlar kargoyu ve smsle de bilgilendiryorlar
ben tavsiye ederim çok güzel ürünler oluyor

tamam tşk ederim kredi kartıyla yapılıyor dimi ilk defa bir diteden alışveriş yapıcam da...:)

evet kredi kartı ile yapılıyor aslında taksit imkanı da var ama maalef vadeli oluyor eğer sana uygunsa taksitlide alışveriş yapabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…