- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi kymetgenc12
Aaaaa hani 31 diTeyzeyim zaten ben Yaş 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa hani 31 diTeyzeyim zaten ben Yaş 41
Şaka mıAaaaa hani 31 di
Ay arada bakıyorum ona, ne zaman gelir ki acaba? Şifreyi falan mı unuttu ki?Siz de hatırladınız di mi üyeyi? Adamın eski sevgilisine kafayı takmıştı hani.
Esas hakarete uğrayan biz oluyoruz.
Bir tanesini mahkemeye verecektim çok az kalmıştı biliyor musun?
Biri yazmış yukarıda şimdi daha mı çok haklarımız diye? Evet, anıt sayaç sıfırlanmadı, kötü olaylar da asla azalmıyor. Ama kafa yapısı aynı kalmadı. Fikirler gelişti yani, bunu kimse inkar edemez. Pick-me girl tarzı kadınlar o dönemlerde daha çok kabul görürken şimdi görmüyor. Erkekten çok erkek savunuculuğu yaparsan seni dışlıyorlar artık. Bu kadar basit.Benim bahsettiğim olay da 2014te yaşandı. Ben forumdan çıktım, çıkış o çıkış. 2. Bebeğime hamileyken bir şey araştırırken burası çıktı karşıma o şekilde geri geldim 8 yıl sonra. Fikirler çok değişmiş, mutlu oldum bundan o sebeple geri geldim.
Ben öyle sanıyordumŞaka mı
Komik geliyor erkeklere. Eskiden yine evleniyorlardı dönüp dolaştıktan sonra, şimdi adamların cebinde pas tutuyor pick me girller. Kadınlar aklınızı başınıza alın, erkek milletine yaranırsanız değil yaralarsanız kazanırsınız.Biri yazmış yukarıda şimdi daha mı çok haklarımız diye? Evet, anıt sayaç sıfırlanmadı, kötü olaylar da asla azalmıyor. Ama kafa yapısı aynı kalmadı. Fikirler gelişti yani, bunu kimse inkar edemez. Pick-up girl tarzı kadınlar o dönemlerde daha çok kabul görürken şimdi görmüyor. Erkekten çok erkek savunuculuğu yaparsan seni dışlıyorlar artık. Bu kadar basit.
Merhaba,Bu internet ortamını kullanan insan sayısı arttıkça her sitenin kalitesi düştü. Önceden daha zeki insanlar kullanıyordu şimdi herkes. Ama benim anlamadığım bu sitede üyeleri eleştirmek bile yasakken. Bakın hakaret demiyorum eleştirmek bile yasak. Ama konu açan kişiyi yerden yere vurmak hakaret etmek ve aşağılamak serbest. Sitenin konu açan kişilere dair hiçbir kuralı yok. Tek ayak cezası bile yok. Kural olmayan yerde herkes at koşturur tabi ki. İnsanlarda da suç yok ki. Ama öyle bir kural gelmez bence çünkü site zaten konu açanlarla eğlenen insanlardan besleniyor. Siteye daha çok insan girmiş oluyor.
Demişsiniz, aksine kurallarımız var ve siz bazı kuralları biliyormuşsunuzSitenin konu açan kişilere dair hiçbir kuralı yok. Tek ayak cezası bile yok. Kural olmayan yerde herkes at koşturur tabi ki. İnsanlarda da suç yok ki.
Merhaba arkadaşlar bdv ye yazıyorum daha hızlı cevap almak için. Ben sürekli hapşırıyorum ve burun akıntım var. Hiç geçmiyor. Evde küf olduğu için diye tahmin ediyorum. Kbb ye gittim ilaçlar verdi ama geçmedi. 10 kez ard arda hapşırıyorum hala mahvoldum. Alerji testi yapmak için gittim yakınımdaki devlet hastanesi yapmıyormuş. Nereye gitmem lazım hangi bölüme gitmeliyim bunu çözmek için bilen varsa lütfen bilgilendirin.
Bu internet ortamını kullanan insan sayısı arttıkça her sitenin kalitesi düştü. Önceden daha zeki insanlar kullanıyordu şimdi herkes. Ama benim anlamadığım bu sitede üyeleri eleştirmek bile yasakken. Bakın hakaret demiyorum eleştirmek bile yasak. Ama konu açan kişiyi yerden yere vurmak hakaret etmek ve aşağılamak serbest. Sitenin konu açan kişilere dair hiçbir kuralı yok. Tek ayak cezası bile yok. Kural olmayan yerde herkes at koşturur tabi ki. İnsanlarda da suç yok ki. Ama öyle bir kural gelmez bence çünkü site zaten konu açanlarla eğlenen insanlardan besleniyor. Siteye daha çok insan girmiş oluyor.