- 4 Mart 2012
- 15.127
- 34.912
- 798
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Demek ki çok güzelsiniz. Güzelliğinizi kıskanıyorlar. Bırakın orta yerlerinden çatlasınlarAskeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum
baya güzelsin masallahMerve raad ol kuzum, beni artık kimse süzmez ama sen kendine dikkat et
Sakın konunuzu yorumlara kapatmayım evde canım sıkılıyordu tüm yorumları okuyup eğlenmek istiyorumAskeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum
Aradığım yorumFotona baktım da sandığın kadar güzel değilsin ortalamasın bence kıskanmıyorlardır
Öyle bir iddiam yok Merviş ama sen bu güzellikle kendine dikkat et, kem gözlü dolu ortalıkbaya güzelsin masallah
Çok guzelsindir o zamanAradığım yorum
Fotoğrafımı atsam bana hayran kalır kesin
Bağcılar Yıldız 2 Düğün Salonu’nun çıkışında bu hanımdan aynı anda 10 tane görürsün.Demek ki aşırı güzelsiniz, kimsenin daha önce görmediği bi güzellikse artık.
Ayyy pis kıskanç insanlar herrr yerdeeee.Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum
Al işte sende kıskanıyorsun...Bağcılar Yıldız 2 Düğün Salonu’nun çıkışında bu hanımdan aynı anda 10 tane görürsün.
Düşünsene adam asker ,kelle koltukta çalısıyorsun hayatinin buyuk bir dönemi sonra bakiyorsun karın forumlara boy boy resmini koyup ben gozeliiim, gozelmiyim diye paylaşımlar yapıyor sen o durumdayken.Kocaları böyle kadınların bu kadar boş şeylerle uğraştığını bilse kahrından ölür yani ben erkek olup karım böyle olsaydı kahrımdan ölürdüm
Merve performansın düşmüş kız. Sevgi kelebeği gibi olmuşsunÇok guzelsindir o zaman
Bağcıları biraz biliyorum,dediğiniz salon meydana yakın mı?Bağcılar Yıldız 2 Düğün Salonu’nun çıkışında bu hanımdan aynı anda 10 tane görürsün.
Güzelim çok şükür kendime göre.Çok guzelsindir o zaman
bak ama nazar etme ne olur iste senin de olurBağcıları biraz biliyorum,dediğiniz salon meydana yakın mı?
Gidem de biraz bakınayım
senden çok varBağcılar Yıldız 2 Düğün Salonu’nun çıkışında bu hanımdan aynı anda 10 tane görürsün.
boy boy resimler mi abes bir resmim yok güzelmiyim diye konu açmadımDüşünsene adam asker ,kelle koltukta çalısıyorsun hayatinin buyuk bir dönemi sonra bakiyorsun karın forumlara boy boy resmini koyup ben gozeliiim, gozelmiyim diye paylaşımlar yapıyor sen o durumdayken.
Eskiden asker eşi dediklerinin bir ağırlığı vardı ya, şimdikilerin bazıları gün görmemiş kenar mahalle dilberi gibi dolanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?