Kadın öğretmenin anne olma hakkı yok mu

Ayrıca müdürünüz de hatalı görünen köy kılavuz istemez nihayetinde ayrılacaksın yeterli ogretmen yok muydu seni boşa alması gerekirdi.
Görevlendirme olduğum için mecbur bir sınıf vermeliydi, aslında 2. sınıflarda bir boşluk var demişti diğer hocalar ama daha okula girdiğimin 5 dakika sonrası 1. sınıfsın hocam dedi.

Acaba kendilerince siz hamilesiniz sonra başka biri bakacak yerinize çocuğumun düzeni bozulacak, en iyisi en baştan hamile olmayan bir öğretmenle başlasınlar diye mi düşünüyorlar? Daha ilk günden ne sevgi eksikliği imiş, saçma sapan şeyler.

Tek dertleri çocukları ...alisacaklar sana sevecekler ve sen doğum iznine ayrilacaksin.... Çocuklar etkilenecek...

Veliler , madem ogretmen gidecek çocuklar alışmadan gitsin derdindeler ...kısa sürede güzel ekip kurmuşlar organizasyon sağlam olmuş ve ayıp etmişler.

Çok sağolun inanın şunu bile şikayet etmişler. İLk gün ben de okulda yeniyim ders saatleri değişik teneffüs dakikaları da sabit değil. Pazartesi günü ziller de tam ayarlanmamış. Ben içeri girdim kimi daha yeni açmış beslenmesini, çocuk sonuçta bunlar ben de 10 dakika izin verdim yemelerine. bunu bile dilekçeye öğretmen çocuklara ders saatinde beslenme yaptırıyor yazmışlar. Kendi çocukları aç beklemesin diye gösterdiğim tolerans bile şikayet konusu olmuş.

Kendini çok bilinçli, ilgili veli sananlara ifrit oluyorum.. Bi haddinizi bilin ya dmi..
Bi sorun olursa seslerini cikarmalarina sözüm elbette yok ama oyle tipler var ki zorla sorun arayan, ogretmen emir erleri imiş gibi davranan, sinirim tepeme geliyor..

Surda az kalmis sabredin .Siz sadece isinizi yapin ve okuldan huzurla ayrılın.

Evet ama şunu unutuyor insanlar hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ki. Benim yerime çok sağlıklı hamile olmayan biri de gelebilirdi evet, ölüm var ya, insan bi kalp krizi geçirip ölüyor, ya da hastalanıyor ameliyat olmak zorunda kalıyor. Ki mesala geçen sene de ilk dönem 1 okuttum, yerime kadrolu öğretmen geldi dönem sonunda o da müdür yardımcılığına geçti başka okula.

İşte veli zannediyor ki sadece hamilelikte öğretmen gider :) kadrolu gelir, başka yere tayin çıkar, ölüm olur ,ciddi hastalık olur... olur da olur neyin garantisi var ki ..

Sen üzülme bebeğini de üzme annesi.

Bu nasil bir sey yaa İlk defa duyuyorum bu zihniyette insanlar oldugunu. Ne kadar kötü kalpliler siz üzülmeyin zaten müdür de niyetlerini anlamis. İnsanlarla ugrasilan her is zor malesef. benim de hamile halimle hickira hickira agladigim cok oldu.

Evet maalesef. Ama norm atamalarında yerleşme ihtimalim var aynı okula. Daha yapılmadı maalesef.
Anlıyorum ben yurt dışına çıkmıştım ücretsiz izinle ilçeye çekmişler kadromu hamile döndüm yaklaşık sizle aynı ayla
Görevlendirme olduğum için mecbur bir sınıf vermeliydi, aslında 2. sınıflarda bir boşluk var demişti diğer hocalar ama daha okula girdiğimin 5 dakika sonrası 1. sınıfsın hocam dedi.
Vermek zorunda değil yeterli ogretmen varsa idareye yardım ederdiniz raporlu izinli ogrt. olduğunda onların derslerine girerdiniz. Neyse takmayın velilere yaranılmaz :))

Çok çirkin bir tutum..kızım bu sene 1.sınıfa başladı ,okul aile birliği başkanı eşimin can dostunun karısı .biz okula gider gitmez "sakın kadın öğretmen tercih etmeyin ,ya evleniyorlar ya doguruyorlar "dedi ,şokumdan ağzım açık kaldı çünkü hemcinsini ekarte etmeye çalışan bir kadın vardı karşımda . Tiksindim kendisinden, şok igrenmeye dönüştü ve bakışlarıma da yansıdı .sen hiç doğurma ve bir an önce boşan ,bir daha da okula geldiğimde seni görmek istemiyorum dedim ve hızla yanından uzaklaştım. Kadının kadına reva gördüğüne bakar mısınız ?
Hiç şaşırmadım durumuna ,güçlü ol ve dik dur .idare de amacın ne olduğunu anlamış ,kendini üzme lütfen .

Canım hiç takma. Bu hamilelige ozel degil, veliler her durumda şikayetçi. Senin arkanda durup kiymet bilen 5 tane falan çıkıyor belki. Digerleri en ufak bir seyde hemen sikayet.
Bir de bu öğretmen degisimine cocuklar hemen alışıyor ama veliler alisamiyor bir turlu.

Eyvah nasil laflar bunlar hem de başgana şaka bir yana güzel benzetmişsin
Bana ne başkansa önce insan olsun sonra karşıma geçsin konuşsun .öyle herkesle muhatap olan biri değilim .böyle asalakları gömmeyi de iyi bilirim .

Akşam gitmiş kocasına ,daughter ile bugün tanıştım ,sanırım psikolojik sorunları devam ediyor ,durup dururken beni rezil etti demiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…