Kadınlar kadınlar için mi süslenir

ben süsleniyorum,çünkü herkes beğensin+ben de aynaya baktığımda beğeneyim kendimi istiyorum.bazen evde canım sıkılır süslenip püslenir makyaj yaparım fotoğraflarımı çekerim o derece yani :sm_cool: bayanlar,genel olarak kız erkek farketmz herks tarafından beğenilmek ister,doğamızda var bu

kendimi iyi hissettigim iyi giyinirim
ne kocam icin iyi giyiniri nede baska kadinlar icin
ama begenilmek herkezin hosuna gider tabiikiii

ben süsleniyorum,çünkü herkes beğensin+ben de aynaya baktığımda beğeneyim kendimi istiyorum.bazen evde canım sıkılır süslenip püslenir makyaj yaparım fotoğraflarımı çekerim o derece yani :sm_cool: bayanlar,genel olarak kız erkek farketmz herks tarafından beğenilmek ister,doğamızda var bu

sana katiliyorum bende ayni senin gibiyim hihoyyyt
moda sovu yaparim esime sonrada fotograflar cektiririm en sevdigi seylerden biri kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

sadece kocem ve kendim için süslenirim :kahve:
baska kimin için süslencem :dilcikar:

bende kendim için süslenirim öncelikle. çünkü süslenip püslendiğim aynaya baktığımda daha güzel bir aksan gördüğümde kendime olan güvenim daha bir artar nedense ve daha pozitif olurum yaptığım her işte.

walla ben öncelikle kendim için süslenirim.. yani kendimi bakımlı görmek daha olumlu olmamı sağlıyor... bazen evde yalnızken bile bi kalem çekerim gözüme.. kendimi iyi hissediyorum.. beğenilmek herkesin hoşuna gider insanlığın özelliği bu sırnaşık şey

öncelikle aynaya baktığımda güzel bi ifade görmek isterim.çünkü güzel olduğumu düşünürsem kendime güvenim daha da artıyor..

kendime aynada baktığımda iyi hissetmek için giyinir ve süslenirim.bakımlı olmak herzaman kendini iyi hissettirir.lise dönemlerinde olurdu birbiriyle yarışmak.ama hala yarış halınde olan kadınlar var oda ego meselesi.başkası için neden böyle bişey yapayımkı.beğendiysem alır giyerim.herkes kesesine ve zevkıne göre giyinir.herkesin kendi tercihi saygı duyarım tabiki.a.s.

Kadinlarin hepsine haksizlik etmek olmaz fakat bir cogu erkeklerden daha fazla suzuyor kadinlari.Fesat bakislar oluyor bunlar.Hele birde hafif dekolteli makyajli bakimli guzel bir kadin gorduklerinde direk sifati yapistiriyorlar :))) Cok sahit oldum.Erkek guzelmis deyip geciyor,kadin fesat fesat suzuyor ustunede peynir cinsinden bir sifat yapistirip birakiyor :))
Fenayiz fenaaaaaaaaaa :)))

dışarı çıkar veya oturmalara giderken genelde ay millet ne der gibi düşünceler oluyo ama genelde kendim için yapaıyorum süslü olmak deilde temiz olmak önemli bence

Ben kendım ıcın susLenırım.yanı ınsanın kendısıne bakması kadar quzel bısey yok yanı ınsan ne kadar bakımLı ne kadar kendıne bakıyorsa o kadar da kendıne quvenı olur bence..

önce herkes kendisi için süslenir, kendini beğenmeden dışarı çıkan mı var, ama illaki bi iltifat duymak hoşuna gider insanın,bizim iş yerinde 6-7 bayan çok sıkı fıkı bi arkadaşlığımız var, bir gün deriz ki mesela kızlar yarın herkes etek giyip gelsin, işte bu gün öğlen şuraya yemeğe gidelim bak ona göre süslenip gelelim falan deriz, birbirimizi süslü görmek önce bizim hoşumuza gidiyor, evet ben önce kendimi beğenirim aynada, sonra arkadaşlarım da beni beğensin isterim.

bu soruyu zaman zaman bende kendime soruyorum.. evet genelde kıskanç kızlara bakımlı güzel gözükmek için erkekler için süslenmem çünkü nişanlıyım.. nişanlım bakımlı olmamdan hoşanıyor bununda etkisi var.

walla ben kendim ve sevgilim için süslenirim başka hiiiiiiiç kimseyide takmam:dilcikar:

bayanlar bayanlar için süslemiyormuş gibi gözüksede altta yatan sebep erkekler içindir dışarı çıktığınızda sevgilinizin başka kızlara bakmasını kim ister ya da yanınızdan sizden daha hoş birisi geçse içten içe kıskançlık duymaz mıyız? bu sebeple her zaman diğer bayanlardan daha güzel ve alımlı olabilmek için uğraşırız erkeğimizi elimizde tutmak kendimize olan güvenimizi arttırmak için...

çogu bayanlarda var bu özellik..ben önce kendimi iyi hisetmek için sonrada sevgilim için süslenirim..digerlerinin begenip begenmemesi önemli deil.ama kız arkadaşlarımın kimilerinde var bu özellik ..bunun adınada kıskançlıkta deniliyor

ne erkekler için suslenirim ne de bi bayan için ...hayatımda hiçbi erkegin dikkatını cekmek için suslenmedim suslenmemde ...

kimse kabul etmez ama evet bilinç altımızda bu mantık vardır. bütün kadınlar bizim rakibimizdir ve biz kadınlar için süsleniriz. kendim için süslenirim desek de aslında öyle. dünyada yalnız olsanız sizi görecek kimse olmasa süslenir misiniz?

X