• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü & Trendyol !

bence herseyden önce baslıktaki yoğunluğa göre değerlendirmek lazım öncelikle bir kadın herseyden çok bebeğının cocuğunun alışverısınde arastırma yapıyo kendı ustune ne gıyse ne yakısırsa onu alıyo ama bebeğı cocuğu ıcın secenek olması farklı olur bence

Hediye çekleri bol bol verilmeli bence:9:

Bir de sayfalar çok yavaş açılıyor. Ürünlerin fotoğraflarının bazıları açılmıyor.
Diğer alışveriş sitelerinde buna benzer sorunla karşılaşmadım.

şimdi akılma geldi kampanyalar çok erken saatte başlıyor.kampanya başlangıç saatleri daha geç saate alınırmıki.çalışanlar işe gitmek üzere hazırlanıyor yada yolda oluyor bu arada bazı ürünler çoktan tükeniyor.aslında benim içinde iyi olur o saatte hala uyuyor oluyorum.

merhabalar trendyolu çok ama çok beğeniyorum. her konuda harika ev dekorasyon ürünlerinede biraz daha ağırlık verirse cok sevineceğim.yolunuz açık olsun

bayan giyimine onem verilsin bence cunku kadinalrin vazgecilmesleri...benim icin cok onemli...

ben birçok ürünün %50-%80 indirimde falan olduğuna inanmıyorum bence bu konuda biraz daha mütevazi olun gerçek olan neyse o yazılsın sonuç itibariyle ciddi bi müşteri potansiyeliniz var bişey kaybetmezsiniz.eski çalıştığım yer ve erkek arkadaşımın işyeri çalışıyor burayla ordan biliyoum.. yani demek istediğim abartıya ne gerek yok, insanları yanıltmayın. ben sıkı takipçisiyim bu sitenin. bir de hediye çekleri için bi güzellik yapın derim :34:

bence indirimler,markalar güzel ama şöyle bir durum var;ne zaman aa roman indirimdeymiş,ya da ipekyol indrimdeymiş diye sevinsem girdiğimde o sezondan olmayan ya da kötüleriyle karşılaşıyorum,sezon ürünlerine daha çok ağırlık verilmeli bence.
bir de kişisel bakım markaları da kampanyalara daha sık dahil edilebilir;philips,braun gibi :)

şık kıyafetler olsun tunikler elbiseler sitelere baktıgımızda ya abartı gece kıyafetleri yada modası geçmiş tunikler badiler veya şık bişeyse 300 tl den aşagı bişey yok şık kıyafetler olsun fiyatı düzgün.sonra güzel ayakkabılar olsun ninem ayakkabılarından degil ama platformlu şık ayakkabılar

Oğluma aldığım eşofman takımı daha dün geçti elime. Diğerlerine göre daha hızlı trendyol. Çocuk giyimine ağırlık verilebilir. Bizim gibi küçük yerlerde yaşayanlar için gayet güzel bu tarz siteler.

benim evdeki bilgisayarda açılmıyor,hata mesajı veriyor...sadece iş yerindeki bilgisayarımdan giriş yapabiliyorum.

Birde kredi kartına taksit olduğunda bankalarla anlaşarak vade farkı olmadan ödemeliyiz.Çünkü zaten önemli olan ucuz ve değişik ürünleri alabilmek sonuçta taksit olduğunda üstüne koyarsa alacağın varsa da almayabiliyorsun tecrübeyle sabittir :15:

ben bayanların içini dökebildiği, ruhlarında iyi kötü ne varsa, yaşadıkları, yaşamadıkları, hayalleri, gerçekleri, içlerinde ne varsa silahları olarak kalemi ve kağıdı kullanacakları bir edebiyat köşesi istiyorum. Öyküler, şiirler, alıntılar yapabilidkleri ve hatta öykü yarışmaları ile bunu destekleyebileceğimiz bir bölüm farklı bakış açıları kazandırabilirdi.

Beyaz eşya,küçük mutfak aletleri gibi konularda marka olarak karşılaştırma yapabilir miyiz?

Back