- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.543
- Konu Sahibi kymetgenc12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyyy küflü doksanlar espirileri.Tamam çok boş yaptın anten tak sen iyi gelir
Tedavi görmeni tavsiye ederimsfhjdjhdşfg Kendini alıntılayıp kendine anten taktıran koca yürekli Merve
Evet kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama sizinkide değil kabul edin birde bizler neden sizi kıskanalım kıskanmak için sebep ne? Çocuklu birilerini görücü bulup getiriyorlar bunumu kıskanıyoruz yoksa üslubu bozuk eğitimci olmanızımı kıskanıyoruz? Bana görede siz evli olan insanları kıskanıp yanlış evlilik yollarına giriyorsunuz gerçek bu maalesef.Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji
Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması
Vay arkadas ne kompleksler var
Benim konum niye seni alakadar ediyor ki böyle boş boş yorum yapıyorsunuz yani ailem bile bu kadar telkinde bulunmuyor burdakilerde dış kapının dış mandalı işteEvet kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama sizinkide değil kabul edin birde bizler neden sizi kıskanalım kıskanmak için sebep ne? Çocuklu birilerini görücü bulup getiriyorlar bunumu kıskanıyoruz yoksa üslubu bozuk eğitimci olmanızımı kıskanıyoruz? Bana görede siz evli olan insanları kıskanıp yanlış evlilik yollarına giriyorsunuz gerçek bu maalesef.
Aaaaay neyin kafasını yaşıyor bu ergen anlamadım millete hakaret ediyor kıskanıyorsunuz diyor ona gelene kadar kıskanacak nice güzel donanımlı insanlar var onları kıskanırız ayol bu yaş grubunu anlamıyorum gerçekten ne yiyip içiyorlar beyinleri nasıl böyle çalışıyor bide nasıl eğitimci yapıyorlar bunları allahım yarabbimIyyy küflü doksanlar espirileri.
Sen
sende olsaydın böyle yorum yapana kadarAaaaay neyin kafasını yaşıyor bu ergen anlamadım millete hakaret ediyor kıskanıyorsunuz diyor ona gelene kadar kıskanacak nice güzel donanımlı insanlar var onları kıskanırız ayol bu yaş grubunu anlamıyorum gerçekten ne yiyip içiyorlar beyinleri nasıl böyle çalışıyor bide nasıl eğitimci yapıyorlar bunları allahım yarabbim
Tedavi görmeni tavsiye ederim
O zaman ailenize sorsaydiniz niye gelip bizlere sordunuz?Benim konum niye seni alakadar ediyor ki böyle boş boş yorum yapıyorsunuz yani ailem bile bu kadar telkinde bulunmuyor burdakilerde dış kapının dış mandalı işte
Aaaaay neyin kafasını yaşıyor bu ergen anlamadım millete hakaret ediyor kıskanıyorsunuz diyor ona gelene kadar kıskanacak nice güzel donanımlı insanlar var onları kıskanırız ayol bu yaş grubunu anlamıyorum gerçekten ne yiyip içiyorlar beyinleri nasıl böyle çalışıyor bide nasıl eğitimci yapıyorlar bunları allahım yarabbim
Sende cok fenasin haa
Sende cok fenasin haa
Bu platformun amacını bile anlayamamış bir beyinciğiniz var belli ki. Buraya insanlar neden konu açıyorlar aile ve yakın çevremize anlatamadığımız veya onlar biz üzülmeyelim diye daha naif yorumlar yaparlar. Fakat buraya konu açmakta ki amaç dışarıdan tanımadığımız belli tecrübesi fikri olan insanlardan gerçekleri duymaktır. Ama sizin beyinciğiniz nasıl çalışıyor bilmiyorum bunu bile ayırt edemiyor. Madem dış kapının dış mandalı buradakiler konu açmayın polemiğe girmeyin hiçbir şey size hakaret etme yetkisi vermez kendinize gelin. Size emanet edilecek öğrencilere acıyorum umarım aileler görür ve sınıfınızdan alırlar zira çok terbiyesiz bir nesil yetiştireceksiniz belli oldu.Benim konum niye seni alakadar ediyor ki böyle boş boş yorum yapıyorsunuz yani ailem bile bu kadar telkinde bulunmuyor burdakilerde dış kapının dış mandalı işte
Benim konum niye seni alakadar ediyor ki böyle boş boş yorum yapıyorsunuz yani ailem bile bu kadar telkinde bulunmuyor burdakilerde dış kapının dış mandalı işte
Eee iletelim. Bence gayet kolay. Sosyal medyasi da var.egleniriz.Meğerse çoğu foto doktor hanımınmış. duysa ne tepki verir acaba
Aileniz bulsun iyi kötü bir koca başımıza kalmasın diyordur. Bizim başımıza kalmadığınız için daha gerçekçi konuşuyoruz.Benim konum niye seni alakadar ediyor ki böyle boş boş yorum yapıyorsunuz yani ailem bile bu kadar telkinde bulunmuyor burdakilerde dış kapının dış mandalı işte
Valla beni çok seviyorlar sizin gibi değiller onlarBu platformun amacını bile anlayamamış bir beyinciğiniz var belli ki. Buraya insanlar neden konu açıyorlar aile ve yakın çevremize anlatamadığımız veya onlar biz üzülmeyelim diye daha naif yorumlar yaparlar. Fakat buraya konu açmakta ki amaç dışarıdan tanımadığımız belli tecrübesi fikri olan insanlardan gerçekleri duymaktır. Ama sizin beyinciğiniz nasıl çalışıyor bilmiyorum bunu bile ayırt edemiyor. Madem dış kapının dış mandalı buradakiler konu açmayın polemiğe girmeyin hiçbir şey size hakaret etme yetkisi vermez kendinize gelin. Size emanet edilecek öğrencilere acıyorum umarım aileler görür ve sınıfınızdan alırlar zira çok terbiyesiz bir nesil yetiştireceksiniz belli oldu.