Kadınlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel olsaydınız görücü tayfanın bulduğu çocuklu adamlara bu kadar tutunmanıza gerek kalmazdı.
Aaaaa vallahi de çirkinsiniz :KK43:
Konu ne bilmiyorum ama hanimlar ne yaptığınızın farkında mısınız 😳 ne kadar kotu yorumlar bunlar. Hemcinsimize bunlari diyebiliyorsak nerede kaldı kadın dayanışması. Lütfen yapmayın ya bir kadın bir kadına bu şekilde psikolojik şiddet uygulamamali. Konu veya konu sahibi hoşunuza gitmediyse ona yorum yapmazsiniz olur biter, bu şekilde bel altı vurmak neden?

Konu ne bilmiyorum ama hanimlar ne yaptığınızın farkında mısınız 😳 ne kadar kotu yorumlar bunlar. Hemcinsimize bunlari diyebiliyorsak nerede kaldı kadın dayanışması. Lütfen yapmayın ya bir kadın bir kadına bu şekilde psikolojik şiddet uygulamamali. Konu veya konu sahibi hoşunuza gitmediyse ona yorum yapmazsiniz olur biter, bu şekilde bel altı vurmak neden?
Eski konularına bakın bi. Herkese bunu yapmıyoruz. Hem ben çirkin de demedim ki, ortalamasın dedim.

Herkesi kendin gibi sanıyorsun galiba

kadınların beni cirkin bulup hos olmayan yorumlar yapması
Siz de kendinizi kanıtlama derdine mi düştünüz? Herkese kendini beğendirmek gibi bir misyonunuz yok, kaldı ki sizi güzel bulanlar gibi bulmayanlar da olacaktır bu görecelidir; siz kendinizi beğenin yeter.

Konunuza gelecek olursak sizin cevaplarınız da saldırır gibi, eleştiriniz o yüzden yersiz.

Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji 😂
Hepimiz kazık kadar insanlarız, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz.
Siz sürekli pışpışlanmak istiyorsanız bebek bakıcısı tutun, yetişkinlerin arasında işiniz yok demektir.

Ayrıca bayan değil kadın.

Son düzenleme:
Kadın mı dayanışması? Lütfen önce konuyu okuyun. O zaman bizi daha iyi anlayacaksınız diye umuyorum.☺️

Bence konuyu başlangıcından itibaren okursanız konu sahibesini savunmazdınız🙄

Konu sahibi bunlari duymak icin konu açmış gibi.
Onceki konusu, düşünceleri, verdiği cevaplar, üslubu akıllara zarar ziyan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X