• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Bir derdim var bölümü kısaca bdv:)

Ben de yarın başlıyorum diyete. Tartımız bozuldu. Gidip yeni bir tane alayım bugün.
Hee anladım. Ha diyet günlüğü ha bdv sonuçta bizimde bir nevi bi derdimiz var :KK45:
Diyete başlamak için yarını bekleme hemen şimdi başla. :KK49: Güzel bir kahvaltı. Sağlıklı öğlen yemeği. Akşam hafif bir şey ye kendini yarın için hazırlamış olursun. :KK52:

Hee anladım. Ha diyet günlüğü ha bdv sonuçta bizimde bir nevi bi derdimiz var :KK45:
Diyete başlamak için yarını bekleme hemen şimdi başla. :KK49: Güzel bir kahvaltı. Sağlıklı öğlen yemeği. Akşam hafif bir şey ye kendini yarın için hazırlamış olursun. :KK52:

Bugün son elveda yapsam olmaz mı yaa, şimdi dışarı da gidicem aklım kalacak:KK45:

Bugün son elveda yapsam olmaz mı yaa, şimdi dışarı da gidicem aklım kalacak:KK45:

Olmazzz bugün yersen daha fazla kilo alacaksın ve tekrar bu kiloları vermen için daha çok uğraşman gerekecek. Ama yinede dayanamayacaksan 1 yemek türü seçip yiyebilirsin (en az kalorili olanından) hehe yaniii senin bileceğin bir şey bu. Ben sadece tavsiye veriyorum. İsim neydi canım?

Sema ablacığııımmm :KK45::KK9::KK9::rolleyes: bravooo 1,6 kg vermişsin yaaa çok güzellll :KK73: Tebrik ederim canımm :KK15: sanki o kiloları ben vermişim gibi seviniyorumm hehe şımartabilirsin bugün kendini ama sakın aşırıya kaçma. Bende tartılıp geliyorummm[/QUOTE
Canim benim tesekkur ederim bebeğim
Söylediklerini dikkat e alaçam

Ben 300 grm vermişim.diyecek bir şey yok kendim ettim kendim buldum:-)beni hep o pudingler mahvetti :-)67.1
Yuvarlak 67 olaydı bari ona bile razıydım:-)
Ama asıl dusuncem haftalık 700gr vermekti olmadı yarrrr son pişmanlık neye yarar :(

Ben 300 grm vermişim.diyecek bir şey yok kendim ettim kendim buldum:-)beni hep o pudingler mahvetti :-)67.1
Yuvarlak 67 olaydı bari ona bile razıydım:-)
Ama asıl dusuncem haftalık 700gr vermekti olmadı yarrrr son pişmanlık neye yarar :KK43:

Canım geçen hafta 67.8 'din bugün 67,1 ise 700 gr vermiş oluyorsun zaten .

Slm. Pazar günleri mi bildirim yapılıyormuş burda. Ben 72,5 kg ile bu pazar başladım.her hafta bildirim yapayim motive için..:)

Hoşgeldin. Canım. Tabi insanı çok motive ediyor.elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz birbirimize günlük liste paylaşımı yapma ve kaçamak yapmak yok :-)

Back