- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaf mezar taşımı okumuyon herhal
mükemmel adam için bekleme:) yazıyor...
hoşgeldiiin nefes al nefes gitmiyoruz bi yere buradayız..
dimi bakında burun görün şekerim..
keşke benim de ikizlerim olsa yaaa..narmik, ikiz olsaydı görürdü dimi doktor kalp atışından
:13:
Perfect man hala gelmediyse kolundan tuttuğunu kapacaksın bacım
Kimi bulduysan
benimki 4-3 lük mesela
Olabilir bak...Şaka değil.......
Teker teker doğur maxima acelen ne
gerçi ben de 4-4 lük olmadığım için geçinip gidiyoruz
şimdi doktor, minik çıkıntıya odaklanıp dinliyo ya, acaba başka bi minik çıkıntı olsaydı görür müydü..
hadi göremedi diyelim, ötekinin kalp atışı inceden duyulmaz mıydı arkasında olsaydı
aman ne ayrıntılı düşünüyosam ben de, ikiz olsa da belli olur zaten ilerde.
ben ikiz olmasını istediğim için bu kadar kuruntu yaptım herhalde
Ben de 4-3 e razı oldum...Kızdığım zaman 4-2 lik olduğunu düşünüyorum...
Çok sevdiğimi düşündüğüm zamanlar 4-5 lik olduğunu düşündüğüm de oluyor gerçi...
kız tekrar kim çekecek o hamilelik dönemini.. bulantılar, karın ağrıları..
hazır olmuşken iki tane olsun işte
Canım bazı sürprizler olabiliyor bazan...Bir tanıdığım ikiz beklerken 3. ayda üçüz oldukları ortaya çıkmış...Saklanmış 3. :)
İkiz hamileliği de çok zor...Allah nasıl nasib etmişse öylesi daha makul...Yaşın çok genç teker teker doğurursun ...
gerçi ben de 4-4 lük olmadığım için geçinip gidiyoruz
şimdi doktor, minik çıkıntıya odaklanıp dinliyo ya, acaba başka bi minik çıkıntı olsaydı görür müydü..
hadi göremedi diyelim, ötekinin kalp atışı inceden duyulmaz mıydı arkasında olsaydı
aman ne ayrıntılı düşünüyosam ben de, ikiz olsa da belli olur zaten ilerde.
ben ikiz olmasını istediğim için bu kadar kuruntu yaptım herhalde
Bulantıların başladı mı ? Her hamilelik farklı...İlla bulantı olacak diye bir şey yok...
Bende hiç bulantı olmadı gibi bir şey........
bulantılarım başladı, ama çok şiddetli değil allahtan. fakat rahatsız ediyo haliyle.
bende karın ağrısı oluyo yaa. o beni bitiriyo işte. kitleniyom sanki hiç bişey yapamıyorum.
doktora söyledimperiyodik olmadığı sürece sıkıntı yok normal dedi
Hımmm..Sertleşiyor mu karnın ?
İhmal etme...Ve tek dr.a bağlı kalma...
Muhakkak rahim ağzı uzunluğunu ölçtür..Çok önemli ablacım.....Benim bu yüzden ikiz kaybım var..Yani şimdiki ikizlerimden önce ikiz kaybım oldu 4,5 aylıkken...
Bu rahim ağzı uzunluğu her dr.un rutin kontrol ettiği bir muayene değil..Senin hatırlatman lazım......
Hımmm..Sertleşiyor mu karnın ?
İhmal etme...Ve tek dr.a bağlı kalma...
Muhakkak rahim ağzı uzunluğunu ölçtür..Çok önemli ablacım.....Benim bu yüzden ikiz kaybım var..Yani şimdiki ikizlerimden önce ikiz kaybım oldu 4,5 aylıkken...
Bu rahim ağzı uzunluğu her dr.un rutin kontrol ettiği bir muayene değil..Senin hatırlatman lazım......
Progesteron tahlili yaptır..6. hafta çok erken bir hafta kasılmalar ve karın ağrıları için...Normal kadın doğumcudan ziyade bir de perinatoloji uzmanına görünmelisin ara ara.......