ah ah bu evrimde neler gizli neler, keşke bir bilsek aklinialirimsmile
,her zaman dediğim şeyi gene söylüyorum : bunun cevabı da evrimde gizli !
biz hep başarmaya "proglanmış" varlıklarız,
"herkes bana baksın en güzeli ve en şıkı ben olayım" , "yanımdaki erkek beni en güzeli zannetsin" psikolojisi yatıyor "süslenmenin" altında....
herkes bize bakıp bizi beğenince tabi egomuz tavan yapıyor " vay be ben neymişim be abi" gibi triplere giriyoruz, oysa güzelinde güzeli vardır bunu unutuyoruz.....
ayrıca bayanları ben çok kıskanç buluyorum (bende dahil olmak üzere muhahahaha sempatiksalakcinni)
bazen görüyorum da kendileri "açık saçık" giyinince , çağdaş modern oluyorlar, laf söylettirmiyorlar kendilerine, özgürlük diyorlar vs. ama knedilerinden daha güzel biri aynı veya daha seksi olunca, onu yerden yere vuruyorlar.
yok neymiş efendim çok açıkmış felan filan
geçin bunlarıııı hepsi hikaye yerimseniben
kıskançlıktan çatlıyorlar aslında ve bu şekilde kendilerini sevgililerine, eşlerine vs ispatlamaya çalışıyorlar ......
ama şunu bilir ve söylerim: BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ ÖPMESİNİ DE BİLMEK LAZIM .....
sorunun cevabı da şu kesinlikle kadınlar kadınlar için süslenmezler, çünkü bu ters bir durum olurdu..kadınlar ilk etapta erkekler için süslenirler, kim zıttını söylerse ya kendini tanımıyordur yada yalan söylüyordur ! bu kadar açık ve net konuşuyorum !
çünkü kadınlar karşı cinse karşı, çekici güzel olmak isterler, ki güzel olduklarını bilince daha mutlu ve tatmin edilmiş olurlar, tersi durum psikolojik sorunlara yolaçabilir....
kadınlar kadınlar için süslenirlerse bile, sırf diğer kadınları ezmek, kıskandırmak , üstn olduklarını ispatlamak için ,
kısaca diğer hatunları "orta yerinden çatlatmak " için süslenirler.....