Kadınlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fotoğraftaki kadın gayet taş gibi bence.
Değiştirdi ama ilk fotosu da çirkin değildi. Kendisi çirkin bir kadın değil, sadece problemli bir mantaliteye sahip. Dedim zaten kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz diye tuhaf bir yarışa girdi.:olamaz:

Inan adamlarin manyakligi kadar kadinlarin da gozu kör. Eltimin ablasi bosandi 2 cocudgu var gitti vasifsiz 2 gun calisirsa 3 gun yatan bi adam buldu karisi ölmüs 2 bucuk yasinda oglu var adamin. Ille de evlencem diye tutturdu. Kendi cocuklarini annesi uyuttu bu gidip adamin cocuguna bakcakmis. Sen bi kez bez degistirmemissin. Cocuk kendisi yikaniyomus. 2 bucuk yasinda nasi yikancak buna inancak kadar akilsiz. 3 yasina gelince krese vericek diyo. Sanki 24 saat bakiliyo kreste. Yeter ki bi nikah altinda olsunlar. Ben bosansam asla evlenmem. Evlilik buyuk sorumluluk niye kendimi.cocuklarimi o cendereye sokayim tamamen sans isi
Aynen, ben de şimdi boşansam afedersin çok mu yandım gider yabandan birini bulur sevişir gelirim, değer mi la iki fikfik uğruna türlü kılığa girmeye? Çoluk çocuğumu böyle yamuk yumuk tiplerin içine sokmaya değer mi? Bir bardak süt için inek mi besleyeceğim?

Aşkım işte bu öğretmen, çoluk çocuk yetiştirsin diye maaşa bağlamışlar, bi de başkasının çocuğuna bakmaya talip. Allah'ım koru.
Öyleyse de kendi tercihidir, kendisine göre doğru olanı göstermeye çalışan insanlara “varoş” gibi kelimeler kullanmasına hiç gerek yok…

Aynen, ben de şimdi boşansam afedersin çok mu yandım gider yabandan birini bulur sevişir gelirim, değer mi la iki fikfik uğruna türlü kılığa girmeye? Çoluk çocuğumu böyle yamuk yumuk tiplerin içine sokmaya değer mi? Bir bardak süt için inek mi besleyeceğim?

Senin erkek versiyonun 👻

Yabandan birini bulmak cok mantikli ya 😁😁

Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji 😂
Benim ki 4 4 lük. Ben muafim sanirim konudan :KK70:

Değiştirdi ama ilk fotosu da çirkin değildi. Kendisi çirkin bir kadın değil, sadece problemli bir mantaliteye sahip. Dedim zaten kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz diye tuhaf bir yarışa girdi.:olamaz:
Tuhaf bir mantaliteye sahiptir değildir çeşit çeşit insan var. Ama bir konu öyle ya da böyle açılmışsa linçleniyor dalga geçiliyor bazı konularda. Bu da insanları tahrik ediyor yapmayacağı şeyleri yapıyorlar. Cidden eğlenmeyi amaçlayanlar da var önce bunu kabul etmek lazım. Ama çok bilgili deneyimli insanlar da var tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X