Kadınlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de hatırladınız di mi üyeyi? Adamın eski sevgilisine kafayı takmıştı hani.
Esas hakarete uğrayan biz oluyoruz.
Bir tanesini mahkemeye verecektim çok az kalmıştı biliyor musun?
Ay arada bakıyorum ona, ne zaman gelir ki acaba? Şifreyi falan mı unuttu ki?

Benim bahsettiğim olay da 2014te yaşandı. Ben forumdan çıktım, çıkış o çıkış. 2. Bebeğime hamileyken bir şey araştırırken burası çıktı karşıma o şekilde geri geldim 8 yıl sonra. Fikirler çok değişmiş, mutlu oldum bundan o sebeple geri geldim.
Biri yazmış yukarıda şimdi daha mı çok haklarımız diye? Evet, anıt sayaç sıfırlanmadı, kötü olaylar da asla azalmıyor. Ama kafa yapısı aynı kalmadı. Fikirler gelişti yani, bunu kimse inkar edemez. Pick-me girl tarzı kadınlar o dönemlerde daha çok kabul görürken şimdi görmüyor. Erkekten çok erkek savunuculuğu yaparsan seni dışlıyorlar artık. Bu kadar basit.

Biri yazmış yukarıda şimdi daha mı çok haklarımız diye? Evet, anıt sayaç sıfırlanmadı, kötü olaylar da asla azalmıyor. Ama kafa yapısı aynı kalmadı. Fikirler gelişti yani, bunu kimse inkar edemez. Pick-up girl tarzı kadınlar o dönemlerde daha çok kabul görürken şimdi görmüyor. Erkekten çok erkek savunuculuğu yaparsan seni dışlıyorlar artık. Bu kadar basit.
Komik geliyor erkeklere. Eskiden yine evleniyorlardı dönüp dolaştıktan sonra, şimdi adamların cebinde pas tutuyor pick me girller. Kadınlar aklınızı başınıza alın, erkek milletine yaranırsanız değil yaralarsanız kazanırsınız.

Bu internet ortamını kullanan insan sayısı arttıkça her sitenin kalitesi düştü. Önceden daha zeki insanlar kullanıyordu şimdi herkes. Ama benim anlamadığım bu sitede üyeleri eleştirmek bile yasakken. Bakın hakaret demiyorum eleştirmek bile yasak. Ama konu açan kişiyi yerden yere vurmak hakaret etmek ve aşağılamak serbest. Sitenin konu açan kişilere dair hiçbir kuralı yok. Tek ayak cezası bile yok. Kural olmayan yerde herkes at koşturur tabi ki. İnsanlarda da suç yok ki. Ama öyle bir kural gelmez bence çünkü site zaten konu açanlarla eğlenen insanlardan besleniyor. Siteye daha çok insan girmiş oluyor.
Merhaba,
bu yazınızı sitenin kurallarına uymamanıza ve konu açanların, yorum yazanların rahatsız oldukları durumlarda kullanmaları gereken özellikleri bilmemenize veriyorum.

Sitede eleştirel yazılar serbesttir ama hakaret, üslupsuz yazılar, küfür vb yasaktır, bakınız Kullanım Sözleşmesindeki ilgili maddeler👇

Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.

Forum içi yazışmalarda kullanılacak dil ve üslup, forumun verimli olmasıyla doğrudan ilişkilidir. Bundan ötürü iletilerde küfür ve benzeri kaba ifadeler kullanılmaması ve başka birini küçük düşürücü, tahrik ve hakaret edici söylem ve tavırlardan uzak durulması özellikle gerekmektedir.

Forumla ilgi ve ilişkisi olsun olmasın, her türlü kişi, kurum ve kuruluşu küçük düşürücü, hakaret içerikli mesajların yazılması kesinlikle yasaktır.

Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.

Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.

Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.

Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

Gözden kaçan durumlarda, mesajlardaki "Sikayet Et" butonu veya sitenin en altındaki "İletişim" linki ile bizi haberdar edebilirsiniz. En kısa zamanda müdehale edilerek gereken yapılacaktır.👇
IMG_1820.jpeg

Ayrıca bir üyeden rahatsız olduysanız yazdıklarını görmemek için profilini göz ardı edebilirsiniz👇
IMG_1822.jpeg

Konu açmışsanız ve yorum yazanlar hakaret, küfürlü, aşağılayıcı, rencide edici vb sözler sarf etmişse Şikayet Et butonuna basarak rapor edebileceğiniz gibi, üye uyarı alıp banlansa dahi konunuzdan yasaklayıp yazmasını engelleyebilirsiniz👇

Sitenin konu açan kişilere dair hiçbir kuralı yok. Tek ayak cezası bile yok. Kural olmayan yerde herkes at koşturur tabi ki. İnsanlarda da suç yok ki.
Demişsiniz, aksine kurallarımız var ve siz bazı kuralları biliyormuşsunuz👇
Merhaba arkadaşlar bdv ye yazıyorum daha hızlı cevap almak için. Ben sürekli hapşırıyorum ve burun akıntım var. Hiç geçmiyor. Evde küf olduğu için diye tahmin ediyorum. Kbb ye gittim ilaçlar verdi ama geçmedi. 10 kez ard arda hapşırıyorum hala mahvoldum. Alerji testi yapmak için gittim yakınımdaki devlet hastanesi yapmıyormuş. Nereye gitmem lazım hangi bölüme gitmeliyim bunu çözmek için bilen varsa lütfen bilgilendirin.

Bildiğiniz kurallara rağmen sağlık içerikli bir konuyu bdvye açmışsınız.

Şikayet Et, Göz Ardı Et, Konudan Yasaklama gibi özellikleri olan, konuların doğru bölüme açılması, üslupsuz uygunsuz yorumlar yazılmaması gerektiğini kurallara bağlayan, bu kuralları hem kullanım sözleşmesinde, hem site manifestosunda hem üye olduğunuzda gelen hoşgeldiniz mesajında yayınlayan, adminleriyle moderatörleriyle iletişim sağlanan, herhangi bir şikayet durumunda ölüm sağlık vb özel durumlarımız olmadıkça olabildiğince hızlı müdahale ettiğimiz halde, üyeler kayıt oldukları Kadınlar Kulübü‘nün kurallarını okumuyorlarsa veya kulak arkası ediyorlarsa, rahatsız olmaları durumunda kullanmaları gereken yukarıda belirtilen özellikleri keşfetmemişlerse siteyi değil kendilerini sorgulamalılar.

Not: Soluksuz yazmışım, siz soluklanarak okuyun. Okumadan üye oluyorsunuz bari bilgilendirmeleri pas geçmeyin😬

Son düzenleme:
Bu internet ortamını kullanan insan sayısı arttıkça her sitenin kalitesi düştü. Önceden daha zeki insanlar kullanıyordu şimdi herkes. Ama benim anlamadığım bu sitede üyeleri eleştirmek bile yasakken. Bakın hakaret demiyorum eleştirmek bile yasak. Ama konu açan kişiyi yerden yere vurmak hakaret etmek ve aşağılamak serbest. Sitenin konu açan kişilere dair hiçbir kuralı yok. Tek ayak cezası bile yok. Kural olmayan yerde herkes at koşturur tabi ki. İnsanlarda da suç yok ki. Ama öyle bir kural gelmez bence çünkü site zaten konu açanlarla eğlenen insanlardan besleniyor. Siteye daha çok insan girmiş oluyor.

Site kalitesine yaptığınız katkı için teşekkür ederiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X