- 25 Temmuz 2013
- 12.891
- 52.763
- 798
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Kıskanıyorlaaaaar. Başka foto var mı?yani herkesin kendine göre güzelliği var ki ben kendimi beğeniyorum ve beğeniliyorum sana göre güzel olmayabilirim ama bende sana bir sır vereyim başkasını eleştiriyorsan demekki benim kadar güzel değilsin
umrumda değilsinDaha fazla dayanamadım gerçeği açıklıyorum. Konu sahibi ben de seninle aynı lojmandayım. Sen gittikten sonra arkandan herkes keko dedi. Hangi dairede oturduğumu söylemeyim de kim olduğum ifşa olmasın…
+1Düşünsene adam asker ,kelle koltukta çalısıyorsun hayatinin buyuk bir dönemi sonra bakiyorsun karın forumlara boy boy resmini koyup ben gozeliiim, gozelmiyim diye paylaşımlar yapıyor sen o durumdayken.
Eskiden asker eşi dediklerinin bir ağırlığı vardı ya, şimdikilerin bazıları gün görmemiş kenar mahalle dilberi gibi dolanıyor
Alt çapraz?umrumda değilsin
Arkadaşım kendinizi beğeniyorsanız ne hoş, herkes aynada gördüğü kadını sevmeli ve ona göz kırpmalı;ama neden bir yarış hâlindesiniz? Neden herkes sizi kıskansın, süzsün, sizin kadar güzel olamasın? Bu tarz konuları açarsanız, eleştiri konusu olursunuz. İnsanlara bu hakkı vermiş olursunuz. Siz istiyorsunuz ki beni pohpohlasınlar. Ego tatmini için buradasınız, istediğiniz cevapları alamayınca da buradakileri de kıskanç, kezban diye fişliyorsunuz. Gerçek hayatta istediğiniz ilgiyi alamadıkça buraya sarıyorsunuz.yani herkesin kendine göre güzelliği var ki ben kendimi beğeniyorum ve beğeniliyorum sana göre güzel olmayabilirim ama bende sana bir sır vereyim başkasını eleştiriyorsan demekki benim kadar güzel değilsin
Ya güzelliğine çirkinliğine tipine yorum yapmak istemiyorum da o poz nedir allasen?yani herkesin kendine göre güzelliği var ki ben kendimi beğeniyorum ve beğeniliyorum sana göre güzel olmayabilirim ama bende sana bir sır vereyim başkasını eleştiriyorsan demekki benim kadar güzel değilsin
kötüsünAlt çapraz?
tamamYa güzelliğine çirkinliğine tipine yorum yapmak istemiyorum da o poz nedir allasen?
Kaşları arş ı alaya kaldırmışsın, gözleri ayırmışsın, ağzını bi değişik yapmışsın.
Kendinle alakalı sorunların olduğunu düşünüyorum; özgüven eksikliği, kompleks vs. Olabilir. Yalnız bunun çözümü insanların seni kıskandığını düşünmek ve böyle düşünerek rahatlamaya çalışmak değil kesinlikle.
Profesyonel destek alıp esas sorunun ne olduğunu bulabilir, problemlerinden kurtulup huzurlu bi insan olabilirsin.
Of tamam bu sefer gerçekten doğruyu açıklıycam. Sen gittikten sonra herkes hüngür hüngür ağladı. Utanır insan bu kadar güzel olunur mu dediler. Gözyaşları sel oldu. Sanırım imza toplayıp lojmandan atılmanızı talep edecekler. Benden duymadın ama tamam mı?kötüsün
Pp değişmişkötüsün
çatlayabilirsin yada anten takmayı deneyebilirsin benden sana tavsiyeYa güzelliğine çirkinliğine tipine yorum yapmak istemiyorum da o poz nedir allasen?
Kaşları arş ı alaya kaldırmışsın, gözleri ayırmışsın, ağzını bi değişik yapmışsın.
Kendinle alakalı sorunların olduğunu düşünüyorum; özgüven eksikliği, kompleks vs. Olabilir. Yalnız bunun çözümü insanların seni kıskandığını düşünmek ve böyle düşünerek rahatlamaya çalışmak değil kesinlikle.
Profesyonel destek alıp esas sorunun ne olduğunu bulabilir, problemlerinden kurtulup huzurlu bi insan olabilirsin.
kendimi dava edebilirim rezil olacak bir durum yokEğer profil fotosundaki kişi sizseniz konu sahibi akıl, fikir diliyorum size. Değilseniz de fotoğrafın sahibinin bundan haberdar olup kendisini rezil ettiğiniz için sizi dava etmesini diliyorum
istedigim fotoğrafı kullanırım bunda özgürüm sana soracak halim yok sanırım öyle düşünüyorumKendini kanıtlamak için bütün fotoğraf albümünü ortaya döktün farkında mısın. Güldüm eğlendim de hiç sağlıklı bir kafa yapısında değilsin umarım tedavi olursun
aynen aynenKendini kanıtlamak için bütün fotoğraf albümünü ortaya döktün farkında mısın. Güldüm eğlendim de hiç sağlıklı bir kafa yapısında değilsin umarım tedavi olursun
Ve evet umarım fotoğraftaki sensindir başkasını bu işe alet etmiyorsundur
Ben hala başkasının fotolarını kullandığını düşünüyorum…Kendini kanıtlamak için bütün fotoğraf albümünü ortaya döktün farkında mısın. Güldüm eğlendim de hiç sağlıklı bir kafa yapısında değilsin umarım tedavi olursun
Ve evet umarım fotoğraftaki sensindir başkasını bu işe alet etmiyorsundur
ahahaha senin kafandan istiyorum gercektende ya çok kötüsün yada başkalarını kıskanacak kadar çok çirkin …Ben hala başkasının fotolarını kullandığını düşünüyorum…
surekli mesajlarda. Sen varsın bu kadar haset olmayın kendinizi bu kadar belli etmeyinBen hala başkasının fotolarını kullandığını düşünüyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?