Kadınlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji 😂

Mesela ben senin konunu gordukten sonra asagilik kompleksine girdim :KK43: benim neyim eksikti ki bana hic gorucu gelmedi diye gunlerdir kendimi sorguluyorum, esimin basinin etini yedim sen bana neden gorucu gelmedin diye. Senin yuzunden nice yuvalar bozulacak. Kiskancligimdan cildiriciiiim.

KK’da kadınların birbirine ters davranmasına en çok tepki gösteren üye ben olabilirim muhtemelen. Bu durumda da sizi eleştirmem gerekiyor. Zira yorumlarınız çok ters ve saygısız.
Aşkım işte bu öğretmen, çoluk çocuk yetiştirsin diye maaşa bağlamışlar, bi de başkasının çocuğuna bakmaya talip. Allah'ım koru.

Bu kafayla cocuklu adamla nolur evlenmeyin ya. Minicik piril piril bi bebegi ben size emanet etmezdim. Adamlar da etmez umarim. Ayrica nasil konusursaniz oyle karsiik alirsiniz. Cemkirip cemkirip elestirilince isinize gelmiyo
Adamlar manyak anacım. İyi kötü bi bakan olsun diyorlar. Üstlerinden atıyorlar.

Fotoğraftaki sizseniz ortalama bir tipiniz var, sokakta bolca gördüğümüz kadın tipi. Çok güzel olsaydınız görücü tayfanın bulduğu çocuklu adamlara bu kadar tutunmanıza gerek kalmazdı.

Aaaaa vallahi de çirkinsiniz :KK43:

Sizin yüzünüzden konu sahibinin Profil fotoğrafı değiştirme hızına yetişemiyorum mutlu musunuz?

Bu kadar kompleksli(!) olmayın azıcık pohpohlayın yaw ona istediğini verin 🤡

kesınlıkle kadınlar kulübü ego kasma yeri bence

Öte yandan size hak veremeyeceğim tuhaf tuhaf halleriniz var bı tedavi iyi gelir

Bu arada guzellıgınıze saldıran arkadaslar olmus onlara katılmıyorum 'bence kesinlikle guzelsınız'
Görece değil mutlak hatta 👍🌸

Aşkım işte bu öğretmen, çoluk çocuk yetiştirsin diye maaşa bağlamışlar, bi de başkasının çocuğuna bakmaya talip. Allah'ım koru.
-atansa 20k maaşı var
-3 ay tatili var
-cocuk yetistirmeyi biliyor
-evi toplar yemek yapar
-ara sira fikfik de olur
Ben de dul çocuklu bir adam olsam buldugum yerde nikahi basarim. Allahtan daha ne istesin bu adam. Mikkemel

-atansa 20k maaşı var
-3 ay tatili var
-cocuk yetistirmeyi biliyor
-evi toplar yemek yapar
-ara sira fikfik de olur
Ben de dul çocuklu bir adam olsam buldugum yerde nikahi basarim. Allahtan daha ne istesin bu adam. Mikkemel
Ya şöyle özellik sıralamayın kalem kalem, aklıma hep ateş yakıyor yemek yapıyor 3 bin kelimeyi anlıyor şeysi geliyor patlıyorum.

kesınlıkle kadınlar kulübü ego kasma yeri bence

Öte yandan size hak veremeyeceğim tuhaf tuhaf halleriniz var bı tedavi iyi gelir

Bu arada guzellıgınıze saldıran arkadaslar olmus onlara katılmıyorum 'bence kesinlikle guzelsınız'
Görece değil mutlak hatta 👍🌸
Ben gayet normalim de burdaki kadınların halleri beni mahvediyor

Hem diğer konuda insanlara aşağılayıcı cevaplar ver sonra gel yok kk çok egoistlerle dolu de.
Çevrende de böyleysen evde kalmış olmanı düşünmeleri normal.

Keşke aldığınız eğitim sayesinde kafanıza 2 bilgi girmiş olsaydı. Yazıkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X