O dilekçe yazanlar paraciklariniza kıyıp özel okula göndersinler kıymetli cocuklariniGörevlendirildiğim okulda veliler el birliği ile beni üzmeye yemin etmişler. Maalesef ki 1. sınıf verdi müdür ben de çok hoşnut olmadım çocuklardan ayrılma durumu için. Ama müdüre karşı gelme durumum yok ki.
Her şeyi geçtim olan oldu ve ben görevimi yapıyorum, Daha 3 gündür okul başladı diyebiliriz buna rağmen çocuklara sevgi göstermediğimi iddia eden dilekçeler yazılmış. Müdür bey hamile olduğunuz için yazılıyor bunlar biliyorum dedi ama benim kalbim çok kırıldıağladım bu hamile halimle. Şimdiye kadar sevilmediğim bir sınıfım olmadı yemin ederim. 2 ay ücretli olarak görev yaptığım öğrencilerimden bile beni arayanlar sosyal medyadan bulup ekleyenler var. Siz olsanız ne yapardınız?
Panik yapmalarını anlayışla karşıladım ama yazdıkları dilekçelerde yalan olması ne kadar doğru?Bırakıp izne ayrılacaksınız cocuklarının eğitmene alışıp yarıda kalıcak diye panik yapmıslardır
Bir hocamız da aynı şeyi söyledi, neler yaptım nasıl ilgilendim ama küçük bi şeyde hemen şikayet etmeyi seçerler dedi.Insanlara emin olun yaranamazsınız devir öyle bir devir iyilik yaparsınız yapmasaydınız olur o yüzden kendinize ve bebeğinize iyi bakın.
Bir hocamız da aynı şeyi söyledi, neler yaptım nasıl ilgilendim ama küçük bi şeyde hemen şikayet etmeyi seçerler dedi.Insanlara emin olun yaranamazsınız devir öyle bir devir iyilik yaparsınız yapmasaydınız olur o yüzden kendinize ve bebeğinize iyi bakın.
Müdür ne düşündü inanın bilmiyorum. Yani uyum haftasının ilk günüydü çocuklar öğretmensiz kalmasın diye mi yaptı hiç bilmiyorum.Burda mudurun hatasi var cunku sizin izne ayrilacaginizi biliyor.yerinize baska bir hocayi birinci sinifa verebilir.tabi velilerin yaptigini hic onaylamiyorum sizin ne sucunuz var ki
Diğer ogretmenler sınıfını bırakmak istemediği için 1. Sınıf size kalmış olabilir. Ama başka yeni öğretmen olduğu halde size verdiyse bence de yanlış.Müdür ne düşündü inanın bilmiyorum. Yani uyum haftasının ilk günüydü çocuklar öğretmensiz kalmasın diye mi yaptı hiç bilmiyorum.
Problem yok ama belki hamilelikten dolayı 2 kat fazla duygusal oluyorum elimde olmadan ağladım bugün okulun yemekhanesindeVeliler arasında örgütlenme var sizi de lekelemeye çalışıyorlar doğum iznine ayrılacaksınız diye belli ki, ama sıkmayın canınızı boş yere bebeğinizi düşünün müdür bey de farkındaysa durumun problem yok demektir
Ara sınıf yoktu görevlendirilen tüm öğretmenlere 1 verildi maalesef 4 mezun eden 5 öğretmen vardı, 13 tane 1. sınıf açılmış okula. haliyle 8 kişi görevlendirme geldik ve 1 aldık.Diğer ogretmenler sınıfını bırakmak istemediği için 1. Sınıf size kalmış olabilir. Ama başka yeni öğretmen olduğu halde size verdiyse bence de yanlış.
Tatlım ben hem idarecilik hem ögretmenlik yaptım tek tavsiyem işini düzgun yap gerisini duyma.Problem yok ama belki hamilelikten dolayı 2 kat fazla duygusal oluyorum elimde olmadan ağladım bugün okulun yemekhanesinde
Evet konuşmuştum o da iyimserdi zaten bunun nedenlerinin hamile olup izne ayrılman dedi. Savunma konusunda beni yalnız bırakmadı ama sonuçta ben bunları duyunca üzüldüm. Ne diyeyim ki.Başka bahaneler ile müdüre şikayet dilekçeleri yazmaları hiç etik değil. Ama yanılmıyorsam sen müdürle konuşmuştun bu 1. Sinif durumunu. Müdür böyle uygun görmüştü. Topu müdüre at bence o konuşsun velilerle sen canını sıkma. Sen 1. Sinif verin bana diye ısrar etmedin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?