• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü & Trendyol !

kadın giyim,özellikle çanta cüzdan güzel ama uygun olsun
ve birde şu elbşiselerde boyu uzun olanları koyarsnız sevinirim..
Elbisenin booyu kısa olduğundan güzelim elbiseleri alamıyorum...

Trendyol'un hayata geçtiği ilk günden beri takipçisiyim, baya da alışveriş yapmışlığım var buradan. Rakibi olan sitelerden de alışveriş yaptım daha önce ancak trendyoldan çok daha fazla memnun kaldım. Diğerlerinden alışveriş yapmaktan çekinirken trendyoldan bir şey beğendiğimde beklemeden alıyorum. Çünkü satış sonrası hizmetinden memnunum. Tedarik ve kargolama için bekletmiyorlar rakibi olan bir diğer private shopping sitesi gibi. Hediye çekleri konusunda ben de biraz daha cömert olmalarını bekliyorum. Çünkü çoğu zaman beni beğendiğim şeyi almaya teşvik eden elimdeki hediye çekleri oluyor. Aynı zamanda Victoria's Secret'in body mist-body lotion gibi ürünlerini de bir kampanyada görmek isterim. Trendyol'un zaten kadın ağırlıklı olduğunu düşündüğüm için bu konuya daha fazla eğilmelerini beklemiyorum. Ama Camper gibi markaları da kampanyada görmek isterim.

şöyle şık ucuz ve süper abiyeler olsun malum yaz geliyor .hee birde sadece 36 -40 beden arası üretim yapan markaların yanısıra 40 ve üzeri üretim yapan markalardan da güzel duyurular yer alsın.:34:

dekorasyon tabikii. trendyol gibi bir çok site var onlarda da genel sorun bu ayakkabı-giyim olurmu olmazmı diye çok düşünülür ama uygun dekorsayon-tablo olsa talep çok olur..

çeşitli promosyonlar yapılsın,"kargo bedava","1 ürün alana 1 ürün bedava" gibi.
daha çok çanta kampanyası olsun.

İpekyol satışını sıklaştırsın, kargo ücretinde indirim olsun, ürünler çok geç teslim oluyor hızlandırsın, ucuz olsun...

Son düzenleme:
1- çıpçıtır 36 beden mankenler yerine 38 beden normal kilodaki mankenlerde kıyafetler teşhir edilmeli ki normal kilodaki insanların üzerinde kıyafetler nasıl duruyor az çok bilgi sahibi olalım :20: o mankenler zaten incecik kötü durma ihtimali, kıyafetlerin sıkma kasma ihtimali olmuyor :19:

2- kargo ücretine acil bir çözüm üretilmeliii :20: 19,90 lık bir elbiseye 5 tl kargo ücreti eklenince ben zaten dışarıdada onu 25 liraya alırım hiç değilse denerim diye insanlar almaktan vazgeçiyor :19:

3- farklı butiklerden sepete birşey atılması sağlanmalı :19:

4- istanbul içi teslimat süreleri azaltılmalı , istanbuldan istanbula yolluyorsunuz sonuçta:20:

1- çıpçıtır 36 beden mankenler yerine 38 beden normal kilodaki mankenlerde kıyafetler teşhir edilmeli ki normal kilodaki insanların üzerinde kıyafetler nasıl duruyor az çok bilgi sahibi olalım :20: o mankenler zaten incecik kötü durma ihtimali, kıyafetlerin sıkma kasma ihtimali olmuyor :19:

2- kargo ücretine acil bir çözüm üretilmeliii :20: 19,90 lık bir elbiseye 5 tl kargo ücreti eklenince ben zaten dışarıdada onu 25 liraya alırım hiç değilse denerim diye insanlar almaktan vazgeçiyor :19:

3- farklı butiklerden sepete birşey atılması sağlanmalı :19:

4- istanbul içi teslimat süreleri azaltılmalı , istanbuldan istanbula yolluyorsunuz sonuçta:20:

kesinlikle katılıyorum kargo ücreti işin içine girince indirimi kalmıyor!
ve farklı butiklerden sepete atamaıyoruz her butik için ayrı kargo ücreti nerde kaldı bunun indirimi:50:

Bencede daha çok kadınlara öncelik verilmeli çantalarr ayakkabılarrr elbiselerr tunikleerrr cilt bakımmm,...vs hem şık hem uygun fiyatlarla tabi:5:

moda olan sezon sonu urunler cok trendyolda. ben siteyi bu yuzden begenmiyorum. markaya agırlık versin ..
bazan indirimdekilere dahi bakmıyorum cınku demode veya exterm urunler sergileniyor.
istedigim kategorıler ise;
oncelikli olarak 5 6 yıldızlı otellerden indirim.. bir hafta sonu eşimizi ya da partnerimizi alıp kafamızı dinlemeye gidelim.
ayrıca kozmetik satışı cok az. marka urunlerin tum malzemesine yonelik olmalı sadece tek parfumle sınırlı kalmamalı.

ayrıca da bizlere tesekkur etmeli. zaman ayırıp buraya yazdıgımız icin:-)

:1: özellikle dekorasyon dekorasyooooonnnnn çünkü bu tarz şeylerde tereddüt etmeden alıyoruz beden,numara dersi yok :D bayan aksesuar çanta,ayakkabı,kemer vs. vs.. bunlarda önemli tabii

Bi keresinde kazak alacaktım, sepetime ekliyorum, '' bu ürün başka üyenin sepetinde'' diye satışa yöneltmedi. Bekledim, bekledim. Hah tamam diyorum, tekrar ekliyorum, yine aynı uyarı ve en sonundada ''ürünümüz bitmiştir'' yazısı gelmişti. Gıcık olmuştum:1:

Bence,Güzellik merkezleri,kozmatik,Kuaför yani görsellik adına kadınların şah damarı olan merkezleri odaklayarak bu alanda tanıtımlarına ağırlık vermeli.Saygılar :nazar:

Back