Kadınlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamlar manyak anacım. İyi kötü bi bakan olsun diyorlar. Üstlerinden atıyorlar.
Inan adamlarin manyakligi kadar kadinlarin da gozu kör. Eltimin ablasi bosandi 2 cocudgu var gitti vasifsiz 2 gun calisirsa 3 gun yatan bi adam buldu karisi ölmüs 2 bucuk yasinda oglu var adamin. Ille de evlencem diye tutturdu. Kendi cocuklarini annesi uyuttu bu gidip adamin cocuguna bakcakmis. Sen bi kez bez degistirmemissin. Cocuk kendisi yikaniyomus. 2 bucuk yasinda nasi yikancak buna inancak kadar akilsiz. 3 yasina gelince krese vericek diyo. Sanki 24 saat bakiliyo kreste. Yeter ki bi nikah altinda olsunlar. Ben bosansam asla evlenmem. Evlilik buyuk sorumluluk niye kendimi.cocuklarimi o cendereye sokayim tamamen sans isi

Hem diğer konuda insanlara aşağılayıcı cevaplar ver sonra gel yok kk çok egoistlerle dolu de.
Çevrende de böyleysen evde kalmış olmanı düşünmeleri normal.

Keşke aldığınız eğitim sayesinde kafanıza 2 bilgi girmiş olsaydı. Yazıkk

Başkalarının yüzüyle gelip burada hava atmasısjsjdjdnd
Ayrıca bu da güsel diiil
Kendi yüzümü koymuyorum sonra nazar falan olur

Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji 😂
Açtığınız konuyu okudumda işinize gelmeyen yorumlar yapıldığında asıl saldırır gibi cevap veren asıl sizsiniz ne oldu olmadı galiba o iş

Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji 😂
ben de bir kere konu açmıştım hakaret yemiştim.Daha açmadım:) sankı kendileri dört dörtlük gibi cevap vermişlerdi.ama tabii iyisi de vardı.heryerde olduğu gibi

ben de bir kere konu açmıştım hakaret yemiştim.Daha açmadım:) sankı kendileri dört dörtlük gibi cevap vermişlerdi.ama tabii iyisi de vardı.heryerde olduğu gibi

Yok bu üye direk küfür etti herkese. Kendiniz pay biçmeyin hemen.
bir de siz 2016 den beri konu açmamışsınız. Yani şuradaki üyelerin bir çoğu sizin konularınızda yoktu bile

Anten takmanı öneririm sadece bir tavsiye

O kadar aşağılık kompleksindesin ki acıyorum aslında sana,

Buradaki kadınlar seni tanımaz etmez sayfayı kapatınca unutuyorlar direkt konuyu.

Tavsiye almak için gelinen bi yer bura, burda kimse motive edilmez pohpohlanmaz sadece gözü açılır başka bir gözle olayı görür.

Burda tecrübeli kadınlar ateşe elini sokmadan ateşte elinin yanacağını söylerler o yüzden bu site yıllardır ayakta.

Bunları anlamayacaksın yine ateşe elini sokunca haklıymış bu kk dakiler diyeceksin emin ol şuan sadece evlenmek için gözlerin kör kulağın sağır olmuş acılara yürüyorsun korkmuyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X