• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Bnde aynisi işde açlikla uğrasiyorum olsun sorun değil fazla çiksan ne olcak diğer haftaya düzelirsin diyetteykn en buyuk hatamiz bi oğun kaçirirsak artik olmaz deyıp saliveriyoz kdndimizi ne olcak ama 1 oğün kaçirmişsan diğer oğün dikkatli ol 1 gün bpyunca kaçirdiysan yarin dikkat et ki hiç kaçirmamak lazim ama bi kere olmuşssa sorun degil bnm şimdiye kadar en buyuk hatam buydu diyet yapamamin sebebi

Merhaba öneri üzerine geldim. İradem yok, doymak bilmiyorum aslında acıkmıyorum da (uzun süre aç dursam dada-hos belki de bir öğün öncesi çok yediğimden) iştahım bol. Uzulunce yiyorum sevinince yiyorum. Kilo vermeyi çok istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Jübile yapmaktan bıktım. Bir "dur" diyemedim. Iste ben

Merhaba öneri üzerine geldim. İradem yok, doymak bilmiyorum aslında acıkmıyorum da (uzun süre aç dursam dada-hos belki de bir öğün öncesi çok yediğimden) iştahım bol. Uzulunce yiyorum sevinince yiyorum. Kilo vermeyi çok istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Jübile yapmaktan bıktım. Bir "dur" diyemedim. Iste ben

Hoşgeldin aramıza canımm. Sen çok iyi anlıyoruz inan bana bizde öyleydik. Yani kendi adıma konuşayım gece yarısı uyanır buzdolabında me varsa yerdim artı ekmeğin yarısını bitirirdim gece yarısı düşün yani. O kadar psikolojim bozuktu.

Ama gel gör ki şimdi hayatımda ki kötü alışkanlıklardan kurtuldum ve HUZURLUYUM. Abartı yemiyorum, abur cubur, hamur işi vs ne gerek var ki bunlara ??? Onlar olmadan yaşayamayacak mıyız ? Ölür müyüz istedğimiz kiloya ulaşana kadar kötü yiyeceklerden almasak? Hayırrr aksine daha mutlu olacağız.

Çok konuştum sabah sabah. Kendimi gaza getirdim haahja:KK45::KK45:

Kendini tanıtır mısın canımm

Kızlaaaar koşuuunnn haberim var sizeeee :KK17::KK17: bu sabah tartıldım 74,8 ile 75,1 arası gidip geldi. Bende 75.1 varsayıyorum yani bu hafta 2,9 kilo vermiş oluyorummm ay çok mutluyum geçen hafta 78,0'ken bu hafta 75,1 gördüm ayyy acayip mutluyummm:KK49::21:
image.jpeg

Son düzenleme:
Günaydin canlarim yeni kalktım ilk kilo bildirimi gelsin
Yas:34
Kilo:73.1
Boy:1.65
Hosgeldin canim aynı sorunlar
yaza hepimiz fit girecez canim
herkez bize hayran hayran bakacak
2016-01-12 13.08.07.png
o başardiysa biz niye yapmayalım
Sadece
Azim kararlılık yeterki iste canım
Kadın isterse yapar

Teşekkür ederim ablam. Kilonu kaydettim çizelgeye. Hedef kilon kaç?

Aynen ya bizim neyimiz eksik ki bizde fıstık gibi olucaz
image.jpeg

Ne güzel zayıflamış darısı bizeeee :KK49:

Arkadaşlar kendimi tanıtayım. 2 kızım, bir kedim, bir esim var:)Kendimi bildim bileli balık etliyim. Tiroidim alındı levotiron kullanıyorum. Bir ara TSH yükseldi. Su son dönemde 5-6 kg aldım. Bugün tartıldım durum fena. 100.9.

Back