Kadınlar Kulübü & Trendyol !

öncelikle kargo ücreti alınmamalı , dışardan aldığımız ürüne göre uygun ürünler olsa bile kargo ücretiyle beraber hesaplayınca aşağı yukarı aynı hesaba gelio buda insanları almaktan vazgeçirebilio en azından kendim görerek deneyerek alıyorum diorlar ...
belli bir miktar alışveriş yapınca hediye çekleri olmalı (tatil , indiririm vs)
kadın erkek çocuk giyim mutlaka olmalı bunun dışında ev için aksesuarlar olmalı başka yerde bulamayacağımız eşyalar mesela ,birde kozmetik ürünleri ..her gün belli ürünlerde indirim uygulanmalı buda üyelere mail ile bildirilmeli
ürünleri alanlar iyi veya kötü her türlü yorumu yazabilmeli , yazmalı
en önemlisiide ucuz olmalı ki tercih edilsin
bundan iyisi şam da kayısı
var mıdır böyle bir güzelliik ...:)

bende çocuk konusu daha ağırlık olmasını isterim doğrusu dünyanın en zor ve en güzel mesleği annelik çünkü bana göre bebişlerim sizi çoook seviyorum iiki varsınız

uygun fiyata hamile kıyafetlerini satışa sunarlarsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Arkadaşların dediği gibi çocuk,oyuncak,kadın üzerine yoğunlaşılırsa daha iyi olur.Kargo parası olmasın,hergün belli ürünlerde indirim olsun ama stok çok olsun hemen bitmesin

moda demek kadın demek o nedenle ben kadın aksesuarlarına önem verilmesini istiyorum ama fırsat ürünler olsun ve hemen tükenmesin...

valla arkadaşlar ben Trendyol üyesiyim.Alışveriş yapmanın zevki burda harika.Herkesin kendine özgü zevkine hitap eden ürün çeşitliliği, şık tasarımlar, giyim ,aksesuar, ev tekstili ne ararsanız zevkinize göre bulabileceğiniz ürün yelpazesi geniş olan kaliteli firmaların ürettiği ve kaliteyi ucuza almanın insana ayrı bir haz yaşattığı mükemmel bir site benim için. istediğim ürünün tek bir tıkla :) adresime gelmesi güvenli bir şekilde Trendyola olan güvenini insanın artırmakta.düşünmeden rahatlıkla alışverişinizi yapabileceğiniz güvenli ve kaliteli bir sitedir. Şu ana kadar gelmiş olan ürünlerimden hiç bir sorun yada şikayetim olmamıştır ki bu yüzden sürekli müşterisiyim.
ve Trendyol ekibine sonsuz teşekkürler.......

öncelikle ürünler gelmesi 1 hafta 10 günü bulmamalı.daha hızlı elimize ulaşmalı.turbanlı kişilerin de giyebileceği tarza kapalı urunler olmalı(uzun elbise,pardesü,eşarp vs.)yeni doğan bebekler ve kuçuk çocuklar için de alabileceğimiz kıyafetler olmalı.kargo parası olmamalı yada daha düşük fiyata olmalı...

kesinlikle her kelimesine katılıyorum. sırf bu yüzden eşimi internetten alış veriş yapmaya ikna edemiyorum. aynılarını söylüyor ne farkı kalıyor kargosuyla beraber çıkalım deneyerek alırsın er azından diyor.

trendyol de ürünleri sürekli inceliyor ve gayet uygun fiyata güzel ürünlere rastlıyorum. Fakat kredi kartı kullanmadığım için pek alışveriş yapamıyorum bence kapıda peşin ödeme seçeneğide eklenmeli..

trendyoldan ilk alışverişimi geçen hafta yaptım??
iki çanta toplamda 94tl tuttu ben de saat de aldım 30 tl ye sitenin anasayfasında 100tl üzerine kargo ücreti yok yazısını okuyunca da 100tl dolsun diye bir de saat alayım dedim önce çantalırı aldım kargo ücreti hesaplandı??sonra da saati aldım ve yine ücret hesaplanınca şok oldum ben onu ekleyince kargo ücretlei düşecek sanmıştım..
çevreme sorunca öğrendim ki alışverişi aynı mağazadan yapınca 100tl üzerine ücretsiz geliyormuş...açıkcası ben böyle bir açıklamayı trendyol sayfasının hiç bir yerinde görmedim
sözde indirime giriyor ürünler fön makinesi alacaktım trendyoldan, aynı makinenin netteki tüm fiyatları indirilmiş halinden 1 lira daha düşüktü
son olarak da alışverişi yapalı 10 gün oldu ne gelen var ne de giden ne bir mesaj:26:
ben başka sitelerden de yapıyorum alışveriş en berbatı trendyolmuş sayfasını dahi açmıyorum artık
umarım ürünler gelince de iyice hüsrana uğramam(tabi eğer gelirse!!!)

Benim için ne sattığından ziyade en iyi indirimi, vade farksız en çok kaç taksitte alabildiğimdir.
Çünkü bu tarz özel marka indirim siteleri epeyce çoğaldı doğal olarak bu kriterlere göre alışveriş yapılıyor. En azından her ay farklı bir bankanın kampanyasından yararlanarak değişmeli olarak farklı kartlara belli vadelerde, vade farksız satış imkanı sunulabilir.
Ancak bu yapıldıktan sonra bakarım ne satılıyormuş, başka ne olsunmuş konularına:)

Ben trendyol.com dan bugüne kadar 4 alışveriş yaptım bir tanesi ayakkabı alırken özellikle olup olmuyacagı konusunda tereddütüm vardı ama ayakkabı çok güzel olduğu için şansımı denedim ürün siparişimden 8 gün sonra elime ulaştı hemen büyük bir heyecanla denedim aslında oldu ancak arka bölümünden hafif sıktı bende aradım bu ayağıma olmadı iade edebilrimiyim diye sordum hiç itiraz etmeden gönderin dediler bende fautura ile gönderdim bankadanda takibini yaptım tam 6 gün sonra ekstremde iade edildiğini gördüm.

Bence Trendyol hem ürünleri hemde verdiği hizmet ile diğerlerinden farklı en azından benim aldığım ürünlerde bu şekilde.

yaaa kızlar yardım edinnnn trendyoldan alışveriş yapmak için illa kredi kartı mı lazım bankamatik kartı ile yapılmıyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…