• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum 🤷‍♀️
Demek ki çok güzelsiniz. Güzelliğinizi kıskanıyorlar. Bırakın orta yerlerinden çatlasınlar😂😂😂

Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum 🤷‍♀️
Sakın konunuzu yorumlara kapatmayım evde canım sıkılıyordu tüm yorumları okuyup eğlenmek istiyorum 😍😍😍 Bu arada bu nasıl bir özgüvensizlik herkesin sizi kıskandığını düşünüyorsunuz shshsh neyse acil şifalar diliyorum fındık burun

Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum
Ayyy pis kıskanç insanlar herrr yerdeeee.
Peçe kullanın bence, burnunuzu kapatın, nolur nolmaz. İnanılmaz güzel bir burnunuz var.

Kocaları böyle kadınların bu kadar boş şeylerle uğraştığını bilse kahrından ölür yani ben erkek olup karım böyle olsaydı kahrımdan ölürdüm
Düşünsene adam asker ,kelle koltukta çalısıyorsun hayatinin buyuk bir dönemi sonra bakiyorsun karın forumlara boy boy resmini koyup ben gozeliiim, gozelmiyim diye paylaşımlar yapıyor sen o durumdayken.
Eskiden asker eşi dediklerinin bir ağırlığı vardı ya, şimdikilerin bazıları gün görmemiş kenar mahalle dilberi gibi dolanıyor

goy goy bittiyse yorganın altına girip benim niye yok diye ağlayacağım hanımlar, daha fazla dayanamıyorum

Düşünsene adam asker ,kelle koltukta çalısıyorsun hayatinin buyuk bir dönemi sonra bakiyorsun karın forumlara boy boy resmini koyup ben gozeliiim, gozelmiyim diye paylaşımlar yapıyor sen o durumdayken.
Eskiden asker eşi dediklerinin bir ağırlığı vardı ya, şimdikilerin bazıları gün görmemiş kenar mahalle dilberi gibi dolanıyor
boy boy resimler mi abes bir resmim yok güzelmiyim diye konu açmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back