Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek ki çok güzelsiniz. Güzelliğinizi kıskanıyorlar. Bırakın orta yerlerinden çatlasınlar

Sakın konunuzu yorumlara kapatmayım evde canım sıkılıyordu tüm yorumları okuyup eğlenmek istiyorum Bu arada bu nasıl bir özgüvensizlik herkesin sizi kıskandığını düşünüyorsunuz shshsh neyse acil şifalar diliyorum fındık burun

Ayyy pis kıskanç insanlar herrr yerdeeee.
Peçe kullanın bence, burnunuzu kapatın, nolur nolmaz. İnanılmaz güzel bir burnunuz var.

Kocaları böyle kadınların bu kadar boş şeylerle uğraştığını bilse kahrından ölür yani ben erkek olup karım böyle olsaydı kahrımdan ölürdüm
Düşünsene adam asker ,kelle koltukta çalısıyorsun hayatinin buyuk bir dönemi sonra bakiyorsun karın forumlara boy boy resmini koyup ben gozeliiim, gozelmiyim diye paylaşımlar yapıyor sen o durumdayken.
Eskiden asker eşi dediklerinin bir ağırlığı vardı ya, şimdikilerin bazıları gün görmemiş kenar mahalle dilberi gibi dolanıyor

goy goy bittiyse yorganın altına girip benim niye yok diye ağlayacağım hanımlar, daha fazla dayanamıyorum

boy boy resimler mi abes bir resmim yok güzelmiyim diye konu açmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…