kadın tribi mi?

Bence tanışmalısınız hocayla kesinlikle. Sonrs karar verin.

Doğru söylüyorsunuz, bendeki ego savaşına dönüştü galiba, tanışmaya tenezzül etmek istemiyorum. Kendini tehlike gibi görsün istemiyorum, o ben yokmuşum gibi bir tavır alırken

Doğru söylüyorsunuz, bendeki ego savaşına dönüştü galiba, tanışmaya tenezzül etmek istemiyorum. Kendini tehlike gibi görsün istemiyorum, o ben yokmuşum gibi bir tavır alırken
Kim siz yokmuşsunız gibi tavır alıyor hoca mı erkek arkadaşınız mı?

Ha hım şimdi anladım :) yok bence bütün bunları kafanızda kurmayı bırakın ve medeni yetişkin bir kadın gibi önce tanışın yüzyüze neyin ne olduğunu anlarsınız yine aynı şüpheleriniz devam ederse de yol verirsiniz..

Kadin senin varligini hissetmiyor ki ona gore davransin.. Meydani bos bulmus hobaa.. Kesinlikle tanismalisin...

En azından 'kız tribi atan' kadın konumundan kurtulursunuz..

Kadin senin varligini hissetmiyor ki ona gore davransin.. Meydani bos bulmus hobaa.. Kesinlikle tanismalisin...

Nasıl davranacağımı kestiremiyorum tanışınca. Şimdi bir de bizim fotoğraflarımızı silermiş düzenleme yapıyorum diye:) o zaman şenlik çıkar işte

En azından 'kız tribi atan' kadın konumundan kurtulursunuz..

Haklısınız, en doğrusu öyle olur galiba.. Kadın benim kıskanabileceğim bir tarzda değil yani çok farklıyız ama erkek arkadaşım ondan bahsederken, biraz da bana sevdirmeye çalıştığı için , yere göğe sığdıramıyor konuştukça konuşuyor bu da beni iyice geriyor

Nasıl davranacağımı kestiremiyorum tanışınca. Şimdi bir de bizim fotoğraflarımızı silermiş düzenleme yapıyorum diye:) o zaman şenlik çıkar işte
Tanis once en sevimli halini al sonra duruma gore tavir alirsin zaten.
Oyle bir sey olursa sende once kadina sonra sevgiline duzenleme yaparsin

Sevgilin trip görmemiş ya zorla foto paylaştırmak nedir? baya baya inandım deme yani. Kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz, yakında evlilik cüzdanını görürsen zorla imzalattı ablacım der demedi deme

b
Sevgilin trip görmemiş ya zorla foto paylaştırmak nedir? baya baya inandım deme yani. Kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz, yakında evlilik cüzdanını görürsen zorla imzalattı ablacım der demedi deme

Fotoğraf olayı için baya özür dileyip düşüncesizlik ettiğini söylemişti. Bir hafta sonra sordum hocan tavır mı aldı sana kaldırdın diye dedim çünkü ders saatleri azalmıştı, tabii ki ayıp oldu kadına neyse kapatalım konuyu falan dedi.
Bunun üzerine bir hafta konuşmadık, yani beni geçiştirdi resmen özür dilerken, sonra yine üste çıkmaya çalıştı

Ben sadece kadının üzerine oynayıp daha fazla erkek arkadaşımın ilgisini çekmesini sağlamak istemiyorum. Olur ya aklına düşürürsün daha çok savunmaya kalkar.. Ama nasıl davranırım onu da bilmiyorum, bir hafta daha konuşmayız sonra hiç bişey olmamış gibi devam mı ederiz yine bilmiyorum

Yani kadın normal değil onu tahmin edebiliyorum. Bu kadar yakın davranması, sonra zorla foto paylaştırması falan sana veya baskalarına nispet yapar gibi biraz, niyeti cok Halis deği sanki. Ama bence erkek arkadasınında bu ilgi hosuna gitmiş olmalıki şifresini vermesinin nedeni olarak bile yalan söylemiş, buna kim inanır alla sen? Bide yazdıklarına dikkat et demesi falan cok Saçma geldi, cinsel icerklimi yazısıyorsunuz face üZerinden, ki öyle bile olsa adamın sevgilisinin herkesin muhabbeti farklıdır, kadının buna Gözlerini kapatması gerekir, yani gercekten düzenleme icin aldıysa Şifreyi

Durum normal değil. Oyunculuk ile alakalı birebir ders almak ayrı bir şeydir fakat sosyal medya yönetimi bambaşkadır. Oyunculuk eğitimi veren bir Hoca bu işe karışmaz. Karışıyorsa orada bir bit yeniği ara, gereğinden fazla bir samimiyet var ortada. Bana özelden şu Hocanın adını sanını bir at bakalım kimmiş neymiş öğreneyim.

Çok doğru, ordaki muhabbetimi neden kısayım ki , bugün bu yorumlara da güvenerek bir konuşma yaptım teşekkür ederim

Yani ben bu olaya bile bir nebze tamam diyebilirdim, kadının bağlantıları olabilir vs. beraber düzenlenebilir ama direk şifre benim de içimi bulandırdı. Yine de kimseyi deşifre etmek istemem özelden de olsa. Kadın hakkında bilmem gerekenleri biliyorum, bu yakınlık ya da iletişim şekli hiç bir şekilde hoşuma gitmeyecek, o yüzden insanlar nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar, ne diyeyim

Tekrar merhaba herkese, o gece erkek arkadaşımla tüm bu rahatsızlıklarımı konuştum hatta biraz tahrik edici bir dil kullandım ve baya sinirlendirdim. O da ağzından ''söylediklerini ciddiye alacak olsam ayrılırım'' gibi bir şey kaçırdı ilk kez. Kime ne söylersem söyleyeyim melek hocasına böyle bir yakıştırma yapmamalıymışım.

Ben de ağzından bu kelime çıkar çıkmaz sen bilirsin, bu ilişkiyi sen bitirdin bunu unutma dedim. Bastım gittim. Arkamdan bağırdı bak bu ikinci yanımdan kalkıp gidişin farkında mısın? diye ( daha önce bir kavgamızda dayanamayıp gitmiştim). Ben de ikinci değil son bu , sen bunun farkında ol dedim.

Resmen üçüncü bir kişi yüzünden ayrıldık, aldatma veya değil, bir bağ olduğu çok açık ve ben aldatıldım diyorum bu olaya. Sonrasında olanlar da bunu ispatladı zaten

İkinci günden itibaren gülerek fotoğraflar paylaşmaya başladı, kadın da kendi hesabından ikisinin fotoğraflarını atıyor günlerdir. Öğrencimle şurdayız burdayız diye. Bakmamaya direnemiyorum, bakınca da sinirlerim oynuyor.

Şaka gibi...
Oyunculuğu bilemiyorum ama eşim kamera asistanlığı yaptığı dönemde ben kafayı yemek üzereydim. Kimin elli kimin cebinde belli olmayan inanılmaz pis bir ortam. Birbiriyle yatmayan kalmamış, evli adamlar evli kadınlarla, kocalarının aldattığını bilen kadınlar sineye çekmiş falan. Offf düşündükçe ruhum daraldı, işi bırakmasa ben onu bırakırdım öyle dayanılmazdı.
Sizin için hayırlısı olsun da neymiş bu melek hocası annesi miymiş babası mıymış neyin koruması bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…