Görevlendirme olduğum için mecbur bir sınıf vermeliydi, aslında 2. sınıflarda bir boşluk var demişti diğer hocalar ama daha okula girdiğimin 5 dakika sonrası 1. sınıfsın hocam dedi.Ayrıca müdürünüz de hatalı görünen köy kılavuz istemez nihayetinde ayrılacaksın yeterli ogretmen yok muydu seni boşa alması gerekirdi.
Acaba kendilerince siz hamilesiniz sonra başka biri bakacak yerinize çocuğumun düzeni bozulacak, en iyisi en baştan hamile olmayan bir öğretmenle başlasınlar diye mi düşünüyorlar? Daha ilk günden ne sevgi eksikliği imiş, saçma sapan şeyler.Görevlendirildiğim okulda veliler el birliği ile beni üzmeye yemin etmişler. Maalesef ki 1. sınıf verdi müdür ben de çok hoşnut olmadım çocuklardan ayrılma durumu için. Ama müdüre karşı gelme durumum yok ki.
Her şeyi geçtim olan oldu ve ben görevimi yapıyorum, Daha 3 gündür okul başladı diyebiliriz buna rağmen çocuklara sevgi göstermediğimi iddia eden dilekçeler yazılmış. Müdür bey hamile olduğunuz için yazılıyor bunlar biliyorum dedi ama benim kalbim çok kırıldıağladım bu hamile halimle. Şimdiye kadar sevilmediğim bir sınıfım olmadı yemin ederim. 2 ay ücretli olarak görev yaptığım öğrencilerimden bile beni arayanlar sosyal medyadan bulup ekleyenler var. Siz olsanız ne yapardınız?
Görevlendirme derken kadron ilçe mem de mi?Görevlendirme olduğum için mecbur bir sınıf vermeliydi, aslında 2. sınıflarda bir boşluk var demişti diğer hocalar ama daha okula girdiğimin 5 dakika sonrası 1. sınıfsın hocam dedi.
Çok sağolun inanın şunu bile şikayet etmişler. İLk gün ben de okulda yeniyim ders saatleri değişik teneffüs dakikaları da sabit değil. Pazartesi günü ziller de tam ayarlanmamış. Ben içeri girdim kimi daha yeni açmış beslenmesini, çocuk sonuçta bunlar ben de 10 dakika izin verdim yemelerine. bunu bile dilekçeye öğretmen çocuklara ders saatinde beslenme yaptırıyor yazmışlar. Kendi çocukları aç beklemesin diye gösterdiğim tolerans bile şikayet konusu olmuş.Lutfen üzülmeyin. Ben de hamileyken sorunlar yasadim. Su an oglum 2 aylik ucretsiz izindeyim onda bile hala arayip rahatsiz edenler var .Ben sanıyorum tebrik icin aradilar .Alo dediğim anda moralim bozuluyor.
Siz kimseyle tartışmaya girmeyin yuzunuze bir sey diyecek olurlarsa.Direk mudure yönlendirin.Su an cok hassas bir dönemdesiniz zaten.
Evet maalesef. Ama norm atamalarında yerleşme ihtimalim var aynı okula. Daha yapılmadı maalesef.Görevlendirme derken kadron ilçe mem de mi?
Kendini çok bilinçli, ilgili veli sananlara ifrit oluyorum.. Bi haddinizi bilin ya dmi..Görevlendirildiğim okulda veliler el birliği ile beni üzmeye yemin etmişler. Maalesef ki 1. sınıf verdi müdür ben de çok hoşnut olmadım çocuklardan ayrılma durumu için. Ama müdüre karşı gelme durumum yok ki.
Her şeyi geçtim olan oldu ve ben görevimi yapıyorum, Daha 3 gündür okul başladı diyebiliriz buna rağmen çocuklara sevgi göstermediğimi iddia eden dilekçeler yazılmış. Müdür bey hamile olduğunuz için yazılıyor bunlar biliyorum dedi ama benim kalbim çok kırıldıağladım bu hamile halimle. Şimdiye kadar sevilmediğim bir sınıfım olmadı yemin ederim. 2 ay ücretli olarak görev yaptığım öğrencilerimden bile beni arayanlar sosyal medyadan bulup ekleyenler var. Siz olsanız ne yapardınız?
Surda az kalmis sabredin .Siz sadece isinizi yapin ve okuldan huzurla ayrılın.Çok sağolun inanın şunu bile şikayet etmişler. İLk gün ben de okulda yeniyim ders saatleri değişik teneffüs dakikaları da sabit değil. Pazartesi günü ziller de tam ayarlanmamış. Ben içeri girdim kimi daha yeni açmış beslenmesini, çocuk sonuçta bunlar ben de 10 dakika izin verdim yemelerine. bunu bile dilekçeye öğretmen çocuklara ders saatinde beslenme yaptırıyor yazmışlar. Kendi çocukları aç beklemesin diye gösterdiğim tolerans bile şikayet konusu olmuş.
Evet ama şunu unutuyor insanlar hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ki. Benim yerime çok sağlıklı hamile olmayan biri de gelebilirdi evet, ölüm var ya, insan bi kalp krizi geçirip ölüyor, ya da hastalanıyor ameliyat olmak zorunda kalıyor. Ki mesala geçen sene de ilk dönem 1 okuttum, yerime kadrolu öğretmen geldi dönem sonunda o da müdür yardımcılığına geçti başka okula.Tek dertleri çocukları ...alisacaklar sana sevecekler ve sen doğum iznine ayrilacaksin.... Çocuklar etkilenecek...
Veliler , madem ogretmen gidecek çocuklar alışmadan gitsin derdindeler ...kısa sürede güzel ekip kurmuşlar organizasyon sağlam olmuş ve ayıp etmişler.
Öyle yapacağım, umarım bir gün anlarlar hatalarını da. Tabi bana ve bebeğime yaşattıkları stres üzüntü geri gelmeyecek ama anlasınlar isterim.Surda az kalmis sabredin .Siz sadece isinizi yapin ve okuldan huzurla ayrılın.
İşte veli zannediyor ki sadece hamilelikte öğretmen gider :) kadrolu gelir, başka yere tayin çıkar, ölüm olur ,ciddi hastalık olur... olur da olur neyin garantisi var ki ..Evet ama şunu unutuyor insanlar hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ki. Benim yerime çok sağlıklı hamile olmayan biri de gelebilirdi evet, ölüm var ya, insan bi kalp krizi geçirip ölüyor, ya da hastalanıyor ameliyat olmak zorunda kalıyor. Ki mesala geçen sene de ilk dönem 1 okuttum, yerime kadrolu öğretmen geldi dönem sonunda o da müdür yardımcılığına geçti başka okula.
Anlıyorum ben yurt dışına çıkmıştım ücretsiz izinle ilçeye çekmişler kadromu hamile döndüm yaklaşık sizle aynı aylaEvet maalesef. Ama norm atamalarında yerleşme ihtimalim var aynı okula. Daha yapılmadı maalesef.
Vermek zorunda değil yeterli ogretmen varsa idareye yardım ederdiniz raporlu izinli ogrt. olduğunda onların derslerine girerdiniz. Neyse takmayın velilere yaranılmaz :))Görevlendirme olduğum için mecbur bir sınıf vermeliydi, aslında 2. sınıflarda bir boşluk var demişti diğer hocalar ama daha okula girdiğimin 5 dakika sonrası 1. sınıfsın hocam dedi.
Bu olaydan sonra ne yapti peki degistirecek miMüdür ne düşündü inanın bilmiyorum. Yani uyum haftasının ilk günüydü çocuklar öğretmensiz kalmasın diye mi yaptı hiç bilmiyorum.
Eyvah nasil laflar bunlar hem de başganasen hiç doğurma ve bir an önce boşan ,bir daha da okula geldiğimde seni görmek istemiyorum
Bana ne başkansa önce insan olsun sonra karşıma geçsin konuşsun .öyle herkesle muhatap olan biri değilim .böyle asalakları gömmeyi de iyi bilirim .Eyvah nasil laflar bunlar hem de başganaşaka bir yana güzel benzetmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?