- 12 Haziran 2022
- 653
- -140
- 28
- 27
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
İş bul iş.Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum
Aman tanrım ne büyük dertler. Kıskanılmak çok zor olsa gerek. İnsanın dünyası kararır, hayatı biter, yataklara falan düşer allah muhafaza. Allah yardımcın olsun karşim
Çok haklısınızİçinize sinmeyen bu tür dedikoducu ve haset insanlarla arkadaşlık, komşuculuk yapmayın. En tahammül edemediğim insan tipleri, çok boş geliyorlar kusura bakmayın. Sürekli birilerini süzüp dış görünüşü ile ilgili tezlerde bulunup karşı tarafın söylediğine inanmamaları vs. Siz nasıl bu tür insanlarla oturup muhabbet etmeye tahammül ediyorsunuz ki? Geçmişte de kendimi beğenmiyorum diye bir konu açmışsınız bu kişilerin etkisinde mi kalıyorsunuz yoksa siz mi bu konulara takıntılısınız onu da anlayamadım.
Ama kıskanılmayacak gibi değil ki? Güzelliğinin yanına Venezuela güzeli bile yaklaşamaz. O gözler, o fındık burun, o kaşlar… Muhteşem. Asker kocayı da kapmış, sen bulabildin mi asker koca? Yani konu sahibi kıskanılmasın da ben mi kıskanılayım?Siz sitedeki kadınlara da sürekli beni kıskanıyosunuz diyosunuz. Tüm dünyanın sizi kıskandığını düşünmeyi ne zaman bırakırsınız acaba? Allah şifa versin
Yani ?İşte şimdi bittin katip
Ama kıskanılmayacak gibi değil ki? Güzelliğinin yanına Venezuela güzeli bile yaklaşamaz. O gözler, o fındık burun, o kaşlar… Muhteşem. Asker kocayı da kapmış, sen bulabildin mi asker koca? Yani konu sahibi kıskanılmasın da ben mi kıskanılayım?
En güzel sizsiniz en güzel siz giyiniyorsunuz burnunuz da en güzel.. nasıl böyle iyi miAskeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum
Ya ben anlamadım başka konuda güzel kadınsınız bence profilinizi kaldırın vs . dedim nezaketli olmak istedim eski konularını vs. bilmiyordum ama bir yandan da konuşulmak istiyor bence konu sahibi.Yoksa neden kendini koyupta böyle eleştirilmek ister gibi konular açar ki güzellik zaten göreceli ben beğenirim başkası beğenmez.Ama kıskanılmayacak gibi değil ki? Güzelliğinin yanına Venezuela güzeli bile yaklaşamaz. O gözler, o fındık burun, o kaşlar… Muhteşem. Asker kocayı da kapmış, sen bulabildin mi asker koca? Yani konu sahibi kıskanılmasın da ben mi kıskanılayım?
Hepimiz çok çirkin ve fesatız, keşke ölsek.
Ütopik bir hayat yaşadığımız zaman neden kıskanıyormuşuz, aradaki bağlam çok enteresan.
Ütopik bir hayat yaşadığımız zaman neden kıskanıyormuşuz, aradaki bağlam çok enteresan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?