Kaderimin Kaderi..

Hadi bugün ilk menü benden gelsin

KAHVALTI:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:
1 kase yayla çorbası
1 tabak tavuk patates yemeği
Salata

ARA:
Salata

AKŞAM:
1 1/2 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek

Su 2,5 lt

Kızlar Merhaba, kusura bakmayın bi süredir şehir disindaydim dedemi kaybettik,onun için internet e giremedim, bir süre sonra tekrar aranıza döneceğim,şimdilik hoşçakalın

canım menun cok guzel
sıfır kacamak harıkasın
bende menumu pylasm
sabah
1dılılm tam bugday ekmegi
1haslanmiş yumurta
1kk peynir

ara

tarcınlı sutlu kahve

oglen
1tavuk pirzola fırında

ara 4adet cilek
3/1muz
1elma
aksam

1porsıyon balik
bol salata
1dilim tam bugday ekmegi

simdi 1cay bardagitarcınlı yogurt

elestreye acıgız

Herkese selam.
Öncelikle umarım hepimiz dilediğimiz görüntüye ve tartıdaki görüntüye sağlıkla ve kısa sürede ulaşırız.
Beni de aranıza kabul eder misiniz?

Kızlar Merhaba, kusura bakmayın bi süredir şehir disindaydim dedemi kaybettik,onun için internet e giremedim, bir süre sonra tekrar aranıza döneceğim,şimdilik hoşçakalın

Başın sağolsun canım. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanıcennet olsun. Toparlandığında gelirsin tekrar aramıza canım. Sıkıntı yapma.

Herkese selam.
Öncelikle umarım hepimiz dilediğimiz görüntüye ve tartıdaki görüntüye sağlıkla ve kısa sürede ulaşırız.
Beni de aranıza kabul eder misiniz?

Hoşgeldin canım. Her pazar kilo bildirimi yapacaksan ve her gün menünü patlaşıp ve arkadaşların menülerimi yorumlayacaksan tabikide alırız seni aramıza :) isim ne canım

İlk menü benden gelsin bakalım

KAHVALTI:
1 kase çorba + 1 çavdar ekmeği

ÖĞLEN:
1 kase çorba
1 tabak kapuska
Yoğurt

AKŞAM:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Salata

Su: 2,5 lt

Canlarım ben bugün çok büyük sacmalıklar yaptım.onun için menu falann paylasmıycam.sizinde motivasyonunuzu üşürmek istemiyorum.Yarın toparlıycam kendimi.cook pişmanım

Canlarım ben bugün çok büyük sacmalıklar yaptım.onun için menu falann paylasmıycam.sizinde motivasyonunuzu üşürmek istemiyorum.Yarın toparlıycam kendimi.cook pişmanım
Canım bir gün böyle oldu diye diğer günler boş verme sakın kaldığın yerden devam et haftada 1 gün yaptığın ödül günü gibi düşün mesela. yarın dengelemeye çalış hamur işi vs yedisen yarın sabah kahvaltı yap ve öğlen yemeğinde tavuk veya balık ye. Bugünki yediklerin böylelikle yağa dönüşmez. Bir de çok su iç yarın 3 lt yi geçsin

Canımsın ya.kader iyiki bu gunlugu actın.yoksa ben bir aman diyip sonlardırma asamasına gwliyordum.ama dünküleri yarın telafi edecem

Canımsın ya.kader iyiki bu gunlugu actın.yoksa ben bir aman diyip sonlardırma asamasına gwliyordum.ama dünküleri yarın telafi edecem

İyiki açmışım valla çok işe yarıyor buraya yazmak artı birbirimize olan desteklerimiz sende benim canımsın arkadaşımmm yarın dikkat et amaa hııı

Selam kizlarr bugünki menümü paylaşayim
Sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 domates
ara 1 portakal
oğlen 4 kaşik bulgur pilavi 1tavak salata
akşam1 tabak bamya sulusu1 bardak ayran
2 litre su 1saat egzersiz yorumlarinizi bekliyorum

Selam kizlarr bugünki menümü paylaşayim
Sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 domates
ara 1 portakal
oğlen 4 kaşik bulgur pilavi 1tavak salata
akşam1 tabak bamya sulusu1 bardak ayran
2 litre su 1saat egzersiz yorumlarinizi bekliyorum

Vayyy vayyy vayyy örnek bir menüüüü hanımefendiiicinmm çok güzel gidiyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…