• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadife koltuk takımı alan yada kullanan varmı??? (resimli)

Benim de koltuklarım kadife..Ama şönil kadife diye bir kumaş olduğunu söylemişlerdi alırken..
Silinmesinde de temizlemesinde de 2 yıldır bir problem yaşamadım..
Üstelik de krem renk, kolay kirleniyor ama allahtan güzel siliniyor.
Belki biliyorsunuzdur ama buradan bir püf noktası da paylaşayım.
Ben en başlarda coslayla falan siliyordum.Sonra bir mobilyacı bana özellikle krem, beyaz koltukların bildiğimiz yüz sabunu dove ile daha iyi temizleneceğini söyledi..Üstelik durulamaya da gerek yokmuş.Ve gerçekten de daha beyaz oluyorlar bu şekilde silince.

Son düzenleme:
siyah kadife almayı düşünüyorum bende salon takımımı.
hemen bir bakayım dedim.fikirlerde yardımcı oldu bana.çok teşekkür ederim.
bütün koltukların temizliği nasılsa bununda öyle anladığım kadarıyla.malına bakcaksın ki o da sana baksın.zaten salon pek kullanılan alan olmadığı için sorun olabilceğini düşünmüyorum.siyah kullanan arkadaş var mı acaba?

kumaşın kalitesine göre değişiyor canım.. alırken her şekilde sormak lazım. ama teyzem kullanıyor kadife koltuklar 3 seneye yakındır. bazı bölgelerde böyle özellikle çok sık oturulan yerlerde aşınma gibi ve tüylerinde azalma gibi şeyler oldu.. renkleri sıcaklıkla ve çok silindğinde aşınıyor... ama bir başka tanıdığımın ise uzun zamandır kullanıyor ve çok hoş hiç bir şey olmadı...eğişiyor yanii satıcı ile detaylı konuşmak lazım her şeyi sormak kaliteli kumaş seçmek lazım..

bende misafir odasını kırmızı kadife aldım. kolları deri oturma yerleri kadife.

fazla oturulan yerin sanki rengi soldu gibi benimde birde çıkarıp yıkaayınca rengi bir garip oldu sanki...

benim odamda ıPEK-KADıFE top koltuk var...toz leke tutmuyor...tüyleri bir o yana bir bu yana yatmıyor..HARıKA...kumaşı ital..bulabiliyorsan ital ,dediğim gibi ipek-kadife al.dier saf kadifelerden çok farklı ve hoş duruyor...:1hug:

ben aldım canım, bizim koltuk takımlarımızda krem kadife, çok şık duruyo, öyle kullanım zorluğu pek yok, tozu kiri kolay temizliyosun, sadece rangine dikkat etmek gerkiyo

Benimki mor renk kadife. Çok güzel görünüyor ancak benim evim çok toz aldığından devamlı tozlanıyor temizlemeye yetişemiyorum. Koyu renk alırken bu durumu da dikkate alın derim.

bende ilk zamanar kadifeyi beğenirdim fakat yazın çok sıcak olma olasılığı var işte o nedenle tay tüyü deve tüyükumaş çeşitleri çıkmış onları beğeniyorum şimdide en azından leke tutmaz su geçirse bile hemen kuruyuan cinsler gayet pratik gayet kullanışlı bende kk den öğrendim canım bu detayları ve deriyi hiç ama hiç sevmiyorum asla almam herlade evime deri ile ilgili hiç bişe

Back