• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın yalan mı söylüyor acaba

kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
Kadın yalan söylüyor veya söylemiyor
Cocuk gibi sidik mi yarıştıracaksınız
Kaldı ki adamın libidosu yüksektir
Size cazibesiz ve çirkin geliyordur ama bakalım adam nasıl görüyor

Bide ben kadınların aralarında çok olagan bir şeymiş gibi cinsel hayatlarını konuşmalarını anlayamayacagım ben hiç o toplara girmem herkesde bilir bunu konuşmazlar arkadaslarım vs

Bi kere çok ayıp ve uygunsuz

Güzel-çirkin olmakla cinsel hayatın alakası? Kocasına güzel ki adam arzuluyor olabilir, illa niye yalan söylemiş olsun? Sanırım yaranızdan dolayı küçümseme ihtiyacı hissediyorsunuz. Eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzdan bahsettiniz mi mesela hiç, konuşuldu mu bu durum?

Bunu nasıl konuşuyorsunuz merak ettim? Nasıl buraya gelebiliyor konu da "Biz şu sıklıkta yapıyoruz" yarışına/kıyasına giriliyor?

Çok ilginç.
ben ona söylemedim ben burda konu açtım o başkalarına anlatıyormuş her yerde ben de duydum yatak odamı anlatmam ki ayıp zaten

Bakin siz demissiniz.
Demek ki kocasi cok güzel buluyor. Ne mutlu ona.
Ama kadinlarin kendi arasinda bu konulari rekabet halinde konusmasi bana cok ayip geliyor.
ben ona söylrmedim o her yerde anlatıyor ben burda konu açtım ilişkimden ona bahsetmedim

Asil cirkin olan; kadinin fiziksel ozelliklerine göre(ki o da size ve cevrenize gore) esiyle olan cinsel munasebeti arasinda kurdugunuz iliski.
Dunyada sevgi ve ask denilen bir sey var.
tamam da bu kadın eşinin peşinden koşmuş onu zorla ayartmş zamanında

Güzel-çirkin olmakla cinsel hayatın alakası? Kocasına güzel ki adam arzuluyor olabilir, illa niye yalan söylemiş olsun? Sanırım yaranızdan dolayı küçümseme ihtiyacı hissediyorsunuz. Eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzdan bahsettiniz mi mesela hiç, konuşuldu mu bu durum?
İnandırıcı gelmiyor sadece balayında her gün ilişki normal ama özelliklr uzun yıllar evli olanlarda yalan geliyor bana

ben ona söylemedim ben burda konu açtım o başkalarına anlatıyormuş her yerde ben de duydum yatak odamı anlatmam ki ayıp zaten

Hoş değil zaten.
Konuyu "Çirkin" sıfatlı ele alışınız da hoş değil, "Yalan söylüyordur değil mi?" yaklaşımı da hoş değil.
Doğru-yalan ne fark eder? Siz kendi cinsel hayatınızdan memnun musunuz buna bakın. Eşinize göre daha istekliyseniz, bu konuyu konuşun. Ne diyebiliriz ki?

Kendi hayatımızdan mı örneklendirelim "Yok yav doğru doğru, biz her Allahın günü" filan diye?
Çok abes gerçekten.

Ada'mla alakalı o Can'ım.Kıyaslama yapma asla.Benim eşim şuan cinnet geçiriyor hamilelikten dolayı.Gün aşırı önerince doktor hamilelik elde ettik mesela biz de.Doğru olabilir ama size anlatması sizin bu durumdan haberinizin olması saçma.

Hoş değil zaten.
Konuyu "Çirkin" sıfatlı ele alışınız da hoş değil, "Yalan söylüyordur değil mi?" yaklaşımı da hoş değil.
Doğru-yalan ne fark eder? Siz kendi cinsel hayatınızdan memnun musunuz buna bakın. Eşinize göre daha istekliyseniz, bu konuyu konuşun. Ne diyebiliriz ki?
istek var da utangaç biriyim istediğimi çok zor belli ederim

İyi de senin iki çocuğun yok mu? İki küçük bebekle nasıl her gün ilişki olacak ki :)
evet 40 günlük bebeğim: ) çok haklısın ama, kadın öylr het gün deyince bende özgüven sorunu olştu

Libido meselesi.
Ayrıca seks için kadının güzel olması gerekmez, öyle olsa sadece güzel kadınların seks hayatı olurdu, amaç belli.
Son olarak, sen veya tüm dünya kadını güzel bulmasa da kocası buluyordur. Oda senin eşini beğenmeyebilir ama sen beğeniyorsun dimi sonuçta? En ilginç olanı da ay biz 2 günde bir yapıyoruz siz kaç günde biiiir? Diye muhabbetler çok laçka. Ve bir insan birşeyleri çok fazla dillendirip övüyorsa orda bi tatminsizlik vardır. Olmayan şeyi olmuş gibi anlatıp egosunu tatmin eden insan çok. Kimene ki diğerinin şeyinden şey hayatından tövbe est.

Back
X