- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa herkese açık olarak ayarladım halbuki...Ben görebiliyorum..Telden giriyorsan belki o yüzden görünmemiştir ??Günaydın canım ama video görünmüyor
Narmikkk!! :))
Çok tatlılar :) Her zaman böyle uslu mutlu oturuyor mu bu bebek dediğimiz şey
Aaa herkese açık olarak ayarladım halbuki...Ben görebiliyorum..Telden giriyorsan belki o yüzden görünmemiştir ??
Bu soruyu sorma amacım çocuk fikrimi ertelemeye çalışmak :):):)
Hayyal evet bence senin ayarlarda sorun, ben görüyorum..
Sen gene de doğur o zaman.
Analar ve kızları :))
[video=facebook;2393931648917]https://www.facebook.com/photo.php?v=2393931648917&set=vb.1269691662&type=3&theater[/video]
Kızım bana annedimmm yani annecimm dedi diye sevinçten kulaklarım ağzıma varıyor.....Onu söyleyeyim....Kendini hazır hisseden herkese öneririm çocuk sahibi olmayı :))
Of ya Narmik senin şu an görevin bana olumsuzlukları saymak olmalı Hani bazen tahmin etmeye çalışıyorum nasıl bir duygu acaba diye ama yaşamadan gerçekten tahmin edilemeyecek bir his sanıyorum...
Az kaldı iki yıl sonra umarım ben de anne olacağım ! :)
:128:Bu gidişle ben sana yetişirim lambs
Kızlar anne olduktan ,bebeklerinizi kucağınıza aldıktan sonraki duygularınızı da yazın ....Olur mu ? Bakalım nasıl bir hissiyat içinde olacaksınız ? :)
O zamana kadar hepimiz ölmez de sağ kalırsak yazarımKızlar anne olduktan ,bebeklerinizi kucağınıza aldıktan sonraki duygularınızı da yazın ....Olur mu ? Bakalım nasıl bir hissiyat içinde olacaksınız ? :)
:128:
En doğrusu :)
Ne zaman anne olmayı düşünüyorsunuz bayan