Kadın öğretmenin anne olma hakkı yok mu

Onlara o müstehakmış ama onlar sınıfçı bulduklarına dua etmelilerdi.
Evet canim yani 2 yilliklarin bile ücretli yaptigi bi sinifa da denk gelebilirlerdi.neyse canını sıkma malesef memnun edemezsin.etraf bilmis veli dolu sana tavsiyem işine karistirma kimseyi muduru bile her yiğidin bi yogurt yeyisi vardir.sinif senin sinif kimse karismaz bosver takma

Aynisini yasiyoruz. Hayir bi de ben bu hayirsizlarin 2 senedir her islerini goruyordum memnun etmeye calisiyordum. 2 senedir idarecileriydim bu sene okulun islerini yarim birakmamak ve mesai saatleri son aylarda beni yordugu icin tekrar ogretmenlik yapmaya karar verdim. Ama gelen velileri bir gorseniz neler neler diyorlar. Resmen hamile kalmam suc gibi. Gelen gobegime bakiyor ee benim cocugum ne olacak? Nolacaksa olacak peki ben nolacagim? Dogurmayalim da biz valla. Hayir nankorluk yani. Kac senelik hukukumuz var. Seneye sirf bu yuzden baska okula tayin istemeyi dusunuyorm.

Şu noktada bununla uğraşacak kadar enerjim olsaydı inanın peşini bırakmazdım. Zaten dediğim gibi çocuklar tek tesellim yalan söylemeyi bilmiyorlar çoğu.

Allah yardımcımız olsun canım . Ben maalesef duygusal biriyim, eşime anlattım az önce sen böyle duygusal olduğun için seni güçsüz görüyorlar dedi. Napayım yani elimde değil üzülüyorum ben de. Değiştiremem ki kendimi bu yaştan sonra.

Yine de gözünüzle görmediğiniz şeyden kesinmiş gibi bahsediyorsunuz .
Sizi üzmek istemem zaten sizin bu konuda yapabileceğiniz bir şey kalmamış o zaman olan olmuş . Hatalar sizin dışınızda yapılmış . İftira atanlar Allah dan bulsunlar . Bu süreç de kendinizi üzmeyin , stres yapmayın , bazen boş vermek gerekir . ( isterseniz tabii ki soruşturma talep edin onu kastetmiyorum ) Siz hem bebeğinize hem kendinize dikkat edin hem de yaşadıklarınızı en azında öğrencilerinize yansıtmamaya çalışın . Onların bir suçu yok .
Bu durumda kalan zamanı en iyi şekilde geçirmekten başka yapılacak birşey gelmiyor aklıma .

Bu dilekçeleri de yazanların hepsi kadın ve anne!! Çok yazık.. Adınıza çok üzüldüm.
Evet en acısı da bu. Ama Allah a havale ettim. gerçekten de beni üzdüler bugün, karnım taş gibi oldu, az evvel de eşimle dertleşeyim derken o da bana kızıyor yine gerildim anlayacağınız

Hic duygulanma ver cevaplarini. Ben direk diyorum 4 yaslari aliyorum evet cocugunuz ben de ve evet 7 hafta sonra ucretli gelecek. Ve evet hakkim olan izinleri nasil kullanacagimi tabiki size sormayacagim. Konusup konusup susuyorlar. Insanlar cok hadsiz ya

Velilerin dilekçe yazıp ayağınızı kaydırmasını assla doğru bulmuyorum ama 1. sınıfa başlıyan bir çocuğun velisi olarak bende hamile öğretmen istemezdim. Müdür burda çok yanlış yapmış.

Bunu da anlamıyorlar insanlar. Biliyor musunuz bu yıl 5. yılım ama en kötü günümde bile okulda çocuklara gülümsedim, derdimi içime atıp. Hatta onlara yansıtmak yok bende. Aksine onlardan güç alıp kendi derdimden uzaklaşan bir insanım. Doğuda terörün aktif olduğu bölgeden geldim büyükşehire 1 yıl önce. İnanın orda bomba sesleri varken bu kadar stres yaşamadım ben. Hendeklerden geçip öğrenci teslim ettim ailesine. Şimdi burda aynı işi yapıyorum ama insanın şevkini kırmaktan başka bir şey yapmayanlar var.

:) eşimin istediği cevaplar ama ben diyemiyorum inanın ah keşke diyebilsem, belki bu kadar üzülüp stres de yapmazdım.
Ya dün doktorum dedi rapor yazayım mı, daha ilk haftadan yapmayım Rabbim sağlık ver çalışayım güzelce dedim ama onlar hak etmiyormuş gerçekten.

Etmiyorlar hocam inanin. Hayir bana bunu diyenlerden biri de 4 cocuk pespese dogurmus okul hayati izinlerle gecmis bir ogretmen. Ustelik samimi olmasam da komsum. Hocam insanlar nankor. Caninizi skmayin. Bebeginize dikkat edin o herseyden onemli. Ben gormezden geliyorm artik. Ilk soylediklerinde ben de sinirden agladim ama cevaplarini mutlaka verdim. Uzulmeyin lutfen bebeginizi uzmeyin

İnsanların bu bencilliği beni deli etcek
Kızım 1. Sınıf ve şabsımıza ücretli öğretmen denk geldi giden gitti diğer sınığlar 30kişi biz 23 tabi bugünde giden olmadıysa neyse yok sınıfı dağıttıralım şu bu dün açıkça konuştuk giden gitsin biz kalabalık sınıfta güzel eğitim alacağını sanmıyoruz ama bidaha asla sınıfa öğrenci nakli istemiyoruz hiçbir sınıftan dedik müdür de kabul etti
Tamam kadrolu olsa iyiydi ama bayan öğretmenin doğum olayı oluyo ya yarına çıkcamız belli değil ne yapalım şimdi o öğretmen hanıma da yazık

Şu da var bazı insanlar bencil malesef bugün bi veli öğretmene şey dedi benim kızım önde oturmalı sizle içli dışlı olmalı yanına istediğim arkadaşı oturmalı diye ya bırak da çocuk kendi karar versin demi ama nerde öğretmen de dedi şimdi çocuklar halind3n memnun birbirl3rine daha iyi alışınca yeni bi düzen ayarlarız diye

Üzmeyin kendinizi

Millet kafayı yemiş. Öğretmen değişse ne olur. Biri A’yı öğretir diğeri gelir B’den devam eder. Çok şey yazmak istedim ama vazgeçtim Allah akıl, vicdan versin o velilere. Buldumcuk olmuş gibi davranıyor şimdiki anneler.
Siz canınızı sıkmayın her şey olacağına varır. Bebeğinizi sağsalim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

Hiçbir endişe iftirayı meşru kılmaz. Bu yüzden velileri haklı bulamayacagim şahsen.
Ben belki konuyu anlamadım iftira mi varmis.sanirim veliler 1. Sınıfa ücretli öğretmen verildiğinden şikayetçi.ogretmene birşey demişler mi.zaten daha yeni ne anlarlar ki

yok üzmeyeceğim bundan sonra inşallah kendimi. Gerçi bunu yazarken bile biliyorum küçük duygusal bi durumda yine etkilenirim ama elimden geleni yapmaya çalışacağım.

3. Günde bu kadar hızlı bu kanıya nasıl varırlar yaaa tabiii ki örgütlenip çamur atmaktan başka bişey değil bencillik bu hiç üzülmeye değmez ben de geçen yıl hamileydim yâri donem bi sınıf verdiler içinden bir veli konuşmuş müdüre apursapur hem de öğretmenler gününde müdürüm canım sıkılmasın diye söylememiş bi kaç gün sonra duydum tesadüf ayyy ağla ağla mahvoldum şimdi diyorum ne diye üzmüşüm karnımdaki bebeğimi de kendimi de.
yazık yavruna herseyden önemli o .
3 günde bu iftirayı atan bencil insanlar icin hiç değmez hele . Üzme kendini de bebeğini de .

Ben belki konuyu anlamadım iftira mi varmis.sanirim veliler 1. Sınıfa ücretli öğretmen verildiğinden şikayetçi.ogretmene birşey demişler mi.zaten daha yeni ne anlarlar ki
Evet iftira var ben çocuklara sevgi vermiyormuşum, Derste beslenme yapmalarına izin veriyormuşum.
Beslenme olayı da okulun ilk günü yani teneffüs bitmiş ben içeri girdim çocuk yemeklerini koymuş masaya yahu daha 5 buçuk 6 yaş bunlar kızıp kaldır onu mu dememi bekliyorlar. Ben de izin verdim. Kİ aklı yemekte olan öğrenci ne dersi ne öğretmeni dinler. Hem daha bugün 3.gündü kuralları yeni yeni öğrenecekler bu çocuklar.

Ayyy allahım kaldırtsan da minicik çocukların lokmalarına kızıyor bunlar çocuk nasıl aç durdun derlerdi merak etme kusur arıyorlar besbelli sayılı gün cok çabuk geçiyor canım bosver söylenenleri kulak asma hic birine, sen dersine gir çık çocuklar unutturur sana bosver .

Bu velilerde artik cok oluyor bu kadar kiymetliyse cocuklari ozel okula versinler.herkezin cocugu kiymetli ama bir baskasinin ayagini kaydirmaya calismakta ne oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…