- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
senin hocan bir melekti yavrumTekrar merhaba herkese, o gece erkek arkadaşımla tüm bu rahatsızlıklarımı konuştum hatta biraz tahrik edici bir dil kullandım ve baya sinirlendirdim. O da ağzından ''söylediklerini ciddiye alacak olsam ayrılırım'' gibi bir şey kaçırdı ilk kez. Kime ne söylersem söyleyeyim melek hocasına böyle bir yakıştırma yapmamalıymışım.
Ben de ağzından bu kelime çıkar çıkmaz sen bilirsin, bu ilişkiyi sen bitirdin bunu unutma dedim. Bastım gittim. Arkamdan bağırdı bak bu ikinci yanımdan kalkıp gidişin farkında mısın? diye ( daha önce bir kavgamızda dayanamayıp gitmiştim). Ben de ikinci değil son bu , sen bunun farkında ol dedim.
Resmen üçüncü bir kişi yüzünden ayrıldık, aldatma veya değil, bir bağ olduğu çok açık ve ben aldatıldım diyorum bu olaya. Sonrasında olanlar da bunu ispatladı zaten
İkinci günden itibaren gülerek fotoğraflar paylaşmaya başladı, kadın da kendi hesabından ikisinin fotoğraflarını atıyor günlerdir. Öğrencimle şurdayız burdayız diye. Bakmamaya direnemiyorum, bakınca da sinirlerim oynuyor.
şaka bir yana ayrılmakla iyi etmişsin hoca öğrenci ilişkisinden çıkalı bayağı olmuş zaten ama bence sen bu insanla tanışmalıydın ve aralarında gerçekten birşey olduğuna emin olmadan böyle yakıştırmalar yapıp aklına sokmamalıydın geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun artık şekerim