- 3 Eylül 2018
- 154
- 149
- 103
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Fotografimi atip "Ben Gööözeeel miiiiyemm?" diyecek ve herkesin bütün dünyanin beni kiskandiğini sanacak kadar hasta değilim ama siz normal değilsiniz askeri lojmanda yasayan "Preeemsesss"...Sen at bence
bende güldüm şimdi ne komik kadınsın yaFotografimi atip "Ben Gööözeeel miiiiyemm?" diyecek ve herkesin bütün dünyanin beni kiskandiğini sanacak kadar hasta değilim ama siz normal değilsiniz askeri lojmanda yasayan "Preeemsesss"...
Sizi buradaki herkes yine sizi cok kiskandi diye yorumlarsiniz da simdi
Bir o kadar da merhametli, beni bile düşünüyor...hasta olursun kafana yazık
aa onu bilmiyorumO muydu o? Askeriyedeki şortlu kadınlar beni süzüyor diyordu
Tabi kendinize gülmeniz normal biz de cok eğleniyoruzbende güldüm şimdi ne komik kadınsın ya
aşkım sende şaka maka zeka baya var harcatma kendini benceBizim kocaları karıştırmayalım şimdi, onun kocası mega ultra hiper koca.
Kızımız güzel mi güzel, zeka dersen ikinci Einstein, kocası da var.
Olgun davranalım ve bence artık hepimiz kıskandığımızı itiraf edelim.
kendi haline gülmende baya komikTabi kendinize gülmeniz normal biz de cok eğleniyoruz
Sizi dillere destan güzelliğinizle saraylarda değil de kıytırık askeri lojmanda oturtup ,kıskanç kadınlara dedikodu konusu yapan astsubay eşinize yazıklar olsun.Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum
Tamam insanız beşer elbet şaşarKonu ve başlık ne alaka? Ayrıca 'kadın kadının kurdu mudur? ' olacaktı sanırım
Tamam insanız beşer elbet şaşarKonu ve başlık ne alaka? Ayrıca 'kadın kadının kurdu mudur? ' olacaktı sanırım
Sizi dillere destan güzelliğinizle saraylarda değil de kıytırık askeri lojmanda oturtup kıskanç kadınlara dedikodu konusu yapan astsubay eşinize yazıklar olsun.
Süzmeyen mi var Merve'yiO muydu o? Askeriyedeki şortlu kadınlar beni süzüyor diyordu
Tamam insanız beşer elbet şaşar
ben hayatımdan gayet memnunum şükürler olsunSizi dillere destan güzelliğinizle saraylarda değil de kıytırık askeri lojmanda oturtup ,kıskanç kadınlara dedikodu konusu yapan astsubay eşinize yazıklar olsun.
seni de baya süzüyorlar bence dikkat et benden demesiSüzmeyen mi var Merve'yi
Aşkın mıyım gerçekten?aşkım sende şaka maka zeka baya var harcatma kendini bence
Merve raad ol kuzum, beni artık kimse süzmez ama sen kendine dikkat etseni de baya süzüyorlar bence dikkat et benden demesi
sende burdasın demekki eşin çoktan ölmüş mantıkenKocaları böyle kadınların bu kadar boş şeylerle uğraştığını bilse kahrından ölür yani ben erkek olup karım böyle olsaydı kahrımdan ölürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?