Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzelim çok şükür kendime göre.
Senin gibi değişik çevrem yok,yani boş işlerle uğraşmıyoruz.
lojman psikolojisi böyle. Sürekli dedikodu, sürekli rekabet. İçinde düzgün olanı bir elin parmağını geçmez. Bunu karakter, kişilik olarak demiyorum. Öyle bir psikolojiye giriyorlar. Girmeyenler ise kendi halinde, kendini bilenler.

boy boy resimler mi abes bir resmim yok güzelmiyim diye konu açmadım
Ama kendimi beğenmiyorum, gözlerime şaşı gibi diyolar çok eleştiri alıyorum üzülüyorum diye açtığınız konu var. Ne oldu da şimdi süze süze bitiremediler sizde bir karar verin

Eğer profil resmindeki sensen sana bir sır vereyim; çok da güzel değilsin. Kıskanılmak senin için bir korku teşkil etmesin.

O konudaki bir diğer yorumu: "şehlayım maalesef."
Ne büyük acılar bunlar
Şehlanın güzellik katan kusur olarak tanımlandığını bilmiyorsa ben de neyim

Güzellik görecelidir. O kadar güzel lafı geçmiş ki mecburen profilinize baktım meraktan. Süzülecek bir güzelliğiniz yok hatta makyajınız o kadar kötü ki maalesef

Güzellik görecelidir. O kadar güzel lafı geçmiş ki mecburen profilinize baktım meraktan. Süzülecek bir güzelliğiniz yok hatta makyajınız o kadar kötü ki maalesef
ay eleştirecek bir şey bulamamış benim kaşım gözüm yeter sen kendini eleştir bence

Eğer profil resmindeki sensen sana bir sır vereyim; çok da güzel değilsin. Kıskanılmak senin için bir korku teşkil etmesin.
yani herkesin kendine göre güzelliği var ki ben kendimi beğeniyorum ve beğeniliyorum sana göre güzel olmayabilirim ama bende sana bir sır vereyim başkasını eleştiriyorsan demekki benim kadar güzel değilsin

yani herkesin kendine göre güzelliği var ki ben kendimi beğeniyorum ve beğeniliyorum sana göre güzel olmayabilirim ama bende sana bir sır vereyim başkasını eleştiriyorsan demekki benim kadar güzel değilsin
Sen çirkinim diye konu açmamış mıydın ya? Ne ara kendini beğenen, beğenilen kadın oldun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…