- 3 Ağustos 2024
- 662
- 1.846
- 28
- 31
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Yarın için estetisyenden randevu aldım Merve… senin fotolarınla gitcem. Bu kadar güzel olamam biliyorum ama yine de elinizden geleni yapın diycem. Herkes senin kadar şanslı olamıyor şu hayatta. Eşim asker bile değil…ahahaha senin kafandan istiyorum gercektende ya çok kötüsün yada başkalarını kıskanacak kadar çok çirkin …
Abow, durum zannedilenden vahim.çatlayabilirsin yada anten takmayı deneyebilirsin benden sana tavsiye
uzuldum halineYarın için estetisyenden randevu aldım Merve… senin fotolarınla gitcem. Bu kadar güzel olamam biliyorum ama yine de elinizden geleni yapın diycem. Herkes senin kadar şanslı olamıyor şu hayatta. Eşim asker bile değil…
Hemde nasılAbow, durum zannedilenden vahim.
Teşekkür ederim. Desteğin benim için çok kıymetli.uzuldum haline
O lojmandakiler buranın takipçisi ise sen esas o zaman gör süzülmeyiistedigim fotoğrafı kullanırım bunda özgürüm sana soracak halim yok sanırım öyle düşünüyorum
ay gayet güzelim boyum posun yerinde kimsenin takip ettiği yok onlar sizin kadar haset değilO lojmandakiler buranın takipçisi ise sen esas o zaman gör süzülmeyi
Habire de foto değiştiriyor ispat için, kıyamam
O değil de gelinliği çok aradın mı?çatlayabilirsin yada anten takmayı deneyebilirsin benden sana tavsiye
Neler olduğunu yazdım ya. Lojman karışmış durumda. Kadınlar kendini yerlere atıyor neden biz o kadar güzel değiliz diyeO lojmandakiler buranın takipçisi ise sen esas o zaman gör süzülmeyi
Habire de foto değiştiriyor ispat için, kıyamam
Kırıcısınay gayet güzelim boyum posun yerinde kimsenin takip ettiği yok onlar sizin kadar haset değil
Sonunda sizleri savundu ama; bizim kadar haset değilmişsinizNeler olduğunu yazdım ya. Lojman karışmış durumda. Kadınlar kendini yerlere atıyor neden biz o kadar güzel değiliz diye
Konu acmana gerek yok ki, ben bile şurda 3 adet fotoğrafinı gördüm.boy boy resimler mi abes bir resmim yok güzelmiyim diye konu açmadım
Güzel şeyler de olmuyor değilSonunda sizleri savundu ama; bizim kadar haset değilmişsiniz
Aradın mı seni yâr diye koynuma saklarkenO değil de gelinliği çok aradın mı?
öğretmenim ve çalışıyorum vasfım var her zaman kadınlarla kısır yemiyorumHerkes beni kıskanıyor hastalığına yakalanmışsınız, geçmiş olsun.
Kendinize ben kimim, eğitimim nedir, bu dünyaya ne gibi bir katkım var, bugüne kadar neler başardım, kadın gününde kısır yiyip başka kadınlarla güzellik yarıştırmaktan başka ne vasfım var gibi sorular sorarsanız ve dürüstçe cevaplarsanız verdiğiniz cevapların boşluğuyla yüzleştikçe hastalığınızda bir gerileme olduğunu fark edeceksiniz.
Bu hastalığın dünyada kabul görmüş tedavi yöntemi budur. Araştırmanızı öneririm.
bencede şikayet zamanın geldi sanırımKonu acmana gerek yok ki, ben bile şurda 3 adet fotoğrafinı gördüm.
Kendini göstermeyi seviyosun maalesef, ve hatta daha başka şeylerde yazarimda bunyen kaldırmaz.
Ben de cumhurbaşkanı memnun oldumöğretmenim ve çalışıyorum vasfım var her zaman kadınlarla kısır yemiyorum
aynen bayaO değil de gelinliği çok aradın mı?
Bu boydan ayna fotosunda güzelliğin fazla belli olmuyor. Yok mu şöyle gözlerini deli gibi açtığın, kaşlarını Everest'e diktiğin bir başka yakın foto? Mahrum etme biziaynen baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?