- 19 Şubat 2014
- 237
- 42
- 118
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Bende ayni yim tatlım en ufak moral bozukluğu mahvediyoUnutmadan boyum 174cm . üzüldükçe yiyen tiplerdenim. Desteğe ihtiyacım var. Yanımda olun da başarayım
Bn direk bozuk moralde çikolata yerdim ama artik ysmemeye çalişiyormBende ayni yim tatlım en ufak moral bozukluğu mahvediyo
Cnm biz hep arkandayiz bnmde desteğe çk ihtiyacm vardi ama çok şükür bu aralar motive olabildim kızlarr kendimize ödül günü verelimmiUnutmadan boyum 174cm . üzüldükçe yiyen tiplerdenim. Desteğe ihtiyacım var. Yanımda olun da başarayım.
Arkadaşlar kendimi tanıtayım. 2 kızım, bir kedim, bir esim var:)Kendimi bildim bileli balık etliyim. Tiroidim alındı levotiron kullanıyorum. Bir ara TSH yükseldi. Su son dönemde 5-6 kg aldım. Bugün tartıldım durum fena. 100.9.
Haini diyetisyenlerde oneriyoya diyetten sıkılmamak için kendinize haftanin bigunu odul gününüz olsn diye ama yinede siz bilirsini
Eki Görüntüle 1747202 Şuan regl dönemindeyim. 5 ocaktaki ölçümlerim 2. Sıradakiler. Bfite başladım orada ölçüldüm. Martta en çok kg verene ödül var. Ödül umrumda değil. Ben 35 yaşıma fit girmek istiyorum sadece. 1981 doğumluyum
Ya bnce çok tasirmayalim ama gün boyu bizim odul günümüz olsun ha tabi oyle aşirida yemek yyemek yok geri midemizi buyutmeyelimEvtt güzel fikirr sadece bir öğün mü yoksa o gün komple mi ödül günü ?
Evet cnm eksilere inmem bni daha motive etti iyikisenle tanişmişim ykksa nasil gidcekti bu kilolarAyyy bana hiç bildirim gelmedi yaa bende ikidebir bakıyorum bu kızlar niye yazmıyor diyemeliscim tebrikler tatlım sende diyete başlayalı kaç gün oldu hemen kilo vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?