Merhaba kızlar,
Erkek arkadaşım bir kadın hocadan özel ders alıyor mesleğiyle alakalı. Kadın, benim gözlemlediğim kadarıyla (tanışmıyorum) biraz kontrol etmeyi seven bir yapıda. Ben yüz yüze tanışmadım daha doğrusu tanışmak istemedim, çünkü bu konu beni bir şekilde rahatsız ediyor nedenini bilmediğim bir şekilde.
Bu dersler evde(erkek arkadaşımda) birebir gerçekleşiyor. Hocası sosyal medyada daha önce ikisinin fotoğrafını koyması için erkek arkadaşıma ısrar etmiş ve o da koymuştu. Ben rahatsız olduğumu söyleyince kaldırdı, ama ben kesinlikle kaldır falan demedim böyle şeylere karışılmasını hiç sevmem. Yani ben ciddi bir tepki verince , çünkü fotoğraf bana göre gereksiz samimiydi, o da kaldırmak zorunda kaldı.
Bu konuyu bir şekilde kapattık, bugün erkek arkadaşım arayıp hocasında sosyal medya hesabının şifresinin olduğunu, ona dikkatli mesaj atmamı söyledi. (yine meslekle alakalı düzenleme için şifresini vermiş). Bunu duyunca kendime hakim olamadım ve sesim düştü. O da bana sürekli trip attığımı ve onu anlamadığımı bunaldığını söyledi.
Sizce bu klasik kız tribi mi? Böyle hissetmekten vazgeçemem ama eğer yaptığım mantıksızca, kimseye ayak bağı olmadan çekilmek isterim. Siz ne düşünüyorsunuz?
ne mesleğiymiş bu peh peh çok inandırıcı
Bdv de ne derler bilirsinOyunculukla ilgili profil düzenlemesi vs. Hocayla ilişkilerinin abla kardeş gibi olduğunu tanısam çok pişman olacağımı söylüyor. Ama içten gelen bir his olur ya onu atamıyorum, bana çok basit geliyor kadın, ilgi delisi geliyor. Mesleğindeki başarısını bilemem ama benim hislerim böyle
Bu ne menem bir meslektir; sosyal medya hesabında hoca düzenleme yapacak
Düzenleme yapılacaksa söylesin erkek arkadaşına o yapsın; yahut oturup birlikte yapsınlar
Ne demek şifresini vermek
Eşim şifresinin vermiyor diyenlere vermesin hakkı; özel alanı diyoruz; el aleme nasıl verilir ki bu şifre
Adamın tüm geçmiş yazışmalarını vs de okuyabiliyor mu şimdi bu hocahanım
Bu arada merak ettim ikisi arasındaki yaş farkı kaç?Merhaba kızlar,
Erkek arkadaşım bir kadın hocadan özel ders alıyor mesleğiyle alakalı. Kadın, benim gözlemlediğim kadarıyla (tanışmıyorum) biraz kontrol etmeyi seven bir yapıda. Ben yüz yüze tanışmadım daha doğrusu tanışmak istemedim, çünkü bu konu beni bir şekilde rahatsız ediyor nedenini bilmediğim bir şekilde.
Bu dersler evde(erkek arkadaşımda) birebir gerçekleşiyor. Hocası sosyal medyada daha önce ikisinin fotoğrafını koyması için erkek arkadaşıma ısrar etmiş ve o da koymuştu. Ben rahatsız olduğumu söyleyince kaldırdı, ama ben kesinlikle kaldır falan demedim böyle şeylere karışılmasını hiç sevmem. Yani ben ciddi bir tepki verince , çünkü fotoğraf bana göre gereksiz samimiydi, o da kaldırmak zorunda kaldı.
Bu konuyu bir şekilde kapattık, bugün erkek arkadaşım arayıp hocasında sosyal medya hesabının şifresinin olduğunu, ona dikkatli mesaj atmamı söyledi. (yine meslekle alakalı düzenleme için şifresini vermiş). Bunu duyunca kendime hakim olamadım ve sesim düştü. O da bana sürekli trip attığımı ve onu anlamadığımı bunaldığını söyledi.
Sizce bu klasik kız tribi mi? Böyle hissetmekten vazgeçemem ama eğer yaptığım mantıksızca, kimseye ayak bağı olmadan çekilmek isterim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bi mesaj at, hayırlı olsun de.
Bu arada merak ettim ikisi arasındaki yaş farkı kaç?
Kadin neyin kafasinda bilmiyorum ama onun kaprislerine gelince çekip sana sesinin çıkması Rahatsız ediciBana söylendiği kadarıyla sekiz dokuz yaş var aralarında
Hocası sosyal medya hesabına resimlerini koyması için ısrar mı etmiş, bir de şifresi onda mıymış
Yahu ben bunları sevgililerime yapmadım bu zamana kadar. Hiçbirine hadi resmimizi sosyal medya hesabına yükle demedim, hocadaki amaç neymiş onu anlamadım.
Ayrıca hadi hesabını kendi düzenleyemiyor, bir iş için hocasına şifreyi vermek zorunda kaldı diyelim. Bir hesap düzenlemek ne kadar sürebilir ki? Hocanın işi bittikten sonra şifresini değiştirsin. Herhalde kadın bana güvenmiyor musun, şifreni niye değiştirdin diye trip atacak değil.
Hocayla boynuzlamasin sizibir şekilde ambargo koyun bence.