• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü & Trendyol !

Bana Trendyol'un ürünleri çok cazip geldi.Çok uygun tabi ki kargo fiyatı ne kadar bilmiyorum.Ben KKTC de yaşıyorum,oraya da ürün gönderiyorlar mı ve kargo ücreti ne kadar ? Ayrıca Ptt ile gelebiliyor mu ürünler ?

Bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin lütfen...:71::71:

KKTC kargo gönderiyorlarmı bilmiyorum ama kargoyu ptt kargo ile yollamıyorlar kargo ücretide 4,95 TL
:3:

KKTC kargo gönderiyorlarmı bilmiyorum ama kargoyu ptt kargo ile yollamıyorlar kargo ücretide 4,95 TL
:3:

teşekkür ederim canım cevabın için ucuz gibi geldi kargo ücreti başka bir ücret almıyorlar demi...yoksa kaliteli ürünleri böyle ucuza alabiliriz Trendyol'da.....

standart 4.95 öylemi?

benim seçtiğim ürünlerde (ayakkabı çanta elbse gibi) hep 4.95 yazıyordu kargo ücreti daha büyük boyutta bir ürün seçmediğimden farklı bir kargo ücreti oluyor mu bilmiyorum

benim seçtiğim ürünlerde (ayakkabı çanta elbse gibi) hep 4.95 yazıyordu kargo ücreti daha büyük boyutta bir ürün seçmediğimden farklı bir kargo ücreti oluyor mu bilmiyorum

teşekkürler canım hakikatten çok düşükmüş kargo ücreti...bir gün denemekte fayda var inşallah kktcye gönderirler...

Kargo ücreti cok fazla..
50 tl ustu kargo bedava olabılır
Hamıle ve cocuk bolumu agırlık verılebılır...

Alışverış yaptıkca puan toplanabılır.Sonra o pualarla alışverış olabılır..

Kargo ücreti cok fazla..
50 tl ustu kargo bedava olabılır
Hamıle ve cocuk bolumu agırlık verılebılır...

Alışverış yaptıkca puan toplanabılır.Sonra o pualarla alışverış olabılır..

evet bencede süper bir fikir.daha önce yaptığımız onca alışverişin bize puan olarak bir getirisi olsun.acaba bu yazdıklarımızı okuyan varmı:44:

trendyoldan 2 alışveriş yaptım
1 gömlek ve 1 saat farklı tarihlerde
gömlektende saattende memnunum
tek sorun kargo parası ve geç gelmesi!

Merhaba
Öncelikle şunu belirtmek isterim çooook eski bir trendyol kullanıcısıyım ve kadınlar kulübüyle yapmış olduğunuz bu ortaklık çok sevindirici.
Kadınlar kulübünü kullanan 10 kadından 7sinde kilo problemi var sadece bizim topicte onlarca kadın var kilolarından kurtulmak isteyen ve aynı zamanda giyecek hiçbirşey bulamayan bulsa da fiyatından ötürü alamayan ...
Benim sizde ricam şu olacak '' BÜYÜK BEDEN '' kıyafetler ve '' Büyük NUMARA '' Ayakkabı satışı yapan firmalarla çalışmanız benim aklıma ilk gelen firma '' EVANS'' , '' HaLens '' ...
Sizden çok rica ediyorum lütfen büyük beden kıyafet ve ayakkabı inanın satışlarınız patlar çünkü türkiyede büyük beden namına hiçbirşey yok. Konuyu takip ediyor olacağım bilgi verirseniz sevinirim.
Bol Kazançlar.

Merhaba herkeze kolye yapımı ve değişik kolye tasarımalrına yer verilmesini istiyorum birde kitapalrla ilgili söyleşiler yorumlar yapılabilir:emir_bebek:

Saat, ayakkabı ve çantalar ağırlıkta olsa ve gerçekten ucuz olsa ne hoş olur.

ürünler cidden çok geç geliyor...bunun daha kolay yolu olmalı değil mi
eşime ayakkabı almıştım 10 gün geçtiğinde hala ses seda yoktu
telefonla ulaştığımızda ürünün ellerinde kalmadığı yönünde açıklama oldu
oysa her sabah sipariş durumuna baktığımda tedarikçiden bekleniyor hatta kargoya verildi yazısı görmüştüm
temin edilemeyen ürün nasıl kargoya verilmiş hala onu düşünüyoruz:))
hasılı iyi güzelde biraz hız ve teknoloji gerek diyorum trendyola..
teknik destek şart

Şu anda 100TL üzeri kargo bedava ancak bu talebini ilgili kişilere değerlendirmeleri için gönderiyorum

Kargo ücretsiz demişsiniz ama,tek bir butikten 100 TL yi aşarsak ,bedava.Aynı anda farklı butiklerden yaptığımız toplamda 100 TL yi aşan alışverişler için de kargo ücreti alınmamalı.Ben sırf bu yüzden ,sepetime attığım kaç şeyden vazgeçip almadım!!

Back