- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldiler çok şükür............
Oğlum hastalanmış...Dün gece sabaha karşı ateşi vardı,düşürdük.İyi diye yolladım ama ,çıkmış yine ateşi ve ishali varmış...Eşim geldi,kimliğini verdim..Çocuk dr.una götürecek bebeğimi.......Dua edin de iyi olsun yavrum..Şu sıralar çok iştahsız..Babası da ben de çok üzülüyoruz........
Nesi varmış canım? İnşaallah iyidir...:26:
Oğlum hastalanmış...Dün gece sabaha karşı ateşi vardı,düşürdük.İyi diye yolladım ama ,çıkmış yine ateşi ve ishali varmış...Eşim geldi,kimliğini verdim..Çocuk dr.una götürecek bebeğimi.......Dua edin de iyi olsun yavrum..Şu sıralar çok iştahsız..Babası da ben de çok üzülüyoruz........
Çok geçmiş olsun canım:26:Şimdi nasıl acaba
Sağolasın canım.Gayet iyiydi valla..Ama 2 yaş sendromu ağır yaşıyoruz..Bir naz,bir naz...Hastalık nazı..Sebepsiz yere kendini yere atmalar..Benden Pepe yi açmamı istedi pc de..Açtım,sıkıldı kapattırdı..Kapattım ,tekrar aç dedi,ağladı..açtım ,şu pepe dizisini aç dedi açtım..Böyle ne istediğini bilmez halde...Neye sinirlendiyse artık televizyonun kumandasını sağa sola attı...Sonra da kucağımda uyuyakaldı sıpa :))) Yatırayım dedim ,uyandı,daha sıkı sarıldı bana...Akşam da kardeşi ile oynadılar....Şimdi uyuyor ikisi de....
hastalık döneminde huyları iyice değişiyor, hastalık sonrasıda bi süre devam ediyor maalesef... benimde 25 aylık bir kızım var, aynı huysuzlukları oda yapıyor, pc açmaya korkuyorum onun yanında... aç kapa aç kapa sonra beğenmez ağlamalar başlar, ne istediğini de anlamıyoruz, anlasak bu kadar sinirlenmeyecek...
Sağolasın canım.Gayet iyiydi valla..Ama 2 yaş sendromu ağır yaşıyoruz..Bir naz,bir naz...Hastalık nazı..Sebepsiz yere kendini yere atmalar..Benden Pepe yi açmamı istedi pc de..Açtım,sıkıldı kapattırdı..Kapattım ,tekrar aç dedi,ağladı..açtım ,şu pepe dizisini aç dedi açtım..Böyle ne istediğini bilmez halde...Neye sinirlendiyse artık televizyonun kumandasını sağa sola attı...Sonra da kucağımda uyuyakaldı sıpa :))) Yatırayım dedim ,uyandı,daha sıkı sarıldı bana...Akşam da kardeşi ile oynadılar....Şimdi uyuyor ikisi de....
Canım benim oğlumda seninkilerin yaşında aynı sıkıntı bizdede var sinirlendi mi ne yapacağını bilmiyor Birşey beğenmiyor pepeyi açıyoruz bu değil öbürü diyorDemekki hepsi aynı umarım geçer bu dönemlerde
Çok geçmiş olsun umarım bu kışı çok hasta olmadan geçiririz
Amin canım..Bana bir arkadaş önerdi..yarım limon suyuna 2 tatlı kaşığı bal ilave edip iyice karıştırıyorum..Hasta olabileceklerini düşündüğüm zamanlar veriyorum...İnşallah fazla hasta olmadan atlatırız.......
Amin canım..Bana bir arkadaş önerdi..yarım limon suyuna 2 tatlı kaşığı bal ilave edip iyice karıştırıyorum..Hasta olabileceklerini düşündüğüm zamanlar veriyorum...İnşallah fazla hasta olmadan atlatırız.......
günaydın fıstıklar nasılsınız
Günaydın
Narmik nasıl oldu kuzun iyice mi?
Günaydın
iyi,ama göndermedim bu gün..Birlikte kahvaltı yaptık..Çizgi film izliyoruz...Sevgili modunda
İyiyiz abla günaydın sen nasılsın?
Günaydın
iyi,ama göndermedim bu gün..Birlikte kahvaltı yaptık..Çizgi film izliyoruz...Sevgili modunda
bende iyiyim canım sanada geçmiş olsun hiç korkma çok rahatlarsın zaten acı duymuyorsun uyuşuyor