- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
Heee büyüyemi maruz kaldık nedir :18::18::18::18::18:
Yok be kuzum ne büyüsü yaa nazar olmuşdur ayetel kürsi oku bugun cuma..yasin oku hiç bişeyin kalmaz canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elemtere fiş,kem gözlere şiş..Allah nazarlardan korusun kızlar aman dikkat....Kötü bakışlı insanlardan Allah korusun hepimizi...Heee büyüyemi maruz kaldık nedir :18::18::18::18::18:
Ay narmik'im ölürüm bu kuzulara ben, benim içinde bol bol sarıl öp kokla tamammı
2 yaşındalar daha canım :)ay maşallah ne tatlılarmış ya ,ben daha küçük zannediyodum senin ikizleri.
Herkescikler buradaymış.
Nasılsınız?
Narmikcim mutluluğun fotoğrafını çekmişsiniz.
Kuzular evde mi?
Yok be kuzum ne büyüsü yaa nazar olmuşdur ayetel kürsi oku bugun cuma..yasin oku hiç bişeyin kalmaz canım...
bana kim niye nazar değsin
ve tabi
kim niye büyü yapsın
ve tabi
kim niye büyü yapsın
Yok ben sana denedim zaten conem nazarla büyüyü hayal mahsuelelrine dedim :)sanırımsam galiba
Sarı saçlarına olabilir mi?bana kim niye nazar değsin
ve tabi
kim niye büyü yapsın
Valla orası hiiiç belli olmaz canım.Büyü işini bilemem ama nazara inanıyorum... Takık ve kompleksli insanların işi hiç belli olmuyor bu konularda...
yok canım,ortaaama dediğini biliyom da şöle bi kendime dair düşündüm ve bu sonuca vardım.
Bilmiyorum ki gece uyanıp durdum kalktım sigara falan içtim. sabah belki daha iyi hissederim diye erkenden kalktım, saçımı yıkadım full makyaj yaptım ama sanki dün çok değişik şeylerle uğraşmışım çok yorulmuşum gibi geliyor .Galiba hatırlamadığım rüyalar gördüm,başım da ağrıyo.
Sarı saçlarına olabilir mi?
Gerçi kesmiştin en son...
Üzerinde nazar var... Dua okumanı öneririm.
evet ya ilk başta pek alışamamıştım ama şimdi yine uzamış gibi geliyor daha 1 ay olmadı ve ben daha hiç toplamadım hep salık bugün sabah farkettim onu da.
Ama tabi kim bakcak da nazar değecek benim saçıma falan
Herkescikler buradaymış.
Nasılsınız?
Narmikcim mutluluğun fotoğrafını çekmişsiniz.
Kuzular evde mi?
ve tabi
kim niye büyü yapsın