• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadife koltuk takımı alan yada kullanan varmı??? (resimli)

xltoxs

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
3.846
8
683
Manisa
ben kadife koltuk takımlarını çok beğeniyorum,ama kullanışlımı,rahatmı acaba,kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorummmmmmmmmm

jadekoltuktakimif4thcb0.jpg
1

koltkvz8.jpg
2

nilmob0213bcv7.jpg
3

nilmob0218bnm4.jpg
4

zumrutkoltuktakimi64thqm6.jpg
5

92kucukfe7.jpg
6

2008412152026srqvqxalrjys9.jpg
7

1aart01ra8.jpg
8

1aart03cb5.jpg
9

1aart04yw8.jpg
10

1aart06gl0.jpg
11

1aart07cm7.jpg
12

1aart08te6.jpg
13

1dnw09wv3.jpg
14

benimde çok hoşuma gidiyor bu modeller ama kullanışlığı konusunda bilgim yok.ama annemin koltukları kadifedendi ve evlenirken alınmıştı seneler oldu kadifesine birşey olmadı ve kullanışlıydı.

benim kadife 7 aydır kullanıyorum ve oturma odamda; her akşam üzerine uzanılıyor, yazın eşim terliykende yattı kumaşa birşey olmuyor; ancak iki konuya dikkat etmek lazım 1- üzerine sıcak koyma mesela laptop (biraz değişik bi bölge oluşuyor belli belirsiz)
2- bide her hafta bezle deterjanla ovalama, nemli bezle silince üzerindeki herşey çıkıyor

bnde certurcum gibi 7 aydır kullanıyorum hemde nerdeyse beyaza yakın bır krem
üstüne bişe dökulcek diye ödüm kopuyo
ki döküldü çay ve dondurma ama kumaşı leke tutmayan türdenmiş oyuzden hiç bişey kalmadı üstünde
silince çıkıyo korkmatüyleri falanda dökulmedı ayrıca

Çok şık duruyolar.. bende kararsızım kadife konusunda.. tavsiye eden arkadaş sayısı az gibi geldi CADIARZU

kullanışı hakkında bi bilgim yok ama .. koyduğun resimler harika canımmm.. bayıldımm :asigim:

kadifesi kaliteli ise birşey olacağını sanmıyorum ama kaliteli birşey almazsan poposundaki tüyleri dökülmüş kaza benzer koltuk :))

modeller harika fakat temizliği zor bnm teyzemde kullanmıştı diğer arkadaşda belitmiş sıcak bişey koymaya gelmiyor birde bşy dökülse sil temizle derken o bölge daha fazla aşındığından dolayı o bölge diğerlerine göre rengi daha farklıymış gibi duruyor tabi bunlar zamanla oluşmuştu

benimde köşe takımım kadife 1.5 senedir kullanıyorum hala iyi durumda ama dikkat gerektiriyor
ben aynı renk polar alıp üzerine örtücem

ben kullanıyorum..hiç bişi olmuyo..ama biraz toz gösteriyo iki günde bir koltukları durmadan süpürürüm oyüzden...yıpranma yok ama yazın biraz fazla gelmiyo değil açıkçası...
ve ki benimkiler öyle çok uzun kadife tüylülerden değil..oturma odamdaki nubuk kadar kısa tüylü...salonumdakiler tay tüyü dedikleri türden... ama gerçek tay tüğü falan değil...öyle olsa almazdım zaten..)))

canım benim salonum kadife.kumaşı epengle.kesinlikle çok kaliteli.ama açık renk tavsiye ederim. benim koltuklarım iki farklı renkte,açık olanında bi sorun yok ama,koyu renk çok toz gösteriyo :çok üzgünüm:

Canım benim koltuklarım da deri-kadife karışık, hem de beyaz :) gelince fotolarını çeker koyarım

ben 5 yıllık evliyim. 5 yıldır salon koltuklarım kadife. en kullanışlı koltuklar kadifedir diyebilirim. leke tutmayan kadife olsun diye belirt alırken.zaten koltuk kumaşlarını öyle yapıyorlar.bildiğimiz kadifeyi direk germiyorlar.

kesinlikle tavsiye ederim.ben çok memnunum.ve kolyuklarım açık sarı:)

kızlar benim koltuklarımın yanları beyaz deri oturulacak yerleri ise mor kadife yarına yapabilirsem fotoğraflarını koyayım ben çok memnunum tavsiyede ederim

slm ben kullanıyorum il resimdeki koltuk takımının aynısı çok hoş ve kullanışlı tavsiye edriim ben çok memnunum sevgilerle kalın

benim koltugum bu mesela.kadifeden.yeni aldim ve cok begeniyorum.cok sik duruyor.tabiki evimizdeki her esyamiz gibi ona da ozen gostericez.bisey olmaz canim.al derimm ben.bazi arkadaslarimizin da guzel tavsiyeleri oldu kullanisi konusunda kulak vermeye deger :))))

Back