- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Ne yapıuosun tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kadercim zaten diyet yüzündn hep yarim yarim yiyorz vıtamin almamiz lazim kılosu falanda yok meyvenin bn yarin myve tuketicmAra öğünlerde meyve tüketebiliriz aslında doğru yere parmak bastın melisim
Evet kadercim zaten diyet yüzündn hep yarim yarim yiyorz vıtamin almamiz lazim kılosu falanda yok meyvenin bn yarin myve tuketicm
Merhaba öneri üzerine geldim. İradem yok, doymak bilmiyorum aslında acıkmıyorum da (uzun süre aç dursam dada-hos belki de bir öğün öncesi çok yediğimden) iştahım bol. Uzulunce yiyorum sevinince yiyorum. Kilo vermeyi çok istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Jübile yapmaktan bıktım. Bir "dur" diyemedim. Iste ben
Hosgeldin canim aynı sorunlarMerhaba öneri üzerine geldim. İradem yok, doymak bilmiyorum aslında acıkmıyorum da (uzun süre aç dursam dada-hos belki de bir öğün öncesi çok yediğimden) iştahım bol. Uzulunce yiyorum sevinince yiyorum. Kilo vermeyi çok istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Jübile yapmaktan bıktım. Bir "dur" diyemedim. Iste ben
Kızlaaaar koşuuunnn haberim var sizeeee bu sabah tartıldım 74,8 ile 75,1 arası gidip geldi. Bende 75.1 varsayıyorum yani bu hafta 2,9 kilo vermiş oluyorummm ay çok mutluyum geçen hafta 78,0'ken bu hafta 75,1 gördüm ayyy acayip mutluyummmEki Görüntüle 1746984 Tebrik ediyorum csnim
Hedef şimdilik 65 daha sonra tekrar düşmeye devam ederim ins
Disardayiz akşam yapıcam leslie 3mil düşünüyorumKaydettim canımm :) napıyorsun spor falan yaptın mı bugün?