- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
Yani o zaman gerçekten satılmadan evden çıkma durumunuz yokAma biz kredi ödüyoruz buradan kira gelmesi lazım. Bizim aklımızda yoktu zaten böyle bişey onlar aradılar ve bizi hep yılda 5 kere arayıp annenler satmak istiyor deyip geri çekildiler ama bu sefer net net konuşup ev bak. Bu sefer ev alacak kadar payına para düşüyor dediler. Biz zaten bu olaylardan kaçmaya çalıştık. İnanınki ben medicana da şu satılıyor yazmış diğer üyelerde biliyordum desem yalan söylerim. Hani bilmiyodum böyle bişey satıldığını. Banyo da hamileliklerimde alafranga vardı. Bu hamileliğimdede sorun oldu.
Onlar çıkabiliyor kiraya da verebiliyor onların ev planı daha farklı yıllar önce bu daireyi yapmışlar. Burda oturamayıp Bi kat daha çıkıp kullanışlı bir daire yapmışlar onlar kiracı koyabiliyor ama bizim daire sıkıntılı kaç emlakçı geldiyse bu ev ne abi çok saçma dediler.Hadi birini bulduk Kiraya versek birde onların imzası lazımmış devlet çoğunluk arıyormuş bizim imzamız yokken onlar verebiliyor ama biz veremiyoruz. İmza istesekte asla vermezler. Biz kentsel dönüşümü bekleriz dedik ama bizi bu yola sokan onlar.
E kiracıların olduğu daire de sizin değil
Oraya taşınmanız da sorun olacaktır eşinizin ailesiyle aranızda
Yapılacak en mantıklı şey hem ev aramaya devam edip hem de mevcut eviniz satılana kadar durmakmış
Dediğiniz gibi zaten güven veren insanlar değilmiş eşinizin ailesi
Onlara güvenip işleri aceleye getirmek sizin hatanız olmuş
Ya da teklif çok cazip geldi herhalde mantığını sorgulamadınız
Ev satılsa da ertesi sabah kendinizi hamile halinizle kApıda bulmazsınız korkmayın
Taşınacak kadar fırsat verirler size
Sonuçta evi de bi insan alacak
Anlatırsınız taşınmanıza müsaade ederler illa ki
Ev gerçekten satılana kadar evinizde oturacağınızı kabullenin
Üst komşuyu da zihninizden çıkarın
Sakin bi hamilelik geçirin böylece
Bu kadar detay, sinir, stres çocuğa da zararlıdır illa ki