- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi kymetgenc12
Bence en fenası da şu ankiSürekli pp değiştiriyorsun ama hepsi bol shoplu beybisi. Hiç yakışıyor mu sana
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence en fenası da şu ankiSürekli pp değiştiriyorsun ama hepsi bol shoplu beybisi. Hiç yakışıyor mu sana
Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji
Aşkım işte bu öğretmen, çoluk çocuk yetiştirsin diye maaşa bağlamışlar, bi de başkasının çocuğuna bakmaya talip. Allah'ım koru.KK’da kadınların birbirine ters davranmasına en çok tepki gösteren üye ben olabilirim muhtemelen. Bu durumda da sizi eleştirmem gerekiyor. Zira yorumlarınız çok ters ve saygısız.
Aşkım işte bu öğretmen, çoluk çocuk yetiştirsin diye maaşa bağlamışlar, bi de başkasının çocuğuna bakmaya talip. Allah'ım koru.
Sanki mesleğini birazcık yanlış anlamış gibi.sjdjdjdnAşkım işte bu öğretmen, çoluk çocuk yetiştirsin diye maaşa bağlamışlar, bi de başkasının çocuğuna bakmaya talip. Allah'ım koru.
Çirkin değil ama güzel de değil. Bilsin istedim. Ne var bunda, herkes güzel olmak zorunda değil.Eski konularına bakın bi. Herkese bunu yapmıyoruz. Hem ben çirkin de demedim ki, ortalamasın dedim.
Bu direkt başkası zaten.Bence en fenası da şu an ki
Adamlar manyak anacım. İyi kötü bi bakan olsun diyorlar. Üstlerinden atıyorlar.Bu kafayla cocuklu adamla nolur evlenmeyin ya. Minicik piril piril bi bebegi ben size emanet etmezdim. Adamlar da etmez umarim. Ayrica nasil konusursaniz oyle karsiik alirsiniz. Cemkirip cemkirip elestirilince isinize gelmiyo
Fotoğraftaki sizseniz ortalama bir tipiniz var, sokakta bolca gördüğümüz kadın tipi. Çok güzel olsaydınız görücü tayfanın bulduğu çocuklu adamlara bu kadar tutunmanıza gerek kalmazdı.
Aaaaa vallahi de çirkinsiniz
Bakımlı. Görselliğe önem veriyor belli, hem kötü giyinmiyor hem de fotolar filtreli hep.Çirkin değil ama güzel de değil. Bilsin istedim. Ne var bunda, herkes güzel olmak zorunda değil.
-atansa 20k maaşı varAşkım işte bu öğretmen, çoluk çocuk yetiştirsin diye maaşa bağlamışlar, bi de başkasının çocuğuna bakmaya talip. Allah'ım koru.
Bence en fenası da şu an ki
Sen dedin diye hemenBu kafayla cocuklu adamla nolur evlenmeyin ya. Minicik piril piril bi bebegi ben size emanet etmezdim. Adamlar da etmez umarim. Ayrica nasil konusursaniz oyle karsiik alirsiniz. Cemkirip cemkirip elestirilince isinize gelmiyo
Ya şöyle özellik sıralamayın kalem kalem, aklıma hep ateş yakıyor yemek yapıyor 3 bin kelimeyi anlıyor şeysi geliyor patlıyorum.-atansa 20k maaşı var
-3 ay tatili var
-cocuk yetistirmeyi biliyor
-evi toplar yemek yapar
-ara sira fikfik de olur
Ben de dul çocuklu bir adam olsam buldugum yerde nikahi basarim. Allahtan daha ne istesin bu adam. Mikkemel
Ben gayet normalim de burdaki kadınların halleri beni mahvediyorkesınlıkle kadınlar kulübü ego kasma yeri bence
Öte yandan size hak veremeyeceğim tuhaf tuhaf halleriniz var bı tedavi iyi gelir
Bu arada guzellıgınıze saldıran arkadaslar olmus onlara katılmıyorum 'bence kesinlikle guzelsınız'
Görece değil mutlak hatta