- 11 Şubat 2023
- 10.383
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.783
- 328
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Kadın kadının kurdusumudur ?Aynen herkesi yiyorum
lojman psikolojisi böyle. Sürekli dedikodu, sürekli rekabet. İçinde düzgün olanı bir elin parmağını geçmez. Bunu karakter, kişilik olarak demiyorum. Öyle bir psikolojiye giriyorlar. Girmeyenler ise kendi halinde, kendini bilenler.Güzelim çok şükür kendime göre.
Senin gibi değişik çevrem yok,yani boş işlerle uğraşmıyoruz.
Ama kendimi beğenmiyorum, gözlerime şaşı gibi diyolar çok eleştiri alıyorum üzülüyorum diye açtığınız konu var. Ne oldu da şimdi süze süze bitiremediler sizde bir karar verinboy boy resimler mi abes bir resmim yok güzelmiyim diye konu açmadım
sen ver benim yerime daha iyi olurAma kendimi beğenmiyorum, gözlerime şaşı gibi diyolar çok eleştiri alıyorum üzülüyorum diye açtığınız konu var. Ne oldu da şimdi süze süze bitiremediler sizde bir karar verin
O konudaki bir diğer yorumu: "şehlayım maalesef."Tedavi gormeniz iyi olur. Onceki konularinizda da resim paylasip kendimi begenmiyorum demissiniz. Oysa ki guzelsiniz ve aaa hayir cok guzelsin gibi seyler duyacaginizi bilerek actiginiz da belli o konuyu. Biri de gencsiniz demis o konuda. Ona da hayir 28im demissiniz :))
Boyle bi tanidigim vardi. Sonu iyi olmadi. Bi psikologa gorunun yol yakinken. Etrafinizdakilere de sabirlar.
Eki Görüntüle 3548873
Bence de kadın kadının kurdumuzdur.
Konuya bak , cringe liğinden sinirlerim bozuldu
[/QUOTE klavye hatası olmuş sorry
Ben niye sizin yerinize karar vereyim? Eleştiri mi alıyorsunuz yoksa gözlerini mi alamıyorlar hangisi?sen ver benim yerime daha iyi olur
Eki Görüntüle 3548873
Bence de kadın kadının kurdumuzdur.
Konuya bak , cringe liğinden sinirlerim bozuldu
[/QUOTE klavye hatası olmuş sorry
Eğer profil resmindeki sensen sana bir sır vereyim; çok da güzel değilsin. Kıskanılmak senin için bir korku teşkil etmesin.
cui bonosunO konudaki bir diğer yorumu: "şehlayım maalesef."
Ne büyük acılar bunlar
Şehlanın güzellik katan kusur olarak tanımlandığını bilmiyorsa ben de neyim
ay eleştirecek bir şey bulamamış benim kaşım gözüm yeter sen kendini eleştir benceGüzellik görecelidir. O kadar güzel lafı geçmiş ki mecburen profilinize baktım meraktan. Süzülecek bir güzelliğiniz yok hatta makyajınız o kadar kötü ki maalesef
Sen hiç kurt kadınısı gördüüün?Kadın kadının kurdusumudur ?
yani herkesin kendine göre güzelliği var ki ben kendimi beğeniyorum ve beğeniliyorum sana göre güzel olmayabilirim ama bende sana bir sır vereyim başkasını eleştiriyorsan demekki benim kadar güzel değilsinEğer profil resmindeki sensen sana bir sır vereyim; çok da güzel değilsin. Kıskanılmak senin için bir korku teşkil etmesin.
Sen çirkinim diye konu açmamış mıydın ya? Ne ara kendini beğenen, beğenilen kadın oldun?yani herkesin kendine göre güzelliği var ki ben kendimi beğeniyorum ve beğeniliyorum sana göre güzel olmayabilirim ama bende sana bir sır vereyim başkasını eleştiriyorsan demekki benim kadar güzel değilsin
gecti o günler oooooSen çirkinim diye konu açmamış mıydın ya? Ne ara kendini beğenen, beğenilen kadın oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?