Kadın öğretmenin anne olma hakkı yok mu

Bu konudaki veliler için keşke iftira atmasalardı dedim. Yatak odasındaki fantazisine burnumuzu sokmadık sonuçta carpitmayin Çocuk doğurmasına da müdahil değilim üresin zavallı mağdur sürekli izne ayrılan memur kadıncağız o zaman gelip gelip gitmesin bayağı sistemdeki boşluktan yararlanarak suistimal etmektir bu. Öğretmen ayarlayamayan idare zaten en suçlusu. En mağdur o yaşta ben olmuşken bana yüklenmeniz garip Benim o yaşta dersimi etkilemiş ve bir şey öğrenememiş boş geçmişse evet burnumu sokarım. Sonuçta beni etkiliyor değil mi?
Bence siz de beni çok yanlış yerden anlıyorsunuz Imm ya da ne demek istediğimi anladınız yatak odası olarak çarpıtıyorsunuz muhatap olmayacağım
Not: Konu sahibi burada sizden bahsetmiyorum. Üzerinize alınmayın velilerin ayıp ettiğini idarenin suçu olduğunu dün zaten size söylemiştim sağlıklı doğumlar

Ay zaten ilk olacak Rabbim in izniyle ama gerçekten pes dedirttiler bana, kadroluyum hocam.

Allah sizin de yardımcınız olsun, ablam da hemşire sizin işiniz gerçekten zor ve sağlıkla ilgili.

Bu gerçek mi yaa çok merak ettim hangi ülkedesiniz hocam? Biz burda maalesef okul dışında bile saatlerce velilere dil döküyoruz telefonlarda

öğretmen öğretmendir ille bi ögretmen olsun diyen zihniyeti anlamıyorum
üzülmeyin. lütfen

e iyi de bu da hak değil mi?
zaten ücretsiz izinde ise kimsenin bir şeyini engellediği yok maaş bile almıyor.
isterse 5 tane arka arkaya doğursun

Ben herkesi anlıyorum ama dediğim gibi hiçbir şekilde 3 günde çocuklara sevgi veremediğim konusunda dilekçe yazılmasını anlamıyorum hocam.

Herkesin haklı müdürün haksız olduğu bir konu bence.. Konusahibi o tavırları üzerinize almayın,doğum yapıp izne çıkacaksınız diye kaygıdan saçmalamış veliler,ne desek ne desek böyle birşey uyduralım demişler heralde.. Sizin yapacak bişeyiniz yok kendinizi düşünmekten başka,hayırlı doğumlar.

Veli açısından olaya bakarsak veli haklı aslında, zira çocuklar o öğretmene alışacak ve alıştıkları öğretmen birden gidecek, düzenleri bozulacak, belki yeni gelen öğretmene ısınamayacaklar, yeni öğretmen yetersiz kalacak vesaire. Ama velilerin büyük kurnazlık ettiklerini sanarak hamile bir öğretmenin hakkına girmeleri can sıkıcı. Burada sorun idarenin işgüzarlığında tamamen. Bu öğretmen dönemi tamamlayamayacak durumdaysa, hamileliğin son evrelerindeyse kendisine ders verilmemeli, idari izinli sayılmalıydı. (tabi böyle bir durum olabiliyorsa ben idari işleyişi tam bilmiyorum) Konu sahibi, size de hayırlı doğumlar dilerim.

evet olması gereken bu zaten şimdiki çocuklar daha çabuk adapte olabilecek kapasitedeler gerçekten, özgüvenliler kendilerini ifade etme şansları 15 sene öncesinden daha çok. Biz öğretmenimizden korkardık ama şimdi korkmuyorlar aksine arkadaş gibiyiz. Ben gitsem bile eminim yerime gelecek meslektaşım çocuklarımın kalbine giden yolu hemen bulacaktr.

Olması gereken bu aslında. Ben öğretmen değilim ama küçük çocuklar ve ebeveynleriyle muhatap olmamı gerektiren bir işim var. Benim kişisel telefonum ile iş telefonum ayrıdır; çeşitli bahanelerle kişisel telefon numaramı almak isteyen işgüzar veliler oluyor onlarla asla telefonumu paylaşmıyorum. İş telefonumu da sadece iş saatlerinde arayabiliyorlar, iş yerimde duruyor geldiğimde açıyorum, çıkarken kapatıp çekmeceme koyuyorum. Çünkü her ne hikmetse herkesin çocuğunun işi çok acil, kimse bu kadının da özel hayatı var mı, ilgilenmesi gereken evi var mı, çoluğu çocuğu var mı diye sormuyor. Çocuklarının ağlama krizlerini ertesi gün iş saatlerinde de konuşabiliriz, gecenin bir yarısı arkadaşlarım bile arayıp rahatsız etmezler beni. Taşlanabilirim ama doğrusu bu. Öğretmenler bence bu konuda velilere yüz vermemeli, hatta ayrı bir iş telefonu edinmeliler ve sadece belli saatlerde açık tutmalılar.

Öğretmenin durumu neydi bilemiyorum ama bize de karnı burnunda veli geliyor, çocuğu 1. sınıfa başladı yani, geçen hafta doğum yaptı ben çok ilgilenemiyorum hocam bebekten dolayı diyor pardon ama o zaman biz de doğurma korun çocuğun 2 ye geçsin öyle yapsaydın deme hakkı olurdu. Ama ne benim ne de onların böyle bir şey deme hakları yok.

Maalesef öyle bi hakkımız yok, keşke olsa da evimde uzansam inanın. Tek çare rapor ama büyük bi sağlık problemim yok çok şükür ilk başlarda da rapor kullandım mecburen şimdi gerçekten rahatsızlanmadan rapor hakkımı kullanmak istemiyorum. Biz memurlar 32. hafta bitene kadar çalışmak zorundayız.

Aynı sorun bizde de var (banka) gece gündüz gece yarısı haftasonu hiç farketmiyor insanlar için. Banka açık tutun diyor ama kimse kusura bakmasın ben 7-24 hizmet veremem ki. İnsanlarımız çok hadsiz.

Aynı sorun bizde de var (banka) gece gündüz gece yarısı haftasonu hiç farketmiyor insanlar için. Banka açık tutun diyor ama kimse kusura bakmasın ben 7-24 hizmet veremem ki. İnsanlarımız çok hadsiz.

Bankanın açık tutun demesi kötüymüş, bireyselde misiniz? İşiniz çok zor ya, pek çok hadsiz insanla muhatap olmak zorundasınız maalesef. Kolaylıklar dilerim.

Çocuklara da size de eziyet vallahi.

Bankanın açık tutun demesi kötüymüş, bireyselde misiniz? İşiniz çok zor ya, pek çok hadsiz insanla muhatap olmak zorundasınız maalesef. Kolaylıklar dilerim.

Evet bireysel ama müşteri ilişkilerinde zaten fark etmiyor. Ben kapatıyorum artık valla napayım ya canımdan beziyorum. Sapıklık yapan mı arayan mı yazan mı neler neler. Ya zamanla deriniz kalınlaşıyor ama bazı günler kaldırmak daha zor olabiliyor.

Çok iyi anlıyorum sizi, ben de iş telefonunu ayırıp sadece iş saatlerinde kullanmayı sizinle benzer durumları yaşayarak öğrendim. Bir çocuğumuz boşanmış aile çocuğuydu, bir etkinlikleri sırasında annesi ve babası bir araya geldiler, orada babası olacak hıyar beni görmüş. Genel olarak annesiyle muhatap olurken birden babasıyla muhatap olmaya başladım meğer adam anneye kendisinin çocukla ilgilenmek istediğini söylemiş, kadın da sevinmiş hatta falan. Adam sürekli işyerine gelip oğlunun durumunu sormalar, gece krizlere girdiği için numaramı alıp danışmak istemeler vesaire çıkardı. Sonra iğrenç bir teklifte bulundu, ben olay çıkardım tabi çocuğu almak zorunda kaldılar maalesef. Çok sıkıntılı bir süreçti benim için, çok zor durumda kalmıştım.

İyi niyetimizin kurbanı oluyoruz maalesef. Benle birlikte çalışan arkadaşlar mesela yoğunken ölseler açmaz telefon ben 10 işe birden koşmaya çalışırım salak salak, 10 kişiden 9 una cevap veririm o 1 i beni şikayet eder ulaşamadım diye:) Arkadaşlar 100 kişiden 99 unu açmıyor onlara bir şey demiyor kimse valla çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…