Kadınlar kadınlar için mi süslenir

Bu koca bir uydurma!Kadınlar kadınlara güzel görünmek için süslenmezler.Kadınlar erkeklerin bakışlarını üzerlerinde görmek için süslenirler.Süsün,makyajın amacı da budur zaten,karşı cinsin ilgisini çekmek!

bende şimdi düşündüm sokaktaki erkekler için asla süslenmem aklımdan bile geçmez ama kadınlar için süslenirim çünkü kendimden biliyorum yanımda bi arkadaşım olduğunda çok eleştiri yaparız kadınların giyimleriyle ilgili. başkalarıda beni eleştiriyordur diye kadın olan ortama giderken daha da çok süslenirim aşkımcım için de süslenirim ama ne giysem beğenio zaten 15 dk da giyinip çıktığım zamanlar da olmuştur süslü olmayınca beni daha çok seviyoo dikkat çekmiorum diee

Kendim için süsleniyorum demek, buna inanmak çok sığ bir düşünce bence...

Bayanların dış görünüşü, erkeklerinkine oranlı daha fazla dikkat çeker.

Bir kadın ne kadar güzel olursa olsun, bakımsız olup çapulcu gibi giyinsin, onun dış görünüşü İLK İZLENİMLERDE düşük not alır.

Erkek için de geçerlidir bu, fakat erkeğin bakımı için fazla alternatif yok, fazlası da gereksiz. Saç, sakal tıraşı, bedeninin ve giysilerinin temizliği, parfümü... Bu yeterlidir erkek için. Fakat kadınların bakımı daha komplekstir.

Kendine dikkat etmek (süslenmek kelimesini asla ama asla kabul etmiyorum), insanın kendine ve çevresindeki insanlara olan saygısını gösterir. - AMA ÖNCE KENDİNE OLAN SAYGISINI.

Bu beden bize ait ise, ve bir toplumda yaşıyorsak, davranışlarımıza olduğu kadar dış görünüşümüze de dikkat etmeliyiz; - bu ikisi bir bütünü oluşturur - BİZi oluşturur.

herkesin düşüncesi çok farklı.ben eşimle dışarı çıkacagımız zaman kesinlikle eşim için süslerinin.en son beni nasıl gördügünü hatırlar onun tam tersi bir kıyafet giyer makyaj yaparım.eşimin bana bakışı çok fazla hoşuma gidiyor.hiç bir zaman aynı kıyafeti üzerinde görmemesine dikkat ediyorum.küçük aksesuarlar bile büyük degişiklik yaratıyor:jeyyar:

Bayan bayan için süslenmez ama şu var ki, bir bayanın güzelliğini bir erkeğin bakışları değilde yine bir bayanın bakışları onaylar...şakkıdı

bir bütün olarak tabiiki kendimize olan saygımızdan,karşı cinsi etkilemek için v.s süsleniriz.ama bayanlar için süslenme diye birşey de var tabii.mesela ben oğlumu parka götürürken bile süslenirim.herkes çocuğu var ama maşallah taş gibi falan diye düşünsün isterim.ayrıca çalıştığım ortamda en güzel giyinen,en havalı bayan olmak da hoşuma gider.birbirimizi çatlatmaktan zevk alıyoruz hadi itiraf edelim kızlar.ben evde otururken,yalnızken bile süslenip püslenirim,makyajımla evde yemek yaparım v.s diye bayanlara da inanmıyorum.belki en fazla cicili eşofmanlar giyip saç bandı falan takılabilir.

Aslında bayanlar için süslenmiyoruz biz fakat bayanlardan olumlu tepki alınca mutlu oluyoruz çünkü erkekler onlar kadar dikkatli değil

ben kendim için süslenirim,
birinin bana süper olmussun yada hiç yakısmamıs demesı benım için hiç birşey ıfade etmez,
ben aynaya baktıgımda bı problem gormuyosam sorun yoktur:)))

önce kendim için tabiki ama genelde bence erkeklerden çok başka bayanlardan daha güzel ve çekici görünmeyi daha çok kafamıza takarız mesela bende öyleyim :KK70: bence çoğu kişide de bu böyle :)

her kadında biraz çekemezlik,hafif kıskançlık duyguları mevcuttur.bunu kabul etseeedeee etmesedeee:) bu yüzden her kadın önce kendi için,sonra kocası için,sonra etrafındaki bayanlardan fazla ilgi çekmek için süslenir ister inanın ister inanmayın.Bu böyledir:)

ben önce kedim icin süslenirim ama disariya ciktigimda baska kizlari kendime rakip olarak görürüm şakkıdı

bence yüzde doksan bayanlar için süslenilir çünkü saçımızın düz fönünü kırık fönünü boyasının bir ton koyuluğunu yine bir bayan farkedecektir haksız mıyım?

valla ne yalan söyleyim güzel giyimli hos görünen bir bayan gördügüm zaman bende gözümü alamiyorum, ben kendimde de farkediyorum bunu, bakan cok oluyor

dudak parlatıcı ve farı süsten sayıyosanız ben nadiren kullanırım bunları.çok da ihtiyaç duymuyorum.ne bilim bana ne başka bayanlardan hepinizi seviyorum kızlar

her kadında biraz çekemezlik,hafif kıskançlık duyguları mevcuttur.bunu kabul etseeedeee etmesedeee:) bu yüzden her kadın önce kendi için,sonra kocası için,sonra etrafındaki bayanlardan fazla ilgi çekmek için süslenir ister inanın ister inanmayın.Bu böyledir:)
inanmıyorum:)

evet aslında önce kendim içn ne yaparsam aynaya bakıp kendimii beğenmiyorsam başkasının beğğenip beğenmediğini takmam bile ki normalde evde bile dursam saçlar ya fönlü ya da düzleştiriciyle düzeltilmiş şekilde devamlı kendime bakan bi insanım önce kendimm sonra başkasına beğenilmek içindir ki benim görüşüm böyle

kadın önce kendisi için süslenir elbet.. kendini güzel ve ii hissetmek ister.. sonra erkeginin karsısında en güzel hep kendi olmak ister dolayısıyla diger kadaınlardan daha güzel olma cabası vardır.. kadın niye bi kadın için süslensinki ona mı begendirecek.. kadın hemcinslerini alt edip erkeginin karsısında yada bulundugu toplum grup içinde en güzeli olmak için süslenir.. tamamen kişisel ego....

X