kadın tribi mi?

senin hocan bir melekti yavrum
şaka bir yana ayrılmakla iyi etmişsin hoca öğrenci ilişkisinden çıkalı bayağı olmuş zaten ama bence sen bu insanla tanışmalıydın ve aralarında gerçekten birşey olduğuna emin olmadan böyle yakıştırmalar yapıp aklına sokmamalıydın geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun artık şekerim

çok geçmiş olsun...benımde hocam var,çok ama çok severım,lakın bir kaç arkdaşım böle bir ımada bulunmuştu,inanılmaz sınırlenmiştim,ama sızınkılerde durum çok başka,sosyaldan paylaşmak falan,senden vazgeçecek kadar,bak canım kendıne engel ol bakma,fena yara alrısın,yaşlarınız kaç,kaç yıldır bırlıkteydınız?

Bunu daha önce de çok duydum gerçekten sektör tam da anlattığınız gibiymiş, ki daha yolun başında kim-bilir sonra nelerle uğraşacaktım...

Bir buçuk yıldır beraberdik ben 25 yaşındayım o 33, ailesiyle de aramız çok iyiydi gerçekten kızlarından ayırt etmediler, yani erkek arkadaşım baya ciddi bakıyor gibi gelmişti (ki benim onun kadar ciddiye almadığımı söylerdi) ama diğer taraf ağır bastı.

merak etme,hevesi geçip aklı başına gelir,ama sen yoluna,bak,bir ilişkide gel-g,ter olurs hayır gelmez,bak çok gençsin,kıymetini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…